اطلاعیه شرکت توزیع برق خراسان رضوی درباره بروز خاموشی‌ها (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) نرخ سوخت نیروگاه‌ها ۵۰ درصد افزایش یافت (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) نامه‌ای به جوراب ارزش معادن ایران به ۲۷.۳ تریلیون دلار می‌رسد افزایش قیمت خودرو‌های خارجی (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) | فیدلیتی ۳ میلیارد و ۱۴۰ میلیون تومان ریزش یکپارچه قیمت خودرو‌های داخلی (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) زنگنه: اعتبارات جدیدی برای تسریع پروژه قطار سریع السیر تهران-مشهد در نظر گرفته شده است روزی یک میلیون و ۷۰۰ هزار تومان جریمه بابت بکارگیری اتباع غیرمجاز ایران رتبه چهارم تولید دام در جهان را دارد | ظرفیت ایران در تولید و صادرات دام سبک وضعیت انرژی ایران در سال ۱۴۰۴ | اگر دست بجنبانیم بازار خارجی را از دست نخواهیم داد هر روز منفی‌تر از دیروز | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) افزایش حقوق ۲۰ تا ۴۲ درصدی کارمندان ابلاغ شد (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) توضیح مدیرعامل توانیر درباره بروز برخی خاموشی‌ها اوج گیری دوباره قیمت سکه در مشهد (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) معجزه پرندگان | از رنگینی تا رقص در آسمان علت قطعی‌های مکرر برق چیست و تا کی ادامه دارد؟ (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) قیمت امروز ارز، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) | ورود دوباره دلار به کانال ۱۰۴ هزار تومان هشدار اتحادیه طلای مشهد به خریداران طلا سرمایه گذاری خارجی در سال ۱۴۰۳ رشد ۶۳ درصدی یافت آیین‌نامه ساماندهی نیروهای شرکتی‌ تدوین شد | تبدیل قرارداد‌ها از خرداد ماه ۱۴۰۴ نعمت‌زاده مجددا به وزارت صمت بازگشت | وزیر اسبق، مشاور وزیر کنونی صمت در دولت چهاردهم شد سرمایه خرد مردم چطور به سرمایه‌گذاری کمک کند؟ تأثیر افزایش دستمزدها بر دخل‌ و خرج مردم | زور افزایش حقوق به سبد معیشت نرسید چرا پرداخت سود سهام عدالت متوفیان متوقف شد؟ (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) قیمت طلای جهانی امروز (دوشنبه، ۱۸ فروردین ۱۴۰۴) اعلام شد | طلای جهانی همچنان در مسیر سقوط سرنوشت صادرات نفت ایران بدون مذاکرات چه می‌شود؟ محدوده جدید نوسان بازار طلا و ارز آخرین وضعیت بازار رمزارز‌ها در جهان (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) | قیمت بیت کوین در ساعات گذشته به زیر ۸۰ هزار دلار رسید
سرخط خبرها

روایتی از بیست و چهارمین نمایشگاه مبلمان مشهد | مبلمان ایرانی در تقاطع هنر و صنعت + ویدئو

  • کد خبر: ۳۰۹۷۴۵
  • ۱۹ دی ۱۴۰۳ - ۱۹:۴۲
روایتی از بیست و چهارمین نمایشگاه مبلمان مشهد | مبلمان ایرانی در تقاطع هنر و صنعت + ویدئو
بیست و چهارمین نمایشگاه تخصصی صنعت مبلمان، لوستر روشنایی، دکوراسیون و معماری داخلی از ۱۸ تا ۲۱ دی ماه از ساعت ۱۶ تا ۲۱ در محل نمایشگاه بین‌المللی مشهد برگزار می‌شود.
نیما صارمی
خبرنگار نیما صارمی

به گزارش شهرآرانیوز، بیست و چهارمین نمایشگاه تخصصی صنعت مبلمان، لوستر روشنایی، دکوراسیون و معماری داخلی، بار دیگر ویترین زیبایی و خلاقیت صنعت مبلمان ایران را در مشهد به نمایش گذاشت.

این رویداد که هر ساله با استقبال گسترده تولیدکنندگان، طراحان و علاقه‌مندان به مبلمان برگزار می‌شود، فرصتی است تا آخرین دستاورد‌های صنعت مبلمان کشور را به نمایش بگذارد.

هنر و صنعت در هم تنیده

صنعت مبلمان تنها یک فعالیت صنعتی نیست، بلکه آمیزه‌ای از هنر و صنعت است. طراحان مبلمان با بهره‌گیری از خلاقیت و دانش خود، مبلمانی را خلق می‌کنند که علاوه بر کارایی، زیبایی و هارمونی را نیز به محیط می‌آورند. یک طراح مبلمان موفق باید علاوه بر تسلط بر اصول طراحی، به روانشناسی رنگ‌ها، مواد و بافت‌ها نیز آشنایی کامل داشته باشد تا بتواند مبلمانی متناسب با سلیقه و نیاز‌های مشتریان طراحی کند.

چالش‌های صنعت مبلمان در ایران

با وجود تمام پیشرفت‌هایی که در صنعت مبلمان ایران حاصل شده است، این صنعت همچنان با چالش‌های جدی رو‌به‌رو است. نوسانات شدید نرخ ارز، یکی از مهم‌ترین مشکلاتی است که تولیدکنندگان مبلمان با آن دست و پنجه نرم می‌کنند. نوسانات ارز باعث افزایش هزینه‌های تولید و عدم ثبات در قیمت تمام شده محصولات می‌شود.

کمبود چوب باکیفیت و ماشین‌آلات پیشرفته نیز از دیگر مشکلات این صنعت است. بسیاری از تولیدکنندگان به دلیل نبود دسترسی به چوب باکیفیت و ماشین‌آلات مدرن، مجبور به استفاده از مواد جایگزین و روش‌های سنتی هستند که کیفیت محصولات آنها را تحت تأثیر قرار می‌دهد.

تاثیر واردات بر تولیدات داخلی

واردات بی‌رویه مبلمان، به ویژه از کشور‌های همسایه، یکی دیگر از چالش‌های جدی صنعت مبلمان ایران است. محصولات وارداتی اغلب با قیمت‌های پایین‌تر و تنوع بیشتری در بازار عرضه می‌شوند که این امر رقابت را برای تولیدکنندگان داخلی بسیار دشوار کرده است. عدم حمایت کافی از تولیدکنندگان داخلی و وجود موانع گمرکی برای واردات مواد اولیه، از جمله عواملی هستند که باعث شده‌اند تولیدکنندگان داخلی در رقابت با محصولات وارداتی به مشکل بخورند.

بازار رقابت نابرابر

وجود رقابت در هر بازار امری طبیعی است، اما زمانی که این رقابت به دلیل عوامل خارجی مانند واردات بی‌رویه و حمایت نکردن از تولید داخلی، نابرابر شود، تولیدکنندگان داخلی آسیب می‌بینند. در شرایط فعلی، تولیدکنندگان داخلی برای حفظ سهم خود در بازار باید تلاش‌های مضاعفی انجام دهند و به دنبال راهکار‌هایی برای کاهش هزینه‌های تولید و افزایش کیفیت محصولات خود باشند.

صنعت مبلمان ایران با وجود پتانسیل‌های فراوان، با چالش‌های جدی رو‌به‌رو است. برای رفع این چالش‌ها، نیازمند به همکاری و حمایت همه جانبه دولت، بخش خصوصی و تولیدکنندگان است. با اتخاذ راهکار‌های مناسب و حمایت از تولیدکنندگان داخلی، می‌توان به آینده‌ای روشن برای این صنعت امیدوار بود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->