مهم‌ترین اخبار بورسی کدال امروز (دوشنبه، ۲۰ اسفند ۱۴۰۳) پیش بینی بورس (سه شنبه ۲۱ اسفند ۱۴۰۳)| ریزش تمام شد؟ پیش بینی قیمت طلا و سکه (سه شنبه ۲۱ اسفند ۱۴۰۳) پیش‌بینی قیمت ارز و دلار (سه‌شنبه، ۲۱ اسفند ۱۴۰۳) مهر تایید اتحادیه اروپا بر کیفیت سوخت هواپیماهای ایرانی خرید صوری نان توسط یک نانوایی در مشهد با ۳۶ کارت بانکی (۲۰ اسفند ۱۴۰۳) تشکیل کارگروه ویژه در استانداری برای رفع مشکلات اجرایی پروژه پدیده شاندیز (۲۰ اسفند ۱۴۰۳) قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۰ اسفند ۱۴۰۳) | نیسان سیلفی ۹۰ میلیون تومان گرانتر شد قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۲۰ اسفند ۱۴۰۳) | افت ۲۵ میلیون تومانی ری‌را معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی: نرخ تورم منتهی به بهمن‌ماه ۱۴۰۳ در استان ۳۳.۱ درصد بوده است دستورالعمل خرید تضمینی گندم سال ۱۴۰۴ ابلاغ شد پیش‌بینی بازار مسکن در سال ۱۴۰۴ مدیرکل صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی خبر داد: برگزاری نمایشگاه ایران‌اکسپو با حضور پررنگ خراسانی‌ها صادرات خرما ممنوع شد افزایش تعطیلات هفته باید مطابق با میزان رفاه مردم باشد مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی: سیاست‌های راهبردی ما تکیه بر توان داخل است تقابل خریداران و فروشندگان در بورس | گزارش وضعیت بازار سهام (۲۰ اسفند ۱۴۰۳) افزایش ۱۰۰ هزار تومانی قیمت طلا طی یک روز در مشهد (۲۰ اسفند ۱۴۰۳) انبار یا خرید فوری میلگرد؟ کدام استراتژی سودآورتر است؟ زمان شرکت در پذیره‌نویسی حق تقدم «کیاناح» اعلام شد | تفاوت پذیره‌نویسی و عرضه‌اولیه در چیست؟ دور جدید پیش فروش سکه از امروز (دوشنبه، ۲۰ اسفند ۱۴۰۳) آغاز می‌شود | عرضه انواع سکه ضرب ۱۴۰۴ قیمت امروز ارز، طلا، سکه و بیت‌کوین (۲۰ اسفند ۱۴۰۳) | جهش دلار به کانال ۹۴ هزار تومان انتخاب ۸ شهرستان به‌عنوان مکمل سفر در خراسان رضوی برای نوروز ۱۴۰۴ زمان شارژ کالابرگ الکترونیکی دهک‌های ۴ تا ۷ اعلام شد + مبالغ و جزئیات قیمت امروز گوشت و مرغ اعلام شد (۲۰ اسفند ۱۴۰۳) | کله پاچه در مشهد چند؟ کاهش ساعت کار هفتگی در بخش خصوصی هم اجرا شود قیمت سکه، نیم‌سکه و ربع‌سکه با دلار چند هزار تومانی پیش‌فروش می‌شود؟ زمان انتشار اوراق گواهی طلای بانک مرکزی مشخص شد هزینه جدید کارشناسی رنگ خودرو اعلام شد (۲۰ اسفند ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

بیست و پنجمین نمایشگاه لوازم خانگی مشهد | قیمت‌های نجومی و گلایه تولیدکنندگان از نوسانات ارز

  • کد خبر: ۳۰۸۵۲۸
  • ۱۲ دی ۱۴۰۳ - ۲۲:۲۳
بیست و پنجمین نمایشگاه لوازم خانگی مشهد | قیمت‌های نجومی و گلایه تولیدکنندگان از نوسانات ارز
بیست و پنجمین نمایشگاه بین‌المللی لوازم خانگی مشهد از ۱۱ تا ۱۴ دی ماه با حضور بیش از ۱۰۰ شرکت کننده در محل نمایشگاه بین‌المللی مشهد برگزار می‌شود.
نیما صارمی
خبرنگار نیما صارمی

به گزارش شهرآرانیوز، نمایشگاه لوازم خانگی در شهر مشهد برگزار شد که با استقبال بازدیدکنندگان روبه‌رو گردید. این نمایشگاه فرصتی بود تا تولیدکنندگان و مصرف‌کنندگان به تبادل نظر بپردازند و از آخرین محصولات و نوآوری‌ها در این حوزه آگاه شوند. اما علی‌رغم حضور برند‌های مختلف، مشکلاتی نیز در این نمایشگاه به چشم می‌خورد.

یکی از مهم‌ترین مسائل مطرح شده توسط بازدیدکنندگان، قیمت‌های بالای لوازم خانگی بود. بسیاری از مردم از افزایش قیمت‌ها گلایه داشتند و این موضوع باعث شد تا برخی از آنها از خرید خودداری کنند. بررسی‌ها نشان می‌دهد که نوسانات قیمت ارز یکی از عوامل اصلی افزایش قیمت‌ها در بازار لوازم خانگی است.

تولیدکنندگان نیز به این نکته اشاره کردند که هزینه‌های تولید به دلیل تغییرات نرخ ارز به شدت افزایش یافته است. حتی برخی از فروشندگان حاضر در این نمایشگاه از بستن لاین فروش شرکت‌های تولیدی خبر می‌دادند. شرکت‌های تولیدی به دلیل نوسانات بازار ارز، لاین فروش خود را بسته‌اند تا قیمت‌های جدیدی در محصولات خود اعمال کنند!

علاوه بر قیمت‌ها، تنوع محصولات نیز یکی دیگر از انتقادات مطرح شده بود. برخی از بازدیدکنندگان اذعان داشتند که محصولات ارائه شده در نمایشگاه، تنوع کافی نداشت و این موضوع باعث ناامیدی آنها شد. این در حالی است که انتظار می‌رفت نمایشگاه فرصتی برای معرفی محصولات جدید و متنوع باشد.

تولیدکنندگان همچنین نسبت به ورود کالا‌های قاچاق به بازار گلایه داشتند. آنها بر این باورند که این کالا‌ها نه تنها به کیفیت پایین‌تر منجر می‌شود، بلکه باعث ایجاد رقابت ناعادلانه با محصولات داخلی می‌شود. این موضوع می‌تواند آسیب جدی به صنعت لوازم خانگی کشور وارد کند و تولیدکنندگان را با چالش‌های بیشتری مواجه سازد.

در نهایت، برگزاری نمایشگاه لوازم خانگی در مشهد فرصتی برای برقراری ارتباط بین تولیدکنندگان و مصرف‌کنندگان بود، اما مشکلاتی همچون قیمت‌های بالا، تنوع کم محصولات و ورود کالا‌های قاچاق نیازمند توجه جدی مسئولان و سیاست‌گذاران است. برای بهبود وضعیت بازار لوازم خانگی، لازم است تدابیری اندیشیده شود تا هم تولیدکنندگان و هم مصرف‌کنندگان از شرایط بهتری برخوردار شوند.

برگزاری نمایشگاه لوازم خانگی با بازدید محمدرضا قلندرشریف، شهردار مشهد مقدس نیز همراه بود که گلایه او نسبت به تسهیلات پایین این نمایشگاه به زوج‌های جوان را نیز در پی داشت.

شهردار مشهد معتقد بود که در این نمایشگاه تسهیلات و تخفیف‌های به خصوصی برای زوج‌های جوان که قصد تهیه جهیزیه دارند، قائل نشده‌اند.باید برای زوج‌های جوان که قصد تهیه جهیزیه برای آغاز زندگی خود دارند، تخفیف‌هایی در نظر می‌گرفتند تا فرصتی برای کمک به زندگی جوانان نیز در این نمایشگاه فراهم باشد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->