آغاز مذاکرات ایران و آمریکا از عصر شنبه (۲۳ فروردین ۱۴۰۴) شکایت رسمی حماس از دولت انگلیس تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران در آستانه مذاکرات عمان هشدار وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی درباره نظام دوگانه در مجوز برگزاری تجمعات نگرانی صهیونیست‌ها از هرگونه توافق بین ایران و آمریکا منبع ایرانی: آمریکا مذاکره غیرمستقیم با ایران را پذیرفته است واکنش وزارت خارجه آمریکا به تهدید روزنامه کیهان درباره ترور ترامپ واکنش حماس به حملات بمب‌گذاری در رفح؛ این اقدامات نسل‌کشی وحشیانه است به سطحی از اقتدار رسیده‌ایم که دشمن را وادار به عقب‌نشینی کرده‌ایم مذاکرات آمریکا و روسیه درباره سفارتخانه‌ها سازنده بود وزیر اطلاعات: آرایش نظامی منطقه نشانگر اقتدار نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران است سردار اشعری: عاقبت به خیری شهید صیاد شیرازی به خاطر ولایتمداری او بود امیر سرتیپ امان‌اللهی: وظیفه ما این است که به عنوان سربازان نظام، در رکاب ولایت گام برداریم دستور اژه ای به قضات: مدیرانی که دارای ضعف و نقصان هستند تغییر دهید راز سرخ صیاد | روایتی کوتاه از زندگی خوش‌عاقبت شهید امیر سپهبد صیاد شیرازی دادستانی تهران علیه «حسام الدین آشنا» اعلام جرم کرد معاون هماهنگ کننده ارتش: شهید صیادشیرازی یک الگو در میان نیروهای مسلح بود سرلشکر باقری: وحدت نیروهای مسلح و توکل بی‌نظیر به قدرت خداوند از صفات شهید صیادشیرازی بود صدور رأی نهایی دادگاه عالی کانادا درباره سانحه سقوط هواپیمای اوکراینی (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) رئیس مجمع نمایندگان خراسان رضوی: افزایش تعداد نمایندگان مجلس در انتظار لایحه دولت است ارائه پیشنهاد جدید آتش بس در غزه از سوی دولت مصر همه چیز درباره کمونیسم و کمونیست‌ها استاندار خراسان رضوی: منطقه ویژه اقتصادی و راه آهن را به عنوان دو مطالبه اصلی مردم سبزوار پیگیری می‌کنیم قاآنی: دشمنان قدرتمند در برابر اراده ملت‌های مقاوم ناتوان هستند بازدید استاندار خراسان رضوی از محور جنوب غربی بردسکن با حضور فرمانده فراجا تاکید پزشکیان بر سازندگی بیشتر استان ها بدون اتکا به پایتخت | ارز ۲۸ هزار تومانی رانت است ترکیه نسبت به پیامدهای هرگونه ماجراجویی نظامی علیه ایران هشدار داد عراقچی: الجزایر در شورای امنیت سازمان ملل نقشی تعیین کننده دارد + ویدئو
سرخط خبرها

نمایش قدرت دفاعی کشور با رزمایش‌های هفته آتی

  • کد خبر: ۳۰۷۵۰۹
  • ۰۷ دی ۱۴۰۳ - ۲۱:۱۸
نمایش قدرت دفاعی کشور با رزمایش‌های هفته آتی
وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح گفت: از روز شنبه یک سلسله رزمایش در کشور شروع می‌شود که خواهید دید قدرت دفاعی ما بر خلاف آنچه دشمن در جنگ روانی مدعی می‌شود کم نشده بلکه افزایش یافته است.

به گزارش شهرآرانیوز، مراسم بزرگداشت اولین سالگرد سردار شهید سید رضی موسوی شامگاه امروز جمعه هفتم دی ماه در حرم امامزاده صالح (ع) تجریش برگزار شد.

در این مراسم، امیر سرتیپ عزیز نصیرزاده وزیر دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح سخنرانی کرد.

مقاومت یک اندیشه است

امیر نصیرزاده در این مراسم تاکید کرد: برخی عمدا و یا سهوا مطرح می‌کنند که مقاومت ضعیف شده است. کسانی که این تحلیل‌های غلط را می‌کنند فهمی از معنای مقاومت ندارند. مقاومت یک اندیشه است و فرمول خودش را دارد.

وی مقاومت را یک مکتب که از کربلا شروع شده است دانست و ادامه داد: در کربلا نیز خون بر شمشیر پیروز شد و اثری از دشمنان نماند. مقاومت با مسائل مادی قابل محاسبه نیست. آیا مقاومت در غزه تضعیف شده است؟ همین امروز چند صهیونیست به درک واصل شدند که نشان می‌دهد مقاومت زنده است. مقاومت یعنی ایستادن جبهه حق و مبارزه تا پیروزی با دشمن قوی‌تر از خودش.

مقاومت غیر ممکن‌ها را ممکن می‌سازد

امیر نصیرزاده در ادامه با تاکید بر اینکه مقاومت غیرممکن‌ها را ممکن می‌سازد، گفت: روشنگری که در دنیا اتفاق افتاده حاصل مقاومت است. بوی عطر مقاومت در همه دنیا پخش شده است. مقاومت با شهادت فرماندهانش از بین نمی‌رود بلکه شکوفاتر می‌شود. مقاومت گریبان همه زورگویان را خواهد گرفت. فراموش نکنیم که هیتلر و صدام هم دنبال کشورگشایی بودند ولی به هدف خود نرسیدند.

وی افزود: ما در سوریه نیستیم. وقتی بودیم به ثبات سوریه کمک می‌کردیم. اکنون کشور‌هایی که در سوریه جولان می‌دهند به ثبات آنجا کمک کنند. ما که دخالتی نداریم چرا بیانیه می‌دهند؟

مردم ما مقاوم هستند و سراغ ما نمی‌توانند بیایند

وزیر دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح اظهار کرد: کل عمر کشور آمریکا ۲۵۰ سال است و از طریق غده سرطانی ۷۰ ساله می‌خواهد منابع منطقه را غارت کند. کد می‌دهند که بعد از سوریه نوبت یمن و ایران است. اتفاقا بعدی شما هستید و نوبت شماست، چون اینها رهایتان نمی‌کنند. مردم ما مقاوم هستند و سراغ ما نمی‌توانند بیایند. ما مقابل زورگویان خواهیم ایستاد.

وی ادامه داد: آنها که بیانیه می‌دهند مراقب باشند الان ما در سوریه نیستیم چرا رژیم صهیونسیتی ۵۰۰ بار زیرساخت‌های سوریه را کوبید؟ حداقل محکوم می‌کردید.

امیر نصیرزاده گفت: ما هر طور شده آماده خواهیم بود. خداوند در قرآن می‌فرماید با کفار جهاد کنید. این روز‌ها جنگ روانی راه انداختند که قدرت دفاعی ایران کم شده است. از شنبه یک سلسله رزمایش شروع می‌شود و خواهید دید که قدرت دفاعی ما کم نشده و افزایش یافته است.

مقاومت در عرصه سیاسی، فرهنگی و اقتصادی را باید حفظ کنیم

وی در ادامه با تاکید بر اینکه ما باید مقاومت در عرصه سیاسی، فرهنگی و اقتصادی را حفظ کنیم، افزود: خط مقدم ما مقابل تهاجم فرهنگی و اقتصادی شما مردم هستید. در هر تجمعی مثل مدرسه، خانواده و دانشگاه وظیفه داریم مقاومت را تبیین کنیم. تاب آوری ما باید بالا رود. جای تعجب است که بنیامین نتانیاهو خبیث برای مردم ما دلسوزی می‌کند.

امیر نصیرزاده همچنین با گرامیداشت یاد و خاطره شهید رضی گفت: شهید با علاقه و اراده راه خودش را با آگاهی انتخاب می‌کند و کسی مسیر را به او تحمیل نمی‌کند. اگر آگاه باشی و مرگت را با آگاهی انتخاب کنی، شهید می‌شوی.

وی افزود: محبوب‌ترین و گرامی‌ترین شهادت‌ها نزد خداوند شهادتی است که برای حفظ دین و احکام الهی و به دست بدترین مردمان باشد. مصداق این نوع شهادت شهیدان سلیمانی، رضی و زاهدی است. آیا کثیف‌تر و نانجیب‌تر از صهیونیست‌ها سراغ داریم؟ آنها ۵۰ هزار نفر انسان بی‌گناه را شهید کردند.

شهید در اوج مسیر از لذت‌ها و نعمت‌های دنیا چشم می‌پوشد

امیر نصیرزاده با تاکید بر اینکه شهید در اوج لذت این دنیا را ترک می‌کند، گفت: کسی حیات دائمی در این دنیا ندارد. شهید در اوج مسیر از لذت‌ها و نعمت‌های دنیا چشم می‌پوشد و خون خودش را در راه خدا تقدیم می‌کند. خداوند نیز پاداش‌های متعددی مثل شفاعت و بهشت به شهید می‌دهد.

وی افزود: شهید به خون خودش ارزش می‌دهد. مانند شمع پرتو افکنی می‌کند و خودش می‌سوزد. برخی می‌گفتند این شهدا پول‌های کلان می‌گیرند در حالی که این افراد از کدام امتیاز برخوردار شده‌اند و کدام پول کلان را گرفتند؟ اینها با خدا معامله کردند.

امیر نصیرزاده ادامه داد: شهید تکلیفش را انجام می‌دهد و کاری به نتیجه ندارد. سیدرضی از دوران نوجوانی دنبال رفتن به جبهه بود. وقتی پدرش اجازه نمی‌دهد، این قدر گریه می‌کند که بالش او خیس می‌شود. همسر شهید رضی نیز تمام بار مسئولیت را به دوش کشید. اینها قطعا در پاداش شهادت شریک هستند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->