اظهارات تکان‌دهنده همسر سابق قاتل الهه حسین نژاد: او سابقه‌دار بود سقوط مرگبار کارگر از آسانسور یک هتل در اهواز (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ترافیک سنگین در محور اصلی مشهد - تهران از عصر امروز (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) دستگیری ۱۱ نفر از عوامل برهم‌زننده نظم عمومی در بیمارستان فارسان علت اصلی حادثه هوایی و فوت خلبان در قزوین مشخص نیست اسامی لاک‌ها و محصولات غیرمجاز کاشت ناخن اعلام شد قتل در جگرکی سیار عبدل‌آباد بر سر دو دختر | قاتل مست بود آیا قاتل الهه حسین‌نژاد راننده اسنپ بوده است؟ قالیباف: سیاست‌های آمریکا در اجلاس بریکس به چالش کشیده شد ۳ کشته در پی تصادف در مسیر مشهد به سرخس اطلاعیه پلیس درباره بازسازی صحنه قتل الهه حسین نژاد ویدئو | آغاز ثبت‌نام آزمون‌های استخدامی دستگاه‌های دولتی از هفته آینده جاده هراز یک طرفه شد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) پیش‌بینی هوای مشهد و خراسان رضوی | تداوم هوای خنک در مشهد و بارش باران در سطح استان (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ممنوعیت سگ‌گردانی با خودرو در تهران (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) تعطیلی تمامی تفرجگاه‌ها در خراسان رضوی تا روز یکشنبه (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) تردد خودرو‌های سنگین در محور کلات-مشهد ممنوع شد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ورود دانشگاه علوم پزشکی سبزوار به حادثه مرگ کودک جوینی حین «ختنه» واکنش پزشکی قانونی به شایعۀ تجاوز به مرحوم الهه‌حسین‌نژاد ۱۸۰ هزار نفر طی سه روز گذشته از مرز‌های کشور راهی عتبات عالیات شدند هشدار نارنجی وقوع سیلاب برای برخی از نقاط کشور صادر شد (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) آموزش و پرورش به دنبال عدالت آموزشی و کیفیت‌بخشی هشدار خودمراقبتی برای شهروندان مشهد صادر شد دستگیری قاتل محیط‌بان خائیز در بهبهان ویدئو| قاتل الهه حسین‌نژاد اعتراف کرد| جنایت سارقی شیطان‌صفت پیمانکار مقصر در حادثه مرگ دلخراش ۱۴ مسافر قطار مشهد-یزد ۲۰۰ میلیون تومان جریمه شد فروش اینترنتی مکمل‌های غذایی تعیین تکلیف شد مبلغ متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان چقدر است؟ آیا مصرف مغزدانه‌ها در دوران بارداری ممنوع است؟ 
سرخط خبرها

در چه صورتی سقط جنین باعث مرگ مادر می‌شود؟

  • کد خبر: ۳۰۷۶۶۴
  • ۰۸ دی ۱۴۰۳ - ۱۵:۵۷
در چه صورتی سقط جنین باعث مرگ مادر می‌شود؟
عضو هیئت‌علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: سقط جنین به صورت عمدی می‌تواند عوارض جبران‌ناپذیری برای مادر داشته باشد که حتی در برخی موارد، منجر به مرگ او می‌شود.

دکتر ملیحه عافیت در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز، در خصوص خطرات سقط جنین برای مادر، اظهار کرد: ختم حاملگی قبل از هفته ۲۲ بارداری که به آن «سقط جنین» گفته می‌شود، ممکن است به صورت خودبه‌خودی رخ دهد، اما برخی مادران به صورت عمدی اقدام به آن می‌کنند که می‌تواند عوارض جبران‌ناپذیری درپی داشته باشد.

وی افزود: در ایران، آمار دقیقی از سقط جنین عمدی در دسترس نیست؛ زیرا این کار به صورت زیرزمینی و عمدتاً توسط افراد غیرمتخصص انجام می‌شود.

عضو هیئت‌علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: مادران دلایل مختلفی ازجمله بارداری ناخواسته، نداشتن آمادگی برای مادرشدن، تمایل به ادامه تحصیل و کار و... را برای سقط جنین خود مطرح می‌کنند، اما باید بدانند که جنین انسان موجودی زنده و دارای حقوق مشخص بوده و سقط جنین درواقع همانند قتل، گرفتن حق زندگی از یک انسان است.

دکتر عافیت گفت: خونریزی شدید، عفونت، آسیب جدی به دهانه رحم و سوراخ‌شدن رحم از خطرات سقط جنین برای مادر است و حتی در مواردی، سقط جنین ممکن است به مرگ مادر بینجامد.

وی افزود: از آنجا که عمدتاً سقط جنین توسط افراد نابلد و در شرایط زیرزمینی انجام می‌شود و محیط کار آن‌ها بهداشت لازم را ندارد، احتمال عفونت و ریسک انجام این عمل بالاست؛ لذا احتمال مرگ مادر نیز در این شرایط افزایش می‌یابد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->