سخنگوی نیروهای مسلح یمن: فرودگاه بن گوریون را با موشک بالستیک فراصوت هدف قرار دادیم حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی | پرواز‌ها در فرودگاه بین‌المللی بن‌گوریون به حالت تعلیق درآمده‌اند ایران در حال بررسی درخواست اروپا برای ازسرگیری مذاکرات است ادارات ۶ شهر خوزستان فردا (شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴) دورکار شدند آمادگی کامل مرز خسروی برای اربعین ۱۴۰۴ سفر رئیس موساد به واشنگتن؛ اسرائیل دست به دامن آمریکا شد عضو کمیسیون اقتصادی مجلس: وزارت اقتصاد بر شرکت‌ها بورسی باید نظارت جدی داشته باشد دولت آلمان خواستار همکاری ایران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی شد خودکشی ۱۸ نظامی اسرائیلی از ابتدای سال ۲۰۲۵ سازمان ملل: در مذاکرات هسته‌ای ایران و کشور‌های اروپایی دخالت نمی‌کنیم نرخ کرایه از مرز بین‌المللی شلمچه تا عتبات عالیات چقدر است؟ ۳ کشته در انفجار در یک مرکز نظامی آمریکا تماس تلفنی پوتین و اردوغان درباره تحولات سوریه نورمن: پیشنهاد تمدید ضرب‌الاجل فعال‌سازی مکانیسم ماشه مطرح شده است ردپای کولبران در ورود تجهیزات جاسوسی اسرائیل به ایران احتمال برگزاری مذاکرات جدید هسته‌ای میان ایران و اروپا در هفته آتی سخنگوی وزارت امور خارجه: با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم اکسیوس: ایران و سه کشور اروپایی هفته آینده دیدار می‌کنند (۲۷ تیرماه ۱۴۰۴) ارسال بسته کمک ۶۰۰ هزار دلاری رژیم صهیونیستی به دروزی‌های سوریه بسته جدید تحریم‌ها | محدودیت‌های مالی و تسلیحاتی علیه روسیه و بلاروس تشدید شد جان باختن ۶۹ کودک در غزه بر اثر سوءتغذیه ناشی از محاصره و جنگ تجاوز رژیم صهیونیستی ۸۰ درصد تجهیزات توانبخشی معلولان غزه را نابود کرد ظریف: تنها «تهدید وجودی» برای اسرائیل، صلح است آیت‌الله علم‌الهدی: دیپلماسی باید هماهنگ با میدان عمل کند | نقش راهبردی رهبر معظم انقلاب در دفاع مقدس ۱۲ روزه عملیات بازرسی پلیس تل‌آویو به انفجار ختم شد ادامه حملات رژیم صهیونیستی به غزه | ده‌ها فلسطینی شهید شدند چین: با تحریم‌های یک‌جانبه اتحادیه اروپا علیه روسیه مخالفیم
سرخط خبرها
امیر دریادار سیاری:

بی‌توجه به تحریم‌ها، نیروهای مسلح پیشرفت می‌کنند

  • کد خبر: ۳۰۹۰۳
  • ۲۹ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۳:۵۹
بی‌توجه به تحریم‌ها، نیروهای مسلح پیشرفت می‌کنند
معاون هماهنگ کننده ارتش گفت: فرزندان غیور و مقتدر ارتش، سپاه، نیروی انتظامی و وزارت دفاع در تمامی عرصه‌ها آماده جانفشانی و ایثار در راه آرمان‌های نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران هستند.

به گزارش شهرآرانیوز، امیر دریادار حبیب‌الله سیاری معاون هماهنگ کننده ارتش در پایان تمرین رزم سطحی «شهدای دریادل رمضان»، شلیک موشک‌های کروز را گامی امید بخش در ارتقای توان دفاعی و بازدارندگی دانست و گفت: مسیر روشن خوداتکایی و قطع وابستگی‌های تجهیزاتی را با همت متخصصان وزارت دفاع، مراکز دانش بنیان و جهادگران ارتش و مجموعه نیروهای مسلح، بدون توجه به تحریم‌های ظالمانه طی خواهیم کرد و شلیک موفق موشک‌های برد بلند ما نشانه‌هایی از پیشرفت‌ چشمگیر در هم‌افزایی نیروهای مسلح و صنایع دفاعی است.

 

معاون هماهنگ کننده ارتش با بیان اینکه ارتش و وزارت دفاع با همکاری و هم‌افزایی کارهای بسیار بزرگ و ارزشمندی انجام داده‌اند، تأکید کرد: فرزندان غیور و مقتدر ارتش، سپاه، نیروی انتظامی و وزارت دفاع در تمامی عرصه‌ها اعم از زمین، هوا و دریا همواره آماده جانفشانی و ایثار در راه آرمان‌های نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران بوده و در این مسیر اجازه هیچ‌گونه تعرض و توطئه به دشمنان و بدخواهان ایران اسلامی را نخواهند داد.

 

وی با تأکید بر حفظ آمادگی رزمی و دفاعی ارتش افزود: تمرین‌های تاکتیکی و عملیاتی نیروهای چهارگانه ارتش بصورت مداوم و مستمر اجرا می‌شود و تفکر و روحیه «شهادت طلبانه» و «شب حمله‌ای فکر کردن» در کارکنان متعهد و ولایی ارتش نهادینه شده و دائم خود را در سنگر می‌بینند.

 

سیاری خاطر نشان کرد: سنگرهای دفاع از نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران همیشه شامل دفاع در جنگ سخت و نبرد نظامی با دشمنان نیست بلکه فرزندان ایران در ارتشِ انقلابی این مفهوم را به خوبی درک کرده‌اند که هر جا پای دفاع ازمنافع اسلام و کشور عزیزمان و همراهی و همدردی با ملت شریف ایران اسلامی در حوادث و بحران‌ها در میان باشد برای اجرای آن سر از پای نشناخته و از هیچ کوششی فروگذار نمی‌کنند که نمونه این جانفشانی‌ها در طول سالهای دفاع و پس از آن بارها و بارها در حوادثی همچون زلزله، سیل، آتش سوزی و بویژه در بحران مبارزه با بیماری کرونا به وضوح مشهود بوده است.

 

معاون هماهنگ کننده ارتش با تأکید بر لزوم زنده نگهداشتن یاد شهدا بویژه «شهدای دریادل رمضان» که در حادثه شناور کنارک به شهادت رسیدند، خاطر نشان کرد: جوشش خون این شهدای والامقام و دریادل موجب افزایش روحیه، هم‌افزایی و آمادگی رزمی همرزمانشان در ارتش شد، به نحوی که امروز و در دیدار با این عزیزان با حجم بسیار زیادی از اعلام آمادگی‌ها برای جانفشانی و ادامه مسیر در عرصه‌های خدمتگزاری به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران مواجه بوده و هستیم.

 

سیاری در پایان خاطر نشان کرد: امروز در سرکشی و بازدید از یگان‌های نیروی دریایی ارتش مستقر در ناوگان جنوب، شاهد روحیه بالا و انگیزه مضاعف کارکنان دریادل و ولایتمدار برای اجرای ماموریت‌ها بودیم و دستیابی به موفقیت در انجام تمرین رزم سطحی «شهدای دریادل رمضان» خود نشان از این روحیه و انگیزه بالا دارد.

 

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->