غزه، لبنان ‌و موضوع هسته‌ای محور گفت‌وگوی عراقچی و همتای مصری سازمان ملل: حملات آمریکا به مظنونان قاچاق مواد مخدر غیرقانونی است تخت روانچی: هر مذاکره‌ای که نتایجش از قبل مشخص شده باشد، بی معنا است مقام روس: مسکو همیشه آماده انجام آزمایش هسته‌ای است شیخ نعیم قاسم: واشنگتن تجاوزات اسرائیل را توجیه می‌کند | آمریکا هیچ‌گاه میانجی صادق و بی‌طرفی نبوده است معاون وزیر کشور: استانداران اختیار تجارت استانی با کشور‌های همسایه را دریافت کردند خودسوزی یک نظامی صهیونیست (۹ آبان ۱۴۰۴) توقیف شناور حامل ۲۴۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در خلیج فارس (۹ آبان ۱۴۰۴) نماینده مجلس: قطع یک‌باره یارانه سه دهک، اشتباه است رابرت مالی: اسرائیل قادر به مقابله با موشک‌های ایران نبود | به نظر می‌آید ترامپ مصمم است که به توافقی با ایران دست بیابد وزارت اقتصاد مامور ساماندهی مدیریت مرزها شد آیت‌الله علم‌الهدی: آمریکا هیچ‌گاه به دنبال دوستی با ایران نیست| عبرت دشمنی آمریکا با ایران باید به نسل‌های بعد منتقل شود پشت پرده لغو دیدار ترامپ و پوتین در بوداپست چه بود؟ ثبت ۹ آذر به عنوان روز ملی جزایر سه‌گانه در تقویم رسمی کشور سقوط بی‌سابقه محبوبیت مکرون در فرانسه جزئیاتی جدید از پیشنهاد آمریکا به حماس حمله پهپاد اسرائیلی به یک موتورسیکلت در جنوب لبنان (۹ آبان ۱۴۰۴) انصارالله: به یک جنایتکار اجازه تهدید یمن را نمی‌دهیم ۱۳۰ پهپاد اوکراینی فقط در یک شب سرنگون شدند (۹ آبان ۱۴۰۴) بیش از ۱۰ هزار نظامی صهیونیست در جنگ غزه کشته و زخمی شدند ترامپ به دموکرات‌ها حمله کرد ادعای آمریکا درباره توافقنامه چارچوب دفاعی ۱۰ ساله با هند یک بالگرد در مزرعه‌ای در شمال انگلیس سقوط کرد (۹ آبان ۱۴۰۴) رسوایی خاندان ویندزور به اوج رسید؛ اندرو از سلطنت خلع شد پایان مذاکرات افغانستان و پاکستان در استانبول با توافق بر ادامه آتش‌بس واکنش عراقچی به دستور ترامپ مبنی بر از سرگیری آزمایش سلاح‌های هسته‌ای در آمریکا اتحاد کم سابقه ارتش لبنان و حزب‌الله در برابر رژیم اسرائیل
سرخط خبرها

قائم پناه: استان خوزستان مقصد بعدی سفر استانی رییس جمهور است

  • کد خبر: ۳۰۷۳۱۷
  • ۰۵ دی ۱۴۰۳ - ۲۳:۴۸
قائم پناه: استان خوزستان مقصد بعدی سفر استانی رییس جمهور است
معاون اجرایی رئیس‌جمهور گفت: از جمله نکاتی که فعالان اقتصادی استان خراسان شمالی مطرح کردند بحث ناترازی‌های انرژی، مشکلات راه، راه‌آهن جاده‌ای و چه هوایی مشکلاتی را مطرح کردند.

به گزارش شهرآرانیوز، محمد جعفر قائم پناه شامگاه چهارشنبه در تشریح برنامه‌های سفر استانی رئیس جمهور گفت: در این سفر ابتدا با فعالین اقتصادی استان حدود دو ساعتی گفت‌و‌گو و نقطه نظرات عزیزان شنیده شد.

وی افزود: از جمله نکاتی که فعالان اقتصادی استان خراسان شمالی مطرح کردند بحث ناترازی‌های انرژی، مشکلات راه، راه‌آهن جاده‌ای و چه هوایی مشکلاتی را مطرح کردند.

معاون اجرایی رئیس جمهور بیان کرد: بحث تنش آبی و همچنین مشکل قطع برق در صنایع و ناعدالتی مالیاتی و موضوع نقدینگی شرکت‌های بزرگی که در استان وجود دارد را با آقای دکتر مطرح کردند.

قائم‌پناه با اشاره به اینکه آقایان و خانم‌های اقتصادی نکاتی را مطرح کردند، عنوان کرد: نکته قابل توجه در این استان مشارکت فعال بانوان در عرصه اقتصادی بود که مورد توجه قرار گرفت و ریاست محترم جمهور هم به صراحت اعلام کردند ما قصدمان تسهیل در فعالیت‌های اقتصادی عزیزان سرمایه‌گذار و کارآفرینان است.

وی ادامه داد: و دولت را مکلف کردند که ما همراه و تسهیل‌کننده کار‌های شما هستیم و هیچ وقت سعی نمی‌کنیم که بدون مشارکت شما قوانین دست و پاگیر مانع فعالیت‌های شما شود. اینها نکاتی بود که در جلسه با فعالان اقتصادی مطرح شد.

معاون اجرایی رئیس جمهور تصریح کرد: نکته مهم دیگری که در جلسه مطرح شد موضوع تحریم‌های اقتصادی بود که انشالله بتوانیم این مشکلات را هم برطرف کنیم.

قائم پناه افزود: با بازدید از پروژه‌های عمرانی که در سطح استان وجود دارد انشالله فردا سفر را رسماً آغاز می‌کنیم همچنین دیدار مردمی با نخبگان و فعالان سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و یک دیدار عمومی مردمی هم خواهیم داشت که در این جلسه ریاست جمهور مستقیم با مردم عزیز بجنورد سخن خواهند گفت و قطعاً شنوای سخنان مردمی این خطه هم خواهیم بود

وی خاطرنشان کرد: همزمان با سفر ریاست جمهور حسب نظرسنجی که از مردم استان به عمل آمده مشکلات استان را احصا کردیم و حسب مورد وزرا در شهر‌های مختلف استان به عنوان نماینده دولت در این شهر‌ها حضور پیدا خواهند کرد.

معاون اجرایی رئیس جمهور گفت: امروز هم یکی از وزرا رفتند و فردا هم خواهند رفت و مسائل و مشکلات شهر‌های استان را مورد بررسی قرار خواهند داد و در نهایت فردا در انتها در شورای برنامه‌ریزی استان ضمن گزارش وزرا و مسائلی که از مدیران استان شنیده خواهد شد تصمیمات لازم در این خصوص اتخاذ خواهد شد.

قائم‌پناه افزود: امیدواریم این سفر موجب رضایتمندی مردم عزیز این خطه که در واقع مظهر یکی از استان‌های رنگین کمان ایران است شود و وفاق شکل بگیرد. در اینجا هم ترک‌ها، ترکمن‌ها و هم تات‌ها هستند و انشاءالله همه اینها می‌تواند فردا مظهر وفاق ایران اسلامی باشد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->