نیکولاس مادورو دستور استقرار ۲۵ هزار نیرو را صادر کرد پزشکیان در دیدار رهبر جریان حکمت ملی عراق: باید نسبت به توطئه‌ها بسیار هوشیار عمل کرد حماس شروط ترامپ را دریافت کرد | مقاومت فلسطین: از تلاش برای پایان جنگ در غزه استقبال می‌کنیم توصیف رسانه اسرائیلی از حمله پهپادی یمن به فرودگاه «رامون» شهادت ۶۲ فلسطینی در شبانه‌روز گذشته | شمار شهدای غزه به ۶۴۳۶۸ نفر رسید (۱۶ شهریور ۱۴۰۴) رسانه‌های عبری: اسرائیل موافق شروط ترامپ برای آتش‌بس غزه است واکنش پزشکیان به دیدار اعضای دولت با رهبر معظم انقلاب ترامپ: اسرائیل با شروط من برای آتش‌بس در غزه موافقت کرد نیروهای آمریکا از استان‌های بغداد و الانبار خارج می‌شوند گروسی: فقط به نیروگاه بوشهر دسترسی داشته‌ایم یونان: فلسطین را به رسمیت خواهیم شناخت یحیی سریع: نقب، ایلات، عسقلان، اشدود و تل‌آویو را با ۸ پهپاد یمنی هدف قراردادیم (۱۶ شهریور ۱۴۰۴) پزشکیان: خشکسالی، تحول اساسی در نحوه ذخیره و مصرف آب را ضروری کرده است حمله پهپادی یمن به فرودگاه «رامون» اسرائیل تلفات گرفت + فیلم (۱۶ شهریور ۱۴۰۴) سید عمار حکیم با قالیباف دیدار کرد (۱۶ شهریور ۱۴۰۴) زلنسکی: آماده برگزاری نشست دو جانبه یا سه جانبه در روسیه نیستم رهبر انقلاب در دیدار با هیئت دولت: معیشت مردم مهمترین مسئله است | روحیه کار و تلاش به جای فضای نه جنگ و نه صلح + فیلم (۱۶ شهریور ۱۴۰۴) توسعه برنامه هسته‌ای مشکوک اسرائیل با ساخت‌وساز در «دیمونا» + تصاویر دستگیری گسترده حامیان فلسطین در انگلیس | ۸۹۰ نفر در لندن بازداشت شدند (۱۶ شهریور ۱۴۰۴) واکنش حماس به بمباران مدرسه «فارابی» غزه توسط اسرائیل واکنش یمن به حمله پهپادی به عمق اراضی اشغالی (۱۶ شهریور ۱۴۰۴) انصارالله یمن خطاب به صهیونیست ها: آنچه در انتظار شماست، بسیار سخت‌تر خواهد بود آزادی ۹۰۰ زندانی از اوین پس از حمله رژیم صهیونیستی | برقرای ملاقات‌ها ۳ روز پس از حمله تصاویری جدید از ضربه ویرانگر ایران به حیفا+ فیلم سئول از بازداشت صد‌ها کارگر کره‌ای در آمریکا خشمگین شد عراقچی خطاب به اروپا: به نفع‌تان است که مسیرتان را تغییر دهید شمار شهدای تجاوزگری رژیم صهیونیستی در غزه افزایش یافت (۱۶ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

استعفای دسته جمعی افسران آمریکایی در اعتراض به نژادپرستی

  • کد خبر: ۳۰۸۳۹
  • ۲۸ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۶:۵۳
استعفای دسته جمعی افسران آمریکایی در اعتراض به نژادپرستی
شماری از نیروهای پلیس سراسر آمریکا از زمان قتل «جورج فلوید» شهروند سیاهپوست این کشور به‌دست یک پلیس سفیدپوست، از مقام خود کناره‌گیری کرده‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز و به نقل از روز چهارشنبه شبکه خبری سی‌ان‌ان، معترضان آمریکایی پس از قتل فلوید به خیابان ها آمدند و خواستار مسئولیت خواهی از افسران پلیس خاطی و قطع بودجه ادارات پلیس شدند به این امید که این وجوهات مالی برای برنامه‌های دیگر هزینه شود.

بسیاری از مقام های محلی پلیس به صدای اعتراض معترضان پاسخ دادند و این کار را با صدور فرمان نحوه تغییر عملکرد ادارات، وعده اصلاحات بیشتر و اقدام فوری درمورد خشونت پلیس، انجام دادند.

اما با اوج گرفتن خشم مردمی، برخی ادارات پلیس با بحران های داخلی مواجه هستند و برخی نیروهای پلیس ه کناره گیری از پست خود را انتخاب کرده اند.

در شهر مینیاپولیس از زمان آغاز اعتراض ها به قتل فلوید سیاهپوست به دست پلیس، دستکم هفت افسر پلیس از اداره پلیس این شهر استعفا کرده اند. همچنین شماری دیگر نیز در فرآیند ترک مسئولیت خود هستند.

این تعداد، شامل چهار افسری نمی شوند که در قتل فلوید دست داشتند و اخراج شدند.

اعضای اداره پلیس مینیاپولیس، اقدام درک شووین قاتل فلوید را در نامه ای سرگشاده محکوم کردند. شووین زانوی خود را روی گردن فلوید قرار داد و به مدت ۹ دقیقه نگه داشت تا جایی که راه نفس کشیدن را بر مقتول بست. فلوید ساعاتی پس از این حادثه در بیمارستان درگذشت.

در آتلانتا که درپی کشته شدن «ریشارد بروکس» یک سیاهپوست دیگر به کانون اعتراض های مردمی تبدیل شد، رئیس پلیس آتلانتا استعفا داد و افسری که بروکس را به قتل رساند، اخراج شد.

پلیس آتلانتا اعلام کرد که هشت افسر پلیس در ماه جاری از این اداره استعفا کرده اند.

بنیاد پلیس آتلانتا پیشتر گزارش داده بود که ۱۹ افسر پلیس از زمان آغاز اعتراض های مردمی از سمت خود کناره گیری کرده اند.

در جنوب فلوریدا نیز ۱۰ افسر پلیس نیز از بیم جانشان، کناره گیری کردند. این افراد در قالب نامه ای نسبت به تجهیزات کم و آموزش و مهارت پایین خود ابراز نگرانی کردند.

در شهر بوفالو ایالت نیویورک نیز حدود ۶۰ مقام از تیم پاسخ اضطراری نیروی پلیس به دلیل تعلیق دو افسر پلیس این شهر کناره گیری کردند. ویدئویی منتشر شد که برخورد بد این دو افسر با معترض کهنسال را نشان می داد. در ویدئوی پخش شده، تصویر این معترض ۷۵ ساله در حالی که روی زمین کشیده می شد و خون از سرش جاری است، به نمایش درآمد.

ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->