رئیس شورای اسلامی شهر مشهدمقدس: یکی از تلاش‌های شورای ششم ایجاد امکانات مناسب برای بانوان است نقش شوراهای شهر در تحقق عدالت شهری و توسعه پایدار بوستان بانوان «شهربانو بسیج» مشهد کجاست و چه امکاناتی دارد؟ بوستان‌های بانوان مشهد، الگویی برای شهر‌های دیگر کشور «نگاه جنسیتی»، بزرگ‌ترین ظلم به زن در طول تاریخ است | تأسیس بوستان شهربانو، مصداق تحقق «نگاه هویتی» به زنان شهردار مشهد مقدس مطرح کرد: توسعه فضاهای سبز و بوستان‌های شهری در دوره ششم مدیریت شهری | تامین ۸۰۰ دستگاه اتوبوس از منابع داخلی + فیلم افزایش تعداد بوستان‌های بانوان مشهد به ۱۶ بوستان بوستان بانوان بسیج در مشهد افتتاح شد (۶ آبان ۱۴۰۴) | ترکیبی از طبیعت، ورزش و آرامش برای بانوان مشهدی تداوم آلودگی هوای مشهد برای بیست‌ودومین روز پیاپی (۶ آبان ۱۴۰۴) | کودکان و سالمندان قربانیان اصلی هستند ماجرایی خواندنی که ۷۰ سال پیش اتفاق افتاد | «عبدالحمید مولوی» و نجات «گنبد سبز» از تخریب ۴۰ هزار میلیارد تومان، بدهی دستگاه‌های دولتی به مدیریت شهری مشهد تأکید شهردار مشهد بر تسریع بر اجرای مصوبات مرتبط با خدمت‌رسانی به زائران و مجاوران تداوم همکاری‌های بانک شهر و شهرداری مشهد در توسعه پروژه‌های عمرانی و حمل‌ونقل شهری یعقوبی: مشهد به‌زودی در تمام مناطق خود بوستان بانوان خواهد داشت پرستاران، فرشتگان ایثار | اکران تصاویر شهدای پرستار در مشهد شهردار مشهد مقدس: بوستان «شهربانوی بسیج» فردا (۶ آبان ۱۴۰۴) افتتاح می‌شود ارتباط مستقیم با مردم، کلید تصمیم‌گیری دقیق در مدیریت شهری مشهد ارمنستان محدودیت‌های ترانزیتی با آذربایجان را لغو کرد پرستاران، جلوه‌ی عینی مهربانی و ایثار زمین های رها شده محله پورسینای مشهد و تردد دانش آموزان در اراضی خاکی | ۱۰۰  متر خاکی تا مدرسه!
سرخط خبرها

تأکید فرماندار مشهد مقدس بر تعاملات بین‌بخشی منظم و منطقی بین فرمانداری و شهرداری

  • کد خبر: ۳۰۸۱۱۸
  • ۱۰ دی ۱۴۰۳ - ۱۹:۰۵
تأکید فرماندار مشهد مقدس بر تعاملات بین‌بخشی منظم و منطقی بین فرمانداری و شهرداری
سرپرست فرمانداری مشهد گفت: در هیئت تطبیق و در تعاملاتی که فرمانداری با شهرداری دارد، باید تعاملات بین‌بخشی منظم و منطقی ایجاد شود که به توسعه شهر کمک کنیم.

سیدحسن حسینی در گفت‌وگو با خبرنگار شهرآرانیوز در خصوص هم‌افزایی دولت چهاردهم و مدیریت شهری مشهد مقدس، اظهار کرد: حاکمیت یکپارچه است؛ یعنی دولت، شورای شهر و شهرداری یکپارچه هستیم که خدمات مطلوبی را به مردم ارائه دهیم.

وی افزود: دولت باید از ظرفیت‌هایی که دارد و می‌تواند به شهرداری‌ها کمک کند، استفاده کند که فرمانداری در پیشخوان این خدمات است؛ به‌هرحال در هیئت تطبیق و در تعاملاتی که فرمانداری با شهرداری دارد، باید تعاملات بین‌بخشی منظم و منطقی ایجاد شود که به توسعه شهر کمک کنیم.

سرپرست فرمانداری مشهد ادامه داد: با توجه به شناختی که از شهرداری و شورای شهر مشهد دارم، قطعاً همفکری و همراهی خوبی بین حاکمیت، شهرداری و شورای شهر ایجاد خواهد شد که خیر و برکت آن به مردم مشهد خواهد رسید.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->