نتیجه بازی پرسپولیس و استقلال خوزستان در لیگ برتر(۱۶ آبان ۱۴۰۴)+ ویدیو گل‌ها| شروع طوفانی اوسمار ویدئو| خلاصه بازی پرسپولیس و استقلال خوزستان در لیگ برتر(۱۶ آبان ۱۴۰۴) پخش زنده بازی پرسپولیس و استقلال خوزستان (۱۶ آبان ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین آیا شایعهٔ زندانی‌شدن ناهید کیانی در هتل مسابقات جهانی حقیقت داشت؟ + فیلم بازدید معاون باشگاه پرسپولیس از ورزشگاه امام رضا (ع) مشهد| محل برگزاری دربی به زودی مشخص می‌شود ویدئو | تسلیت بازیکنان تیم ملی والیبال ایران برای صابر کاظمی فقید آدان دروازه بان قطعی استقلال در دربی اوسمار: هواداران انتظار قهرمانی دارند، اما مسیر صاف نیست نتیجه و ویدیوی خلاصه بازی فوتسال ایران و افغانستان | تساوی ناامیدکننده! سلمانی و شکاری؛ لایی‌های گران سپاهان به پرسپولیس حردانی نتوانست ساپینتو را راضی کند| شب پراشتباه مقابل الوحدات ویدئو | گل دوم تیم ملی فوتسال ایران به افغانستان (۱۵ آبان ۱۴۰۴) مصدومیت منیر جدی نیست ویدئو | سلام نظامی فوتسالیست‌های ایران به سرود مقدس کشورمان پیش از دیدار با افغانستان (۱۵ آبان ۱۴۰۴) کری سنگین مسی برای رونالدو | هیچ‌چیزی با جام جهانی قابل مقایسه نیست! باشگاه العربی قطر: آرام بخواب صابر + عکس بیرو در جمع برترین‌های آسیا + عکس تاریخ و ساعت بازی رفت پرسپولیس و استقلال خوزستان (فصل ۰۵-۱۴۰۴) | پرسپولیسِ اوسمار جان می‌گیرد؟
سرخط خبرها

استیلی و جدایی زودهنگام از پرسپولیس

  • کد خبر: ۳۰۹۵۶۰
  • ۱۹ دی ۱۴۰۳ - ۰۴:۰۷
  • ۱
استیلی و جدایی زودهنگام از پرسپولیس
مشاور درویش نیامده رفتنی شده است.
بهمن نوری
خبرنگار بهمن نوری

به گزارش شهرآرانیوز، باشگاه پرسپولیس برای انتخاب سرمربی برای جانشینی خوان گاریدو در اولین اقدام کارگروهی را متشکل از نفراتی، چون کریم باقری، حمید استیلی، افشین پیروانی و مهرداد خانبان با ریاست درویش تشکیل داد. در این جمع غیر از پیروانی بقیه اعضا اصرار داشتند که یحیی گل محمدی در شرایط فعلی بهترین گزینه برای هدایت تیم شان است.

از این رو استیلی بر اجرایی شدن این تصمیم پافشاری کرد و ساعت‌ها وقت گذاشت تا رضا درویش را راضی کند به اینکه بار دیگر با یحیی گل محمدی کار کند. تلاش‌های استیلی در این زمینه توسط نزدیکان درویش خنثی شد تا او حسابی شاکی شود. در این میان نزدیکان استیلی نیز در روز‌های اخیر بار‌ها به وی توصیه کرده‌اند که وارد بازی مدیریت باشگاه پرسپولیس در انتخاب سرمربی نشود چرا که در صورت ناکامی احتمالی سرمربی جدید آن وقت هواداران علیه او هم موضع‌گیری خواهند کرد. در این رابطه شنیدیم استیلی بعد از اینکه دیده درویش در مورد گل محمدی کوتاه بیا نیست و نزدیکانش خودسر در حال مذاکره با مربیان خارجی هستند، تصمیم گرفته از نقش مشاور یا عضو کارگروه کناره گیری کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۰۵ - ۱۴۰۳/۱۰/۱۹
0
0
آفرین به حمید خان استیلی حالا شدی حمید خان باشرف ولی
اگر حقت بمونی باید. استقامت کنی حقتو بگیری
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->