انتشار یازدهمین آلبوم رضا صادقی با نام برنده معرفی موردانتظارترین فیلم‌های سال ۲۰۲۵ + عکس و خلاصه داستان درباره ادوارد فیتزجرالد نخستین مترجم رباعیات خیام | تولدی دوباره با خیام آئین بزرگداشت خیام نیشابوری با حضور سخنگوی دولت چهاردهم برگزار شد+ فیلم و عکس (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) اسب‌هایی در تاریکی ذهن | روایت معاصر «اکوئوس» در مشهد نقدی بر فیلم «دایناسور» ساخته مسعود اطیابی | فتح گیشه با فرمول همیشگی خوش نویسی ایرانی در معرض ترکتازی انجمن صنفی عکاسان مطبوعاتی خواستار برخورد جدی با مقصرین احتمالی مرگ عکاس خبری شد روایت پرونده جنجالی عباس کیارستمی در «طعم عباس» سفر موزیسین‌های بین‌المللی به ایران اولین جشنواره فیلم فضای باز آغازبه‌کار کرد | لذت تماشای فیلم کوتاه زیر نور ماه انیمیشن «آسمان دوست‌داشتنی» به عنوان بهترین اثر جشنواره «انیماتیبا» معرفی شد انتشار تک آهنگ لحظه رفتن با صدای حسن مهدی اعتباری همایش ملی هوش مصنوعی در سازمان صدا و سیما برگزار شد جایزه غافل‌گیرکننده یک عمر دستاورد هنری برای کوین اسپیسی در جشنواره کن آموزش داستان نویسی | سه گام اژدها (بخش اول) گپ وگفتی با ناشران مشهدی حاضر در سی وششمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران | بازار کتاب های دینی و مقاومت همچنان رونق دارد صفحه نخست روزنامه‌های کشور - یکشنبه ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ آنچه در هجدهمین جشن «شب بازیگر» گذشت
سرخط خبرها

«خیام‌خوانی» پرواز همای و گروه بوشهری «لیان» در تبریز + فیلم

  • کد خبر: ۳۰۷۶۰۲
  • ۰۸ دی ۱۴۰۳ - ۱۲:۵۷
«خیام‌خوانی» پرواز همای و گروه بوشهری «لیان» در تبریز + فیلم
کنسرت گروه موسیقی بوشهری «لیان» در تبریز روی صحنه رفت.

به گزارش شهرآرانیوز؛ درگذشت پدر «آکا صفوی» (محقق و پژوهشگر موسیقی نواحی و خواننده گروه لیان) تنها ساعاتی پیش از آغاز کنسرت «لیان» در تبریز، لحظات سختی را برای این گروه موسیقی ایران در پی داشت، اما با تصمیم و تاکید «آکا صفوی»، این کنسرت برگزار شد تا به گفته این خواننده «مردم درگیر این عَزا نشوند.»

کنسرت گروه لیان در حالی در سالن پتروشیمی تبریز روی صحنه رفت که محسن شریفیان در ابتدای این کنسرت، گفت: «من با یک هنرمند سرشناس برای این کنسرت شرط بستم. او به من گفت مردمان آذربایجان نسبت به موسیقی سایر نواحی ایران اصلا منعطف نیستند و اگر من بتوانم از سالن انرژی و شور بگیرم، شرط را برنده شده‌ام.»

اجرای آثاری از موسیقی بوشهر، خوزستان، موسیقی عربی و کُردی بخش‌های مختلف کنسرت لیان در تبریز را تشکیل داد و حضور «لیانا شریفیان» روی صحنه با استقبال حاضرین در سالن رو به رو شد. این نوازنده خانم گروه با جملاتی به زبان تُرکی از مردمان تبریز بابت استقبال و میزبانی شایسته از یک گروه جنوبی تقدیر کرد.

در ادامه حضور نوازنده نقاره که جایگاهی جدی در موسیقی آذری دارد، با استقبال دوستداران موسیقی همراه شد و همنوازی این نوازنده نقاره و تلفیق موسیقی بندری و آذری، لحظات هیجان انگیزی را در سالن باعث شد.

«پرواز همای» مهمان ویژه کنسرت لیان در تبریز بود و به دعوت محسن شریفیان روی صحنه آمد و در بخشی از برنامه «خیام خوانی» خواند.

در انتهای این کنسرت شریفیان گفت: «متاسفم که انتهای کنسرت ما برای شما باید به این صورت به پایان برسد. اما باید از خواننده گروه تشکر کنیم. پدر آکا صفوی ساعاتی قبل از کنسرت درگذشت. خبر تکان‌دهنده بود و ما همه به شکلی عجیب، غمگینیم. ساعت‌ها بحث کردیم و کنسرت تا آستانه لغو هم رفت. اما آکا در نهایت تعهد و به شکلی تحسین آمیز، با انرژی بالا در این کنسرت حاضر شد و دو ساعت تمام با انرژی خوب برای شما خواند. ما در برابر این میزان تعهد و رعایت اصول حرفه‌ای و انسانی از سوی آکا سر تعظیم فرود می‌آوریم و به بودنش در گروه افتخار می‌کنیم. فلسفه لیان، فلسفه زندگی است؛ ترکیبی جنون آور از شادی و غم. رقص و ماتم. گریه و خنده. زندگی و مرگ. جاودانگی، تلاش برای بقا، ابدیت...».

منبع: ایسنا

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->