تشکیلات خودگردان: جهان برای تشکیل کشور مستقل فلسطین متحد شده است شهادت ۱۰۳ نفر از زمان آتش‌بس در لبنان (۹ مهر ۱۴۰۴) حمله پهپادی به خودرویی در جنوب لبنان | یک نفر به شهادت رسید + عکس (۹ مهر ۱۴۰۴) حمله پهپادی یمن به اراضی اشغالی (۹ مهر ۱۴۰۴) تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران + جزئیات (۹ مهر ۱۴۰۴) واکنش عراق به طرح ترامپ برای پایان جنگ غزه موافقت مشروط مجمع تشخیص مصلحت نظام با پیوستن ایران به CFT صالحی امیری: خراسان رضوی باید الگوی استان‌های دیگر باشد | جایگاه ممتاز استان در قطب زیارت، قطب صنایع دستی و قطب گردشگری سلامت انفجار شدید در نیویورک + فیلم (۹ مهر ۱۴۰۴) وزیر دفاع: تقویت روابط با ترکیه به افزایش ثبات مرز‌ها کمک می‌کند (۹ مهر ۱۴۰۴) واکنش حماس به خط‌ونشان وزیر جنگ اسرائیل حماس خواهان حذف مفاد خلع سلاح مقاومت در طرح ترامپ شد قسد و عناصر جولانی در شمال سوریه دوباره درگیر شدند (۹ مهر ۱۴۰۴) مصر: غزه باید توسط فلسطینی‌ها مدیریت شود وزیر دفاع ایران وارد ترکیه شد (۹ مهر ۱۴۰۴) درخواست ایران برای اعمال فوری تحریم‌های جامع علیه تل‌آویو پزشکیان: نباید نیروهای علمی را به صرف یک اظهار نظر محروم کرد روایت عراقچی در هیئت دولت از سهم کارشکنی‌های آمریکایی‌ها در شکست مذاکرات روسیه و هند رزمایش ۱۵ روزه مشترک خود را آغاز کردند خط‌ونشان وزیر جنگ رژیم صهیونیستی برای فلسطینی‌های ساکن غزه توضیحات سخنگوی دولت درباره تعطیلی پنجشنبه‌ها (۹ مهرماه ۱۴۰۴) کاخ سفید: ترامپ آماده است «بدون هیچ پیش‌شرطی» با کیم جونگ اون مذاکره کند قائم‌پناه: اکثر نمایندگان مجلس با دولت همراهی و هماهنگی دارند | کاهش مداخله مجلس، تمرکز بیشتر دولت بر وظایف اصلی سخنگوی دولت: درخواست ایران برای نشست با سه کشور اروپایی و ویتکاف در نیویورک رد شد رژیم صهیونیستی شماری از نیرو‌های امدادرسان غزه را هدف قرار داد یک استاد دانشگاه: کودک‌کشی در غزه یک راهبرد است | راه نصرالله خاموش‌شدنی نیست
سرخط خبرها

سردار رادان: کویرهای ایران تحت پوشش مانورهای فراجا قرار می‌گیرد

  • کد خبر: ۳۰۷۱۹۲
  • ۰۵ دی ۱۴۰۳ - ۱۱:۳۰
سردار رادان: کویرهای ایران تحت پوشش مانورهای فراجا قرار می‌گیرد
فرمانده کل انتظامی جمهوری اسلامی ایران گفت: تمامی کویر‌های ایران که زیبا، وسیع، پیچیده و دارای مسائل مختلف هستند تا پایان سال ۱۴۰۳، زیر پوشش مانور و عملیات‌های پی‌درپی قرار می‌گیرند.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار احمدرضا رادان روز چهارشنبه (۵ دی ۱۴۰۳) در اختتامیه رزمایش عملیات نصرالله یک در منطقه عمومی دیگ‌رستم طبس اظهار کرد: این کویر‌ها شامل بخشی‌هایی از خراسان جنوبی، سیستان و بلوچستان، اصفهان، تهران، یزد، کرمان، سمنان و خراسان رضوی است که بسیار حساس بوده و مورد حمایت در عملیات‌های پی در پی خواهد بود، زیرا این موضوع برای منطقه هم مهم تلقی می‌شود.

وی با بیان اینکه از همین رو ستاد کل نیرو‌های مسلح ماموریت کویر را به انتظامی کل کشور محول کرده است افزود: بعد از واگذاری امنیت کویر به انتظامی کل کشور مسیر حرکت برای شناسایی و پیدایش نقاط اتکا به منظور حضور عملیاتی و پاکسازی بهتر در دستور کار قرار گرفت.

فرمانده انتظامی کل کشور با اشاره به اختتامیه اولین مرحله از رزمایش کویر در منطقه دیگ رستم یادآور شد: این مرحله امروز به پایان می‌رسد در حالی که نقاط و مسیر‌های مشخص شده همه به درستی و با تمام دقت رصد شده است.

وی با تاکید بر اینکه نگاه انتظامی کشور به یگان‌های تکاوری رو به جلو است گفت: امروز یگان‌های تکاوری در کنار یگان‌های ویژه، جزو عمل کلی انتظامی کشور قرار گرفته‌اند و روز به روز مجهزتر و آماده‌تر خواهند شد.

سردار رادان افزود: اقداماتی که در راستای تقویت یگان‌های تکاوری انجام شده، جای تشکر دارد لذا اکنون در حوزه‌های مختلف یگان‌های سخت‌کوشی داریم.

وی ادامه داد: در همه ماموریت‌های سخت یکی از پشتیبانی‌های موثر توسط یگان‌های تکاوری صورت می‌گیرد، زیرا آمادگی کافی دارند، آموزش‌های لازم را دیده‌اند و از تجهیزات کافی برخوردار هستند و آمادگی حضور در مناطق عملیاتی را دارند.

فرمانده کل انتظامی جمهوری اسلامی ایران گفت: این رزمایش هم از همین لحاظ بود که بیش از ۶۲ هزار کیلومتر مربع را به خود اختصاص داد لذا در فاصله زمانی کوتاه اتفاق از حرکت در نقطه الحاق تا منطقه تجمع اتفاق بسیار خوبی بود که با انضباط کامل بهم رسید.

وی افزود: برای اولین مرحله از عملیات، این پیوستگی و اتفاق خوب، نشان از هوش بالای فرماندهان در یگان‌های تکاوری، یگان ویژه و قرارگاه‌های عملیاتی دارد.

سردار رادان عنوان کرد: شروع این اقدام پایان کار نیست بلکه عملیات‌ها از این پس آغاز خواهد شد و به حدی می‌رسد تا اطمینان حاصل کنیم کویر ایران در دست و چشم تکاوران انتظامی قرار دارد پس به این بایستگی و شایستگی باید توجه کامل شود.

وی یادآور شد: همه مدیران پشتیبانی و عملیاتی، وظیفه دارند سهم خود را در تجهیز، تقویت و آموزش بیشتر یگان‌های تکاوری ایفا کنند و این توان رزم به توان کامل ملحق شود تا یگان‌های تکاور سری در سر‌های داشته باشند.

سردار رادان: رزمایش امنیت برای تمامی کویر‌های ایران ادامه دارد

فرمانده انتظامی کل کشور بیان کرد: امروز در هر منطقه اگر بخواهیم از یگان‌های تکاوری و ویژه استفاده کنیم اطمینان داریم این یگان‌ها قادر و خوداتکا هستند و می‌توانند ماموریت را به صورت یگانی دریافت کنند و به همان صورت انجام دهند.

وی با اشاره به اینکه یگان‌های ویژه و تکاوری می‌توانند حضور طولانی مدت در مناطق عملیاتی داشته باشند ادامه داد: از همه تلاش‌های انجام گرفته برای این رزمایش تشکر می‌کنم.

سردار رادان ضمن خداقوت به فرماندهان، تکاوران و متخصصان سلاح‌های گوناگون یادآور شد: روحانیانی که در این رزمایش لباس رزم به تن کردند یادآور روز‌های دفاع مقدس هستند لذا به نیروها، روحیه انقلابی می‌دهند که امید است این اقدام ذخیره آخرتشان باشد.

رزمایش سه روزه یگان‌های تکاوری در منطقه دشت لوت (منطقه عمومی دیگ رستم) و محور‌های دیهوک، شهداد، خوسف، دهسلم، راور با رمز یا زهرا (س) از سوم دی آغاز شده و امروز (چهارشنبه) به پایان رسید.

از مهمترین اهداف اجرای این رزمایش برقراری امنیت کویر و ارتقای توان عملیاتی یگان‌های تکاوری و برقراری هر چه بیشتر امنیت کویری است.

رزمایش نصرالله با حضور گردان‌های تکاوری قرارگاه‌های ابوذر و سلمان و با مشارکت سازمان اطلاعات فراجا و فرماندهان انتظامی کرمان، خراسان جنوبی، هوا فراجا، یگان‌های پهبادی فراجا، بهداد فراجا اجرا شد.

این رزمایش عملیاتی به منظور برقراری امنیت کویر با برنامه‌ریزی مناسب در چهار مرحله در سراسر مناطق کویری بوده که مرحله نخست این رزمایش از سوم دی به مدت سه روز در منطقه عمومی کرمان و خراسان جنوبی به مساحت ۶۳ هزار کیلومتر اجرا شد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->