اعتراف ترامپ به اطلاع‌داشتن از حمله اسرائیل به قطر جمهوری آذربایجان بمباران قطر توسط اسرائیل را محکوم نکرد عراقچی: در کنار برادران قطری و فلسطینی خود ایستاده‌ایم کالاس: توافق ایران و آژانس، گامی سرنوشت‌ساز برای دیپلماسی هسته‌ای است حمله یمن به اراضی اشغالی با موشک هایپرسونیک فلسطین ۲ + فیلم (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) پزشکیان در گفت‌وگو با امیر قطر: ایران در کنار قطر ایستاده است امیر قطر خطاب به ترامپ: حمله اسرائیل را نقض حاکمیت و امنیت‌مان می‌دانیم ترامپ نقض حاکمیت قطر را محکوم کرد هشدار داغ روسیه به اروپا: زمستان سرد و کمبود گاز در راه است! عراقچی: ایران همکاری پادمانی با آژانس را با چارچوب جدید ادامه می‌دهد گروسی پس از دیدار با عراقچی: بر سر جزئیات از سرگیری بازرسی در ایران به توافق رسیدیم با حمله صهیونیست‌ها به قطر، معلوم شد حق با خیبرشکن ایران است کشته و مجروح شدن ۳ شهروند قطری در حمله اسرائیل (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) کاخ سفید: قطر از حمله اسرائیل مطلع شده بود تفاهم ایران و آژانس بین المللی انرژی اتمی (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) عراقچی با رئیس‌جمهور مصر دیدار کرد (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) اولین واکنش حماس به حمله اسرائیل برای ترور رهبران این جنبش در دوحه قطر (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) واکنش انگلیس به حمله اسرائیل به دوحه قطر بیانیه حزب الله لبنان درباره حمله رژیم صهیونیستی به قطر واکنش پزشکیان به حمله اسرائیل به قطر | رئیس جمهور: رژیم صهیونی هیچ مرزی برای جنایت قائل نیست تایید شهادت ۵ نفر بر اثر حمله اسرائیل به دوحه قطر + اسامی و تصاویر شهدا (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) واکنش پاکستان به حمله اسرائیل به قطر (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) عملیات دوحه، سایه سنگین ترور بر خاورمیانه| بررسی ابعاد حمله امروز رژیم صهیونیستی به قلب قطر (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) مقام کاخ سفید: ترامپ از حمله اسرائیل به قطر مطلع بود میانجیگری قطر میان رژیم صهیونیستی و حماس تعلیق شد پیام پزشکیان به سران و مردم کشورهای اسلامی | زمانه ما نیازمند اقتدا به «پیام‌آور اخلاق و عدالت و حقوق انسانی» است نتانیاهو بر حمله به نشست سران حماس در دوحه نظارت مستقیم داشت (۱۸ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

لاوروف: تقابل میان ایران و اسرائیل به نقطه خطرناکی رسیده است

  • کد خبر: ۳۰۸۰۰۷
  • ۱۰ دی ۱۴۰۳ - ۱۱:۵۱
لاوروف: تقابل میان ایران و اسرائیل به نقطه خطرناکی رسیده است
وزیر امور خارجه روسیه ریشه بی‌ثباتی و درگیری‌ها در غرب آسیا را تمایل شدید آمریکا برای مداخله در امور داخلی کشورهای منطقه دانست و تاکید کرد که تقابل میان ایران و اسرائیل به نقطه خطرناکی رسیده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سرگئی لاوروف وزیر امورخارجه روسیه در گفت‌وگویی تاکید کرد که تنش مزمن و تکرار مداوم درگیری‌ها در کشورهای غرب آسیا عمدتاً نتیجه اقدامات غیرمسئولانه ایالات متحده و تمایل این کشور برای مداخله فعال در امور داخلی کشورهای عربی است و به شکلی تهاجمی خطوط جداکننده ساختگی را ترسیم می‌کند.

لاوروف خاطرنشان کرد: مجموعه عوامل در اکتبر سال گذشته منجر به بی‌ثباتی اوضاع نظامی-سیاسی خاورمیانه شد. از آن زمان تا کنون، روند خشونت از منطقه درگیری فلسطین و اسرائیل به لبنان و دریای سرخ کشیده شده است. رویارویی ایران و اسرائیل هم به نقطه خطرناکی نزدیک شده است.

او که با خبرگزاری تاس گفت‌وگو می‌کرد، افزود: واشنگتن با رفتار مخرب خود و تمایل به ایفای نقش میانجی پیشرو در حل و فصل درگیری‌ها در منطقه، تنها به تشدید تنش‌ها دامن می‌زند. مردم عراق و لیبی همچنان با عواقب ماجراجویی‌های آمریکا و اقمارش دست و پنجه نرم می‌کنند.

وزیر امور خارجه روسیه ادامه داد: منشأ تنش مزمن، مناقشه فلسطین و اسرائیل است که هرازگاهی شعله‌ور می‌شود و واشنگتن می‌خواهد در آن نقش تنها میانجی را داشته باشد.

دیپلمات ارشد روس در ادامه خاطرنشان کرد که مسکو به سیاست کمک به توسعه، منحصراً از طریق روش‌های حل و فصل وضعیت‌های درگیری در کشورهای خاورمیانه ادامه می‌دهد، به‌گونه‌ای که اول از همه برای طرف‌هایی که به‌طور مستقیم درگیر آنها هستند، مناسب باشد.

سرگئی لاوروف تاکید کرد: نقش اصلی در روند عادی‌سازی اوضاع باید متلق به خود کشورهای خاورمیانه باشد و ما آماده حمایت از آنها در این امر هستیم.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->