خرید و فروش بدون واسطه دام برای عید قربان در مشهد | قیمت امروز دام زنده چقدر است؟ (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) + مراکز مجاز ذبح بازار سهام ریخت | علت سرخ‌پوشی امروز بورس چه بود؟ (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) برای خرید عرضه اولیه «رپویا» فقط ۲ ساعت فرصت دارید (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) چرا طلا امروز گران شد؟ (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) | پیش‌بینی روند صعودی قیمت طلا در ایران فوق‌العاده خاص کارمندان دولت ابلاغ شد، اما تصویب طرح ساماندهی کارگران چند سال به درازا کشید! قیمت امروز ارز، طلا، سکه و رمزارز‌ها (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) | دلار در محدوده ۸۲ هزار تومان کشف ۴۰۰ کیلوگرم پوشاک مستعمل (تاناکورا) در مشهد آخرین وضعیت بازار رمزارز‌ها در جهان (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) | استخراج بیت‌کوین سودآور شد اجرای مرحله سوم کالابرگ منتفی شد؟ بهترین راهکار برای رفع ناترازی انرژی در ایران مشخص شد رشد شدید قیمت طلا در مشهد (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) | نرخ سکه اعلام شد قیمت طلای جهانی امروز (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) اعلام شد | قیمت طلای جهانی در اوج چهار هفته گذشته آغاز پرداخت حقوق ۳ دستگاه دولتی براساس عملکرد قیمت امروز میوه و صیفی جات در تره بار مشهد (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) | میوه‌های فصل در اوج گرانی رشد بی‌سابقه مصرف و افت تولید برقابی در کشور تنور داغ تورم نان | چرا یارانه‌های هنگفت و قیمت‌گذاری دستوری به مهار قیمت کالای‌اساسی منجر نشد؟ قیمت میوه از هفته آینده در مشهد کاهش می‌یابد تأثیر طرح چندنرخی‌شدن گازوئیل بر قیمت تمام‌شده کالاها | پس‌لرزه سوخت در بازار کالا‌ فائو مرکز ثقل همکاری‌های بین‌المللی کشاورزی و غذا است| ضرورت کمک فائو به تامین غذا در غزه مهم‌ترین اخبار بورسی کدال امروز (دوشنبه ۱۲ خرداد ۱۴۰۴) پیش‌بینی قیمت ارز و دلار، فردا (سه‌شنبه، ۱۳ خرداد ۱۴۰۴) پیش‌بینی قیمت طلا و سکه، فردا (سه‌شنبه، ۱۳ خرداد ۱۴۰۴) | صعود همپای بازارهای جهانی ادامه دارد؟ صعود نرخ جهانی نفت و طلا در سایه التهابات سیاسی بین المللی (۱۲ خرداد ۱۴۰۴) معاون اول رئیس جمهور افزایش ۲۰ درصدی حقوق کارمندان را ابلاغ کرد (۱۲ خرداد ۱۴۰۴) ضرورت تقویت همکاری کشور‌های عضو اکو در جهت رفاه مردم بررسی قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۱۲ خرداد ۱۴۰۴) | نرخ فونیکس از ۲.۵ میلیارد هم فراتر رفت نگاهی به قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۱۲ خرداد ۱۴۰۴) | عبور رانا از ۸۰۰ میلیون تومان عرضه اولیه «رپویا» در بازار فرابورس، فردا (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) + جزئیات قیمت‌گذاری دستوری به پایان می‌رسد؟
سرخط خبرها

رشد شاخص‌های اصلی بازار سهام در آخرین روز کاری هفته | گزارش وضعیت امروز بورس (۱۲ دی ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۳۰۸۴۲۹
  • ۱۲ دی ۱۴۰۳ - ۱۳:۰۰
رشد شاخص‌های اصلی بازار سهام در آخرین روز کاری هفته | گزارش وضعیت امروز بورس (۱۲ دی ۱۴۰۳)
با مثبت‌شدن ۷۴ درصد نماد‌های بازار سهام، سه شاخص اصلی تالار شیشه‌ای، مثبت به کار خود پایان دادند.

به گزارش شهرآرانیوز، شاخص کل بورس در پایان وقت معاملات امروز با رشد بیش از ۲۸ هزار واحد (۱.۰۴ درصد) به ارتفاع ۲ میلیون و ۷۸۸ هزار واحد صعود کرد. فارس، فملی، پارسان، فولاد، وبملت و شبندر بیشترین اثر مثبت و تاپیکو بیشترین اثر منفی را در عملکرد امروز این شاخص داشتند.

شاخص کل هموزن که دماسنج بهتری از میزان یکسان رشد و افت سهام در بورس است نیز امروز ۰.۶۳ درصد رشد کرد. شاخص هموزن رشد امروز خود را مدیون رشد سهم‌های کوچک و متوسط بازار است. از این رو شاخص فرابورس نیز ۰.۰۴ درصد مثبت شد.

در جریان معاملات امروز، ارزش معاملات خرد به ۱۱ هزار و ۶۳۶ میلیارد تومان و حجم معاملات خرد نیز به ۱۸.۸ میلیارد برگه سهم رسید.

۳۰۲ میلیارد تومان پول حقیقی نیز وارد بازار شد.

چرا در شرایط فعلی بورس، صبور نیستیم؟

محسن عباسی، کارشناس بازار سرمایه، در صفحه شخصی خود در رابطه با وضعیت این روز‌های بازار سهام می‌نویسد:

می‌توانیم به هر سرمایه‌گذاری حق بدهیم که هم از مثبت‌ها و هم منفی‌های بورس بترسد. تجربه سال ۹۹ به ما یاد داد که مثبت‌های پی در پی می‌تواند بازار را از کنترل خارج کند و حساسیت‌های نظارتی را هم افزایش دهد و از طرفی منفی‌ها هم انگار در این چهار سال تمامی نداشت و ترس از گرفتارشدن در این دو حالت، سرمایه‌گذاران را محتاط و ریسک‌گریز کرده است؛ ترس از خالی‌کردن سهام بعد از رشد قیمتی و سقوط آزاد و عدم حمایت از بازار!

اما معاملات منطقی این چند روز و منفی‌های پرحجم، بدون رِنج ناگهانی و خرید و فروش نرمال و معاملات منطقی بازار حاکی از نوعی پختگی در معاملات بازار است. این رفتار بازار توسط افرادی که هنوز به بازار وارد نشده‌اند، مرتباً رصد می‌شود و باعث اعتماد بیشتر افراد بیرون از گود می‌شود.

منفی‌های بازار لازمه رشد بازار بود و هم باعث چرخش بهتر نقدینگی و ورود افراد جدید در بازار شد و هم فرصت شناسایی سود نوسان‌گیران و کوتاه‌مدتی‌ها را فراهم کرد، اما همین نوسان‌گیران و کوتاه‌مدتی‌ها دوباره وارد بازار می‌شوند و وظیفه روغن‌کاری پیستون معاملات و روان‌شدن معاملات را به‌خوبی انجام می‌دهند.

شاید تصور کنیم اگر همه بلندمدتی باشند، بورس بهتر رشد می‌کند و بنابراین به نوسان‌گیران با دید منفی نگاه می‌شود، اما این تصور غلطی است و گواه آن، قفل‌شدن بازار در دامنه نوسان ۱ و ۲ درصد بود که نوسان‌گیران در بازار حضور نداشتند.

نوسان‌گیران و کوتاه‌مدتی‌ها همیشه کف بازار حاضرند و تیر اول را همیشه این افراد شلیک می‌کنند و تنور معاملات را گرم نگه می‌دارند.

مدیریت صحیح بازار، چیزی جز توازن قوا بین بازیگران حقیقی و حقوقی و توازن بین نوسان‌گیران و میان‌مدتی‌ها و بلندمدتی‌ها نیست.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->