اسلامی: هیچ گزینه جایگزینی برای غنی‌سازی نیست عراقچی عازم مصر شد (۱۱ خرداد ۱۴۰۴) وزارت دفاع روسیه درباره حملات پهپادی اوکراین بیانیه صادر کرد (۱۱ خرداد ۱۴۰۴) قالیباف به مقام سیمون بولیوار ادای احترام کرد شلیک مجدد موشک از سمت یمن به فلسطین اشغالی (۱۱ خرداد ۱۴۰۴) قالیباف با وزیر خارجه ونزوئلا دیدار کرد (۱۱ خرداد ۱۴۰۴) اوکراین مدعی ساقط کردن بیش از ۴۰ فروند هواپیمای نظامی روسی شد فضائلی: انقلاب اسلامی به راحتی شکل نگرفته و دشمن هم نمی‌تواند به راحتی آن را از پا در آورد دیدار الجولانی با امیر کویت رئیس جمهور: مصرف انرژی ما نسبت به همسایگان مناسب نیست قالیباف وارد کاراکاس شد | توسعه روابط پارلمانی در ونزوئلا عراق در همکاری با چین اولین رآکتور هسته‌ای خود را می‌سازد رئیس جمهور لبنان بر نقش آیت‌الله سیستانی در ترسیم نقشه راهی برای آینده‌ای بهتر تاکید کرد بقائی: حفظ و گسترش زبان فارسی در جهان بخشی از برنامه‌های دیپلماسی عمومی وزارت خارجه است | حامی تلاش‌ها در معرفی این زبان غنی و تمدن‌ساز هستیم اورتگاس به زودی از مسئولیت فرستاده آمریکا به خاورمیانه و مسئول پرونده لبنان کنار خواهد رفت دستور پزشکیان برای پرداخت حقوق کارمندان مبتنی‌بر عملکرد دولت، سیدعلی مدنی‌زاده را به عنوان وزیر پیشنهادی اقتصاد به مجلس معرفی کرد (۱۱ خرداد ۱۴۰۴) رژیم کودک‌کُش پدر ۹ کودک شهید فلسطینی در غزه را نیز به شهادت رساند رایزنی‌های سیاسی ایران و کره جنوبی متن تقریظ حضرت آیت‌الله خامنه‌ای بر کتاب «روح الله» + فیلم مراسم تکریم و معارفه فرمانده پایگاه هوایی شهید حبیبی مشهد برگزار شد (۱۱ خرداد ۱۴۰۴) دژبان جدید کل ارتش معرفی شد (۱۱ خرداد ۱۴۰۴) انگلیس از یمن خواست اجازه عبور ناو هواپیمابرش از دریای سرخ را بدهد مهلت قانونی معرفی وزیر اقتصاد به مجلس امروز تمام می شود | امضای سرپرست وزارت دیگر قانونی نیست واکنش غریب آبادی به گزارش سیاسی آژانس بین المللی انرژی اتمی دیپلمات پیشین آمریکا: عراقچی در مذاکرات بسیار باهوش است | دانش با بمباران از بین نمی‌رود وزیر خارجه آلمان: از اول مشخص بود شکست روسیه ممکن نیست چین از آمریکا خواست اتهام‌زنی را متوقف کند
سرخط خبرها

سرلشکر سلامی: برای دفاع از تمامیت ارضی ایران از هر زمان دیگری آماده‌تریم

  • کد خبر: ۳۰۹۹۱۱
  • ۲۰ دی ۱۴۰۳ - ۱۸:۰۳
سرلشکر سلامی: برای دفاع از تمامیت ارضی ایران از هر زمان دیگری آماده‌تریم
فرمانده کل سپاه پاسداران گفت: ما امروز اینجا جمع شده‌ایم تا اعلام کنیم برای دفاع از تمامیت ارضی، استقلال و عزت و کرامت ملت بزرگ ایران و کشور پهناور و وسیع ایران اسلامی از هر زمان دیگری آماده‌تر هستیم.

به گزارش شهرآرانیوز، سرلشکر حسین سلامی پس از پایان رزمایش پیامبر اعظم ۱۹ نیروی زمینی سپاه در جمع پیشمرگه‌ها و بسیجیان گردان‌های امام حسین (ع) لشکر ۲۹ نبی اکرم (ص) کرمانشاه گفت: کرمانشاه این استان قهرمان‌پرور مرزداران غیور و جوانمرد این سرزمین هستند. خصوصاً مردمان این منطقه اورامانات، پاوه جوانرود، ثلاث باباجانی.

فرمانده کل سپاه پاسداران افزود: مردم کرمانشاه همیشه به صفت حماسه آفرینی، غیرت، جوانمردی، فتوت و محبت شهره هستند. ما امروز اینجا جمع شده‌ایم تا اعلام کنیم برای دفاع از تمامیت ارضی، استقلال و عزت و کرامت ملت بزرگ ایران و کشور پهناور و وسیع ایران اسلامی از هر زمان دیگری آماده‌تر هستیم.

وی افزود: ما در مناطق پیرامونی خود در دور و نزدیک نیت‌های دشمنان خود را کاملاً مشاهده کرده‌ایم به نحوی که مستکبران با محوریت و سرکردگی آمریکا و متحدان منطقه‌ای او و رژیم صهیونیستی برای مسلمانان هیچ ارمغانی غیر از آتش‌افروزی تفرقه، ویرانی، عقب ماندگی به دنبال و به همراه نداشته‌اند.

سلامی ادامه داد: در ذهن و فکر و آرزوی دشمنان ما این رویا و واقعیت موج می‌زند. آنان فکر می‌کنند برای این‌که ادامه حیات بدهند و در امنیت زندگی کنند باید سرنوشت، امنیت و خانه و کاشانه مسلمانان را به آتش بکشند. در این راستا آنها از هیچ اقدامی دریغ نمی‌کنند حتی به ملت‌هایی که با آنان کاری ندارند نیز حمله‌ور می‌شوند.

فرمانده کل سپاه پاسداران یادآور شد: شما تهاجمات اخیر رژیم صهیونیستی به مردم بی‌دفاع سوریه و ویرانی کارخانه‌ها، صنایع زیرساختی و قدرت دفاعی این ملت مظلوم را مشاهده کرده‌اید. شما به چشم خود مشاهده کردید که اگر یک ملت بی‌پناه شده و قدرتمند و قوی نباشد این جنایتکاران تاریخ مهلت نمی‌دهند.

وی با بیان این‌که «از منطق، عدالت و انصاف در مرام واقعی صهیونیست‌ها هیچ خبری نیست»، تصریح کرد: آنان اگر احساس کنند کشوری ضعیف است به آن حمله و ویرانه‌اش می‌کنند و مردمانش را زیر آوار دفن می‌کنند و به نوزادان نیز رحم نمی‌کنند.

سلامی با تاکید بر این‌که «باید قوی سترگ و آماده بود»، گفت: فلسفه حضور شما در این میدان امروز حقیقت مطلب فقط برای نشان دادن اراده، عزم و استواری گام‌های ملت استغ چرا که شما نماد آمادگی ملت ایران هستید.

فرمانده کل سپاه پاسداران ادامه داد: این یک افتخار بزرگ است که امروز شما در این فضای روح‌افزا که به انسان قدرت، روحیه، اعتماد و آرامش و به دشمنان نشان می‌دهد این سرزمین با محاسبات آنها درباره دیگران بسیار متفاوت است، صف‌آرایی کرده‌اید.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->