بیانیه رسمی حماس درباره توافق آتش‌بس غزه؛ ایستادگی ملت فلسطین، پروژه‌های اشغالگرانه و فاشیستی رژیم اسرائیل را برای تسلیم و کوچ اجباری به شکست کشاند پایان دور سوم مذاکرات شرم‌الشیخ | موافقت حماس با آزادی اسرای صهیونیست (۱۶ مهر ۱۴۰۳) حمله پهپادی دوباره یمن به سرزمین‌های اشغالی (۱۶ مهر ۱۴۰۴) آمریکا: پیشرفت زیادی در مسیر توافق غزه حاصل شده است ترامپ برنامه سفر به خاورمیانه ندارد حمله وحشیانه پلیس آلمان به تظاهرات همبستگی با غزه + فیلم حماس ادعا‌ها درباره پیکر شهیدان السنوار را تکذیب کرد بارزانی: نمی‌خواهیم منبع تهدیدی برای ایران باشیم کشتی تحریم‌شده ایران در بندر برزیل پهلو گرفت پارلمان اسپانیا تحریم تسلیحاتی صهیونیست‌ها را تصویب کرد مازندران اولین شهردار زن را به خود دید وقوع انفجار مهیب در دمشق (۱۶ مهر ۱۴۰۴) هشدار کنگره آمریکا به ترامپ | روابط آمریکا و هند را ترمیم کن ارزیابی سی‌ان‌ان از مذاکرات آتش‌بس غزه در مصر اتحادیه اروپا خواهان ازسرگیری همکاری ایران و آژانس شد انتقاد تند لاوروف از بازگرداندن تحریم‌های ایران پارلمان ترکیه حملات اسرائیل به ناوگان صمود را محکوم کرد افسانه نادری‌پور، عضو کمیته مشورتی شورای حقوق بشر سازمان ملل شد واکنش مکرون به آزادی شهروند فرانسوی بازداشت شده در ایران پوتین وارد دوشنبه شد (۱۶ مهر ۱۴۰۴) حملات مقاومت به مواضع نظامیان اسرائیلی در شمال‌غرب و جنوب غزه عملیات قسام برای اسارت نظامی اسرائیلی | «وزیر جنگ» در منطقه بوده است ایران زندانی فرانسوی را آزاد کرد (۱۶ مهر ۱۴۰۴) شمار تلفات ارتش پاکستان در حمله تروریستی امروز به ۱۷ نفر رسید (۱۶ مهر ۱۴۰۴) انهدام کارگاه پهپادی اوکراین در خرسون (۱۶ مهر ۱۴۰۴) برگزاری جلسه پیگیری طرح‌های افزایش تولید انرژی با حضور پزشکیان رزمایش نظامی بزرگ ونزوئلا در واکنش به تهدیدات آمریکا
سرخط خبرها

آملی لاریجانی: مجمع تشخیص مصلحت در بررسی FATF از افراط و تفریط پرهیز خواهد کرد

  • کد خبر: ۳۰۹۷۴۴
  • ۱۹ دی ۱۴۰۳ - ۱۹:۳۳
آملی لاریجانی: مجمع تشخیص مصلحت در بررسی FATF از افراط و تفریط پرهیز خواهد کرد
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به موافقت مقام معظم رهبری با درخواست رئیس جمهور برای بررسی مجدد پیوستن ایران به FATF گفت: مجمع بر اساس مصلحت نظام، تصمیم‌گیری می‌کند و از افراط و تفریط پرهیز خواهد کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، در جلسه چهارشنبه ۱۹ دی ۱۴۰۳ مجمع به ریاست آیت الله صادق آملی لاریجانی و با حضور اکثریت اعضاء «وضعیت اقتصادی کشور» مورد بررسی قرار گرفت.

آیت الله آملی لاریجانی در آغاز جلسه صحن مجمع تشخیص مصلحت نظام با گرامیداشت روز نوزدهم دی، روز قیام مردم شریف قم، که سرسلسله حرکت‌های متعددی بر ضد نظام ستمشاهی در کشور شد و با تبریک حلول ماه رجب و اعیاد شریف این ماه گرامی گفت: از خداوند متعال می‌خواهیم به ما توفیق استفاده از برکات این ماه شریف را عنایت فرماید.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در ادامه به ارجاع دوباره FATF به مجمع تشخیص مصلحت نظام از سوی مقام معظم رهبری در پی درخواست رئیس جمهور محترم، اشاره کرد و گفت: اکنون که با تقاضای ریاست جمهور، رهبر معظم انقلاب بررسی FATF‌را به مجمع ارجاع داده‌اند، دستور تشکیل کمیسیون مشترک مرکب از نمایندگان سه کمیسیون تخصصی «اقتصادی»، «سیاسی، امنیتی و دفاعی» و «حقوقی و قضائی» داده شد تا موضوع را با در نظرگرفتن همه جوانب و ملاحظات مرتب با مصالح مردم مجدداً بررسی کنند و مستندات نهایی آنرا در صحن مجمع ارائه دهند.

آیت الله آملی لاریجانی با اشاره به اهمیت موضوع FATF گفت: فضاسازی‌هایی که در این خصوص صورت می‌گیرد، غیر منصفانه است، زیرا این یک بحث فنی و مرتبط با مصالح کشور است که نباید با فضاسازی‌های سیاسی آن را تحت شعاع قرار داد.

وی با تاکید بر اینکه مجمع تشخیص، مصالح نظام را در نظر می‌گیرد، اظهار داشت: اگر گشایش اقتصادی از این طریق انجام‌پذیر است، باید تمام ابعاد مختلف این موضوع توسط اعضای محترم و کمیسیون‌های ذیربط به دقت بررسی شود تا در صحن مجمع در خصوص آن تصمیم گیری نهایی بعمل آید.

وی در خاتمه افزود: توصیه اکید من این است که در بررسی این موضوع با رعایت ملاحظات امنیتی و اقتصادی کشور از افراط و تفریط بپرهیزیم و ضروری است که اعضای محترم دولت نظرات دقیق و فنی خود را بیان کنند تا اعضای مجمع به لحاظ فنی بتوانند آنچه را که به نفع و فایده است و نیز آنچه راکه به هزینه و زیان است به دقت بسنجند و تصمیم مبتنی بر مصالح نظام اتخاذ نمایند.

اعضای مجمع در ادامه با اعلام دستور جلسه توسط محمدباقر ذوالقدر، دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام به «بررسی وضعیت اقتصادی کشور» پرداختند.

در این موضوع محسن رضایی، رئیس کمیسیون اقتصادی مجمع و برخی از اعضای مجمع به ارائه تصویرکلی از وضعیت اقتصادی کشور، دلایل این وضعیت و اظهار نظر در خصوص پیشنهاد‌های کمیسیون اقتصادی برای برون رفت از روند‌های نزولی با تکیه بر ظرفیت‌ها و توانمندی‌های موجود در کشور پرداختند.

پس از توضیحات فرزین، رئیس کل بانک مرکزی، در خصوص فعالیت‌های صورت گرفته برای کنترل تورم و نرخ ارز و همچنین پاکنژاد، وزیر نفت و نوری، وزیر جهاد و کشاورزی، درباره اقدامات دولت چهاردهم مقرر شد این بررسی وضعیت اقتصادی کشور در جلسه بعد مجمع ادامه پیدا کند.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->