وزارت خارجه کره جنوبی: بازگشت تحریم‌های ایران تاثیر محدودی بر کره خواهد داشت سیدحسن نصرالله، مکتب مقاومت و میراثی که فراتر از یک نسل است سرلشکر موسوی در دیدار با فرمانده سپاه: نیرو‌های مسلح برای مقابله با هر تجاوز احتمالی آمادگی دارند وزیرخارجه آمریکا خواستار مذاکره مستقیم با ایران شد سخنگوی وزارت خارجه: جزایر سه‌گانه بخش لاینفک از سرزمین ایران بوده و خواهند بود عراقچی در نامه ای به گوترش: بازگرداندن قطعنامه‌های لغوشده شورای امنیت علیه ایران غیرقانونی است قانون اصلاح روند بررسی بودجه سالیانه از سوی قالیباف ابلاغ شد با فعالسازی مکانیسم ماشه، کدام تحریم ها علیه ایران فعال می‌شود؟ به درخواست نمایندگان، صحن مجلس شورای اسلامی غیرعلنی شد قالیباف در صحن علنی مجلس: حل مسائل معیشتی مردم و حفظ انسجام مهم‌‌ترین وظیفه مسئولان است تروئیکا: مکانیسم ماشه فعال شد (۶ مهرماه ۱۴۰۴) ‍ عراقچی: قطعنامه ۲۲۳۱، در روز ۲۶مهر ۱۴۰۴ منقضی خواهد شد حداقل ۳۶ کشته و بیش از ۵۰ زخمی بر اثر ازدحام جمعیت در تجمع انتخاباتی در هند بن‌فرحان: دیپلماسی، تنها راه حل بحران برنامه هسته‌ای ایران است حجت‌الاسلام زرندی: دستگاه قضایی در کنار صنعت، معدن و تجارت است دست رد رئیس جمهوری آرژانتین به سینه نتانیاهو معاون امور معادن و فرآوری وزارت صمت خبر داد: رشد ۱۲ درصدی صادرات کشور طی یک سال اخیر ترکیه: فلسطینی‌ها باید خودشان غزه را اداره کنند واکنش دفتر رهبر انقلاب به سخنرانی نتانیاهو برای صندلی‌های خالی واکنش شورای عالی امنیت ملی به شایعه تعیین جانشین مقامات انتقاد استاندار خراسان رضوی از تعلل در واگذاری اختیارات معادن مهلت یک‌ماهه رئیس کمیسیون اصل ۹۰ به شبکه بانکی برای رعایت نسبت مصارف به منابع در خراسان رضوی سرلشکر صفوی: نقاط ضعف پدافند هوایی در جنگ ۱۲ روزه در حال بازسازی است رسانه عبری: بخشی از طرح ترامپ پیشبرد توافقنامه‌های ابراهیم است استقرار تیپ نظامی ناتو در مرز با روسیه وزیر خارجه مصر: جامعه جهانی در برابر نقض قانون بین الملل تماشاچی است وزیر خارجه آلمان: آنچه در غزه اتفاق می‌افتد یک کابوس انسانی است
سرخط خبرها

روحانی: برای اصلاح قیمت مسکن، نهادها با وزارت راه و شهرسازی همکاری کنند

  • کد خبر: ۳۰۸۹۱
  • ۲۹ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۲:۳۸
روحانی: برای اصلاح قیمت مسکن، نهادها با وزارت راه و شهرسازی همکاری کنند
طرح‌های ملی وزارت راه در سه استان ایلام، البرز و مازندران از طریق ویدئو کنفرانس با حضور رییس جمهور افتتاح شد.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی طی سخنانی در مراسم افتتاح طرح‌های ملی وزارت راه در سه استان ایلام، البرز و مازندران از طریق ویدئو کنفرانس اظهار کرد: امروز پیام ما به جهان این است که ایران و ایرانی از تلاش خود برای رسیدن به تعالی باز نمی‌ایستد و مسیر پیشرفت خود را ادامه می‌دهد.

 

وی افزود: افتتاح ۱۱۴ کیلومتر راه آهن کرج به قزوین سبب می‌شود که هم مسیر میان این دو استان کوتاه شود و هم مردمی که به سمت رشت و گیلان می‌روند یا به سمت مشهد می‌روند می‌توانند از آن استفاده کنند.

 

روحانی با بیان این‌که «سفر کوتاه باعث صرفه‌جویی در سوخت و افزایش ایمنی می‌شود»، تاکید کرد: مسئله ریل از موضوعات مورد توجه دولت یازدهم و دوازدهم بوده است؛ چراکه هم مصرف سوخت را کاهش می‌دهد و هم ایمنی بیشتری را خواهد داشت و امیدواریم تا پایان سال هم شاهد افتتاح‌های دیگری در راه آهن انزلی و تبریز باشیم.

 

رییس‌جمهور گفت: مردم ما در استان‌های مختلف می‌توانند مسافرت‌های ایمن تری داشته باشند و در کنار آن حمل بار نیز با هزینه کمتری رخ می‌دهد. همچنین واحدهای مسکونی و بزرگراه‌هایی که امروز افتتاح شد نیز باعث خرسندی است.

 

وی با بیان این‌که «مسئله حمل و نقل یکی از مهمترین حقوق مردم ماست» اظهار کرد: امروز حمل و نقل مثل همیشه کار مهم و اساسی انجام می‌دهد و در شرایط کرونایی نیز این ویروس بخش حمل و نقل و گردشگری ما را بسیار تحت تأثیر قرار داده و تحرک ما در این بخش مهم است. البته اصول بهداشتی را مردم ما در هر مسیری که انتخاب می‌کنند باید مورد توجه قرار دهند و این برای سلامتی خودشان است.

 

روحانی یادآور شد: امروز فعالیت اقتصادی در شرایط کرونایی اهمیت بسیار دارد، هرچند شرایط مانند اوایل شیوع این ویروس نیست اما باید بدانیم که اگر پروتکل‌های بهداشتی رعایت نشود ما نمی‌توانیم فعالیت اقتصادی که به معیشت مردم وابسته است را ادامه دهیم.

 

رییس جمهور ادامه داد: در این مقطع زمانی که قرار گرفتیم مسئله مسکن جزو اولویت‌های دولت است و البته این مسئله همیشه برای دولت ما مهم بوده است و همه طرح‌های نیمه‌کاره مسکن را تمام کردیم و تحویل مردم دادیم.

 

وی با بیان این‌که «مسکن جزو کالاهای اساسی زندگی مردم است»، گفت: مردم باید در یک محله‌ای بتوانند زیست کنند و فرزندان خود را بزرگ کنند. باید مسکن مطمئنی برای آن‌ها ساخته شود. این‌که چه اقداماتی باید انجام شود یکی از مواردی است که هم دولت و هم ستاد اقتصادی و هم شخص معاون اول که درباره قیمت مسکن و اجاره بها مسئول شده است، آن را دنبال می‌کنند. امروز مردم ما با مشکلاتی در این زمینه مواجه هستند و دولت در این وظیفه دارد اقدامات لازم را انجام دهد.

 

روحانی یادآور شد: یک سری اقدامات است که در بلند مدت جواب می‌دهد اما ضروری است. زمین‌هایی که ما باید در اختیار مردم قرار دهیم و محدوده شهرها باید به مقدار لازم توسعه پیدا کند. وزارتخانه‌های دیگر یا حتی نیروهای مسلح باید زمین‌های مورد نیاز را در اختیار وزارت راه و شهرسازی قرار دهند تا بتوانند زمین را به قیمت مناسب و ارزان در اختیار کسانی قرار دهد که ساخت مسکن را به طور انبوه یا غیرانبوه انجام می‌دهند یا در اختیار مردمی قرار دهند که نیازمند خانه هستند؛ بنابراین موضوع زمین مسئله اول ما است.

 

وی با بیان این‌که «مسئله مصالح ساختمانی به وزارت صمت مربوط می‌شود و مسئولیت آن بر دوش‌شان است»، تصریح کرد: قیمت‌ها در این مورد باید متناسب باشد تا مردم بتوانند صاحب مسکن شوند. همچنین اقدامات بانک‌ها برای ساخت و خرید مسکن اهمیت زیادی دارد و مقرراتی که ما امروز برای اجاره یا فروش مسکن داریم کافی نیست و این مقررات چه در قانون و چه مقررات دولت و آیین نامه‌ها باید با اصلاحاتی همراه شود تا فشار را از دوش مردم برداریم.

 

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->