گردان‌های قسام خودروی نظامی اشغالگران در شمال نوار غزه را هدف قرار دادند (۳۱ فروردین ۱۴۰۴) «علی طیب‌نیا» وزارت اقتصاد را نپذیرفت غریب‌آبادی: ایران بر حق غنی‌سازی اورانیوم تأکید دارد تل آویو مدعی ترور جانشین فرمانده یگان ۴۴۰۰ حزب الله شد ارزیابی مثبت گروسی از مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا گروسی مذاکرات رم را یک روز مثبت خواند ابراز ناامیدی قطر از روند کُند مذاکرات درباره غزه سخنگوی وزارت امور خارجه در گفت‌وگو با شهرآرانیوز: ترکیب تیم مذاکره‌کننده بر اساس روند مذاکرات و موضوعات دستورکار تنظیم می‌شود فرصتی به دیپلماسی برای منافع کشور آمار شهدای غزه به ۵۱ هزار و ۲۰۱ تن رسید (۳۱ فروردین ۱۴۰۴) فارن‌پالسی از نیم نگاه آمریکا به ثروت‌های معدنی پاکستان پرده برداشت آیت‌الله علم‌الهدی: موزه دفاع مقدس اولویت نخست برنامه تفریحی‌فرهنگی زائران شود سخنگوی سازمان ملل: بیش از ۲ میلیون نفر در غزه در محاصره رژیم صهیونیستی هستند گزارش یونیسف از وضعیت اسف‌بار بیمارستان‌های کودکان در غزه | شرایط بسیار دشوار است کویت از نتایج دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا استقبال کرد مهاجرانی: دولت از رفع تحریم‌ها و تأمین حقوق ملت استقبال می‌کند امیر خاموشی: هوانیروز برای انجام مأموریت‌های رزمی و پشتیبانی در آمادگی کامل قرار دارد قالیباف قانون اجازه افزایش سهام سرمایه دولت در بانک بین‌المللی ترمیم و شرکت آی‌اف‌سی را ابلاغ کرد هیئتی از حماس با وزیر خارجه ترکیه دیدار کرد کمیسیون امنیت ملی مجلس با حضور عضو تیم مذاکره‌کننده هسته‌ای، تشکیل جلسه خواهد داد حمایت یک حساب غیررسمی متعلق به بن‌سلمان، ولیعهد عربستان، از ایران و فلسطین تحلیل سی‌ان‌ان از سفر وزیر دفاع عربستان به تهران | ریاض معتقد به غیرقابل پیش‌بینی بودن گفت‌و‌گو‌های ایران و آمریکاست اولین حضور معاون جدید پارلمانی دولت در صحن مجلس شورای اسلامی (۳۱ فروردین ۱۴۰۴) + فیلم مجلس با مسکوت‌ماندن طرح مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی مخالفت کرد تحلیلگر مسائل سیاسی: حل سریع مشکلات ایران و آمریکا بعید است | نتیجه مذاکرات به رفتار طرف مقابل بستگی دارد یک هواپیمای سبک در «ایلینوی» آمریکا سقوط کرد و ۴ نفر کشته شدند زلنسکی: باوجود اعلام آتش‌بس، روسیه به حملات خود ادامه می‌دهد رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس: طرح مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی، مولدسازی را تسریع و بهبود می‌بخشد
سرخط خبرها

قالیباف: زمانی که قطعنامه ۵۹۸ را پذیرفتیم، صدام آن را نپذیرفت

  • کد خبر: ۳۰۹۹۲۴
  • ۲۰ دی ۱۴۰۳ - ۲۱:۳۶
قالیباف: زمانی که قطعنامه ۵۹۸ را پذیرفتیم، صدام آن را نپذیرفت
رئیس مجلس گفت: زمانی که ما قطعنامه ۵۹۸ را پذیرفتیم، صدام جنایتکار آن را نپذیرفت. وقتی قطعنامه پذیرفته شد ما در جبهه بهت‌زده و دلشکسته بودیم.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدباقر قالیباف در سی‌وهشتمین یادواره شهدای عملیات کربلای پنج گفت: عملیات کربلای پنج خیلی شبیه به حوادث جبهه مقاومت است که این‌ها برای ما درس است.

وی با طرح این پرسش که چرا دفاع مقدس را مقدس می‌دانیم و حضرت امام میدان جنگ را برای ما دانشگاه می‌دانستد، گفت: جنگ کار سختی و توام با خشونت است، اما از آن به عنوان دفاع مقدس یاد می‌کنیم، چون ما جنگ را آغاز نکردیم و هرگز انتخاب ما جنگ نبود؛ لذا تکلیفی بر دوش ما آمد که دفاع از آرمان‌های انقلاب اسلامی، اسلام و سرزمین و ناموس‌مان بود پس به یک نبردی رفتیم که وظیفه اسلامی انسانی و ملی ما بود، آن هم در اوج مظلومیت و نبود امکانات و تجربه.

رییس مجلس یادآور شد: زمان بسیار کوتاهی از انقلاب گذشته بود که وارد جنگ تحمیلی و دفاع مقدس شدیم. در همان زمان چندین توطئه دیگر همچون مسائل خوزستان، گنبد، کردستان و ترور بود یعنی بعد از پیروزی انقلاب دشمنان ما را یک لحظه راحت نگذاشتند.

وی افزود: همه یکپارچه با انسجام و وحدت پشت سر ولی و امام ایستادند حتی وقتی بنی صدر خیانتکار و وابسته فرماندهی کل قوا را به عهده داشت و شرایط سختی را داشتیم و اجازه نمی‌داد که مردم در جبهه حضور پیدا کنند، اما مردم ایستادند و امام مجددا فرماندهی کل قوا را به دست گرفتند و بعد صحنه دفاع مقدس عوض شد و خرمشهر آزاد شد.

قالیباف با تشریح عملیات کربلای ۴ و ۵ گفت که فاصله این دو عملیات حدود ۲۰ روز بود؛ ما در عملیات کربلای ۵ به همه اهدافمان رسیدیم و هیچ عملیاتی مثل آن در حوزه انهدام ارتش بعثی نبود.

رئیس مجلس با بیان اینکه جنگ فراز و نشیب دارد، گفت: زمانی که ما قطعنامه ۵۹۸ را پذیرفتیم، صدام جنایتکار آن را نپذیرفت. دوباره تانک‌های بعثی به سمت کارون رفتند. منافقین نیز با عبور از اسلام آباد غرب تا آستانه کرمانشاه آمدند؛ آن زمان چه زخم زبان‌ها و حرف‌ها شنیدیم.

به گزارش ایسنا، وی یادآور شد: وقتی قطعنامه پذیرفته شد ما در جبهه بهت‌زده و دلشکسته بودیم و گریه امان نمی‌داد، اما باور همه ما این بود که در هر فراز و نشیبی، هر آن چه امام و ولی و فرماندهی کل قوا تصمیم بگیرد، وظیفه ما اجرای دقیق و درست آن است.

قالیباف تاکید کرد: مهم این است که به وظیفه عمل کرده و مستحکم بوده، پشت ولی و امام باشیم و به سنت‌های الهی ایمان داشته باشیم که شامل مبارزه با ظلم، دفاع از سرزمین، ناموس و ارزش‌ها می‌شود و اینکه زیر بار ظلم نرویم.

وی افزود: فرهنگ اهل بیت یاد داده که برای امنیت ملی کشورمان دفاع کرده و بایستیم. در این راه اول باید محاسبه کرده و بعد عملیات کنیم که در غیراین صورت نباید منتظر باشیم که نصرت الهی شامل ما شود.

حتما موضوع جبهه مقاومت در سوریه برای ما ثلمه است

رئیس مجلس اسلامی گفت: امروز حتما موضوع جبهه مقاومت در سوریه برای ما ثلمه است و حتما سختی دارد، اما ما در این شرایط باید وظیفه مان را انجام داده و با استفاده از تجربیات، اشکالات را پیدا و رفع کنیم.

وی با بیان اینکه رژیم صهیونیستی نسل کشی می‌کند، گفت:رژیم صهیونیستی ۷۵ است که جنایات می‌کند که نمونه آن غزه است. آنها در سوریه تمام زیرساخت‌ها و ارتش سوریه را منهدم کردند، اما وضعیت مقاومت حزب‌الله به گونه دیگری رقم خورد.

قالیباف یادآور شد: ارتش رژیم صهیونیستی با همه توانایی آمد و با پیجر‌ها سیستم فرماندهی و شهید نصرالله و سیدهاشم و کادر اول حزب الله را زد ولی حزب الله محکم ایستاد. حزب الله با تمام فشار‌ها زیر بمباران بود. بعد از سفر به لبنان به همه گفتم هیچ وقت حزب‌الله را اینگونه زنده و پویا ندیدم. آن‌ها جنگیدند و آتش بس را به دشمن تحمیل کردند؛ باورمان شود جنگ فراز و نشیب دارد.

وی گفت: اگر دلمان برای ایران می‌تپد و می‌خواهیم سرزمین مان را حفظ کرده و از انقلاب و شهدا دفاع کنیم باید کارآمدی دین در اداره جامعه را به اثبات برسانیم.

قالیباف با بیان اینکه مردم ما پای کار هستند، گفت: اوایلی که داعش آمد، با شهید سلیمانی صحبت می‌کردیم و این سوال را داشتیم که که اگر حوادث سال ۵۹ تکرار شود آیا نسل فعلی می‌تواند صحنه‌هایی همچون زمان جنگ را خلق کنند؛ مردد بودیم تا آنکه داعش آمد و به قول شهید سلیمانی دیدیم جوانان امروز شجاعانه‌تر و مخلصانه‌تر از دوران دفاع مقدس حضور پیدا کردند.

وی افزود: نمونه دیگر همراهی مردم با صحبت رئیس جمهور بود که آقای دکتر پزشکیان به مردم گفت که ما مشکل گاز داریم و مردم دو درجه گرمای خونه را کم کنند. مردم به این پویش پیوستن؛ و روزانه ۴۵ میلیون متر مکعب گاز کمتر مصرف شد پس ما باید کاری کنیم که با رفتار و با عملکردمان، درست از امکانات خدادادی استفاده کنیم.

باید مردم با قلبشان پای انقلاب و نظام و ایران عزیز باشن

وی اضافه کرد: همیشه بحث ما این است که قدرت ما به موشک‌ها و قدرت نظامی نیست و قدرت ما در قلب مردم است کما اینکه ریشه انقلاب اسلامی نیز در قلب مردم است. مردم باید با قلبشان پای انقلاب و نظام و ایران عزیز باشند که هستند اگر هم جایی نقد می‌کنند به دلیل ضعف‌های ما است که باید آن را پیگیری کرده و حل کنیم.

رئیس مجلس هم‌چنین با اشاره به افزایش قیمت ارز اظهار کرد: باید تلاش شود که نوسانات ارزی را مدیریت کنیم. در بودجه نیز جمع بندی این شد که کالابرگ الکترونیکی برای دهک‌های پایین اختصاص داده شود تا نوسانات در کالا‌های اساسی پوشش داده شود و حداقل قیمت این کالا‌ها به اندازه حقوق‌ها اضافه شود نه اینکه ماه به ماه آن نرخ‌ها افزایش پیدا کند، چون با یارانه دادن و بالا بردن حقوق هم این موضوعات حل نمی‌شود. مجلس و دولت مصمم است.

وی با بیان اینکه باید به سمت تولید ثروت برویم گفت: امکانات در کشور ما است و ناترازی‌ها هم ناشی از ناترازی در مدیریت است که یک شبه و یک ساله اتفاق نیفتاده است. باید اکنون همه در کنار هم بایستیم آن هم در شرایطی که دشمن سرمست شده است. فراموش نکنیم که وعده خدا پیروزی است. انشاالله بتوانیم با برنامه هفتم بخشی از مشکلات اقتصادی را حل کنیم.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->