وزیر ارتباطات: توسعه اینترنت 5G در راه است صدور نخستین «سند اعیانی» شرکت‌های دانش‌بنیان در مشهد (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) فیزیکدانان می‌گویند ما درباره چگونگی عملکرد جاذبه کاملاً اشتباه می‌کردیم دانشمندان ردپاهایی پیدا کردند که خط زمانی بشریت را ۴۰ میلیون سال به عقب می‌برد نرخ‌های پرسرعت برای کیلوبایت‌های کم‌سرعت تاریخچه تصویری پیوند عضو | هدیه زندگی واکنش وزیر ارتباطات به تصمیم اپراتورها برای گران‌کردن اینترنت چرا زمان قطع برق، اینترنت هم قطع می‌شود؟ واکنش معاون وزیر ارتباطات به قصد اپراتورها برای افزایش خودسرانه تعرفه اینترنت سامسونگ از گلکسی S۲۵ اج رونمایی کرد + مشخصات و قیمت اسکورت کاروان دونالد ترامپ در قطر با سایبرتراک‌ ضدگلوله ایلان ماسک + عکس جزئیاتی جدید از آیفون بدون حاشیه و تمام‌شیشه‌ای اپل سازمان ملی هوش مصنوعی تشکیل نمی‌شود پشتیبانی مایکروسافت از آفیس در ویندوز ۱۰ تا سال ۲۰۲۸ تمدید شد برنامه OpenAI برای احداث مراکز داده بیشتر در امارات زمان عرضه اندروید ۱۶ برای گوشی‌های پیکسل و سامسونگ مشخص شد حدود ۲۰ مدیر شرکت‌های بزرگ فناوری ترامپ را در عربستان همراهی می‌کردند خزایی: اجازه گرانی اینترنت به اپراتور‌ها داده نشود پوشش ۱۰۰ درصدی فیبر نوری در مشهد تا پایان سال ۱۴۰۴ | ارتقای شبکه انتقال در شهرستان‌ها اسنپ در پرونده شروط ضدرقابتی قراردادهای خرید اقساطی هم محکوم شد نتایج تحقیقات جدید: هوش مصنوعی نمی‌تواند همزمان بهره‌وری و انگیزه کارمندان را افزایش دهد
سرخط خبرها

رصد جوانترین ستاره مغناطیسی جهان

  • کد خبر: ۳۰۹۷۴
  • ۳۰ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۲:۲۰
رصد جوانترین ستاره مغناطیسی جهان
ستاره شناسان ناسا و سازمان فضایی اروپا جوانترین ستاره مغناطیسی را با عمر ۲۴۰ سال رصد کرده اند.

به گزارش شهرآرانیوز، به نقل از ایندپندنت، ستاره شناسان ناسا و سازمان فضایی اروپا به تازگی جوان‌ترین مغنااختر را رصد کرده‌اند.

 

مغنا اختر نوعی ستاره نوترونی است که میدان مغناطیسی نیرومندی دارد. ستاره تازه رصد شده Swift J۱۸۱۸.۰-۱۶۰۷ نام دارد و فقط ۲۴۰ سال از عمر آن می‌گذرد. به گفته ناسا بیشتر ستاره‌های نوترونی چندمیلیارد ساله هستند.

 

ستاره‌های نوترونی در حقیقت خوشه‌هایی متراکم از بقایای ستارگانی هستند که به ابرنواختر تبدیل و منفجر می‌شوند.

 

Swift J۱۸۱۸.۰-۱۶۰۷ نوع خاصی از ستاره نوترونی به نام مغنااختر (ستاره مغناطیسی) و جوان‌ترین نمونه رصد شده است.

 

مواد این ستاره نوترونی چنان متراکم است که به گفته ناسا یک قاشق چایخوری از آن در شرایط گرانش زمین حدود ۴ میلیارد تن وزن دارد.

 

Swift J۱۸۱۸.۰-۱۶۰۷ در ۱۲ مارس سال جاری و پس از انتشار بارقه‌هایی از اشعه ایکس رصد شد. تحقیقات رصد خانه XMM-Newton سازمان فضایی اروپا و تلسکوپ NuSTAR ناسا سن این ستاره را مشخص کرد.

 

اشعه‌های ایکسی که این ستاره منتشر کرده حداقل ۱۰ بار درخشان‌تر از نمونه‌های معمولی است، اما فرایند انتشار اشعه بسیار سریع اتفاق می‌افتد و محققان برای رصد آن باید دقیق عمل کنند.

 

ناندا رئا یکی از محققان انستیتو علوم فضایی در بارسلونا می‌گوید: این شی آسمانی بازه‌ای از حیات یک مغنااختر را نشان می‌دهد که تاکنون رصد نشده بود. این بازه فاصله کوتاهی پس از تشکیل آن است.

 

مغنااختر مذکور در صورت فلکی Sagittariusو در فاصله ۱۶ هزار سال نوری زمین قرار دارد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->