مراسم بزرگداشت شهدای خدمت (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) در محضر رهبر معظم انقلاب برگزار می‌شود جانشین فرمانده کل انتظامی کشور: برخورد با اتباع غیرمجاز، وظیفه ذاتی پلیس است سخنگوی دولت در پاسخ به سؤال شهرآرانیوز: هدف ما افزایش رضایت‌مندی زائران مشهد است + فیلم ویدئو |وزیر بهداشت در نشست خبری با اصحاب رسانه: در حادثه بندرعباس حدود هزار و ۵۰۰ مجروح در یک لحظه ایجاد شد عراقچی پس از ورود به قم، به زیارت حضرت معصومه(س) رفت زمان برگزاری دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا مشخص شد سخنگوی دولت: در مورد حجاب از انجام کار‌های بی‌قاعده و بی‌برنامه پرهیز شود| حل مشکل قطع برق زمان بر است (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) نشست خبری متفاوت سخنگوی دولت در بیمارستانی در تهران (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) «الجولانی» در اولین سفر اروپایی به فرانسه می‌رود محبی‌نیا: نفس مذاکره قابل دفاع و انجام آن یک حسن است ویتکاف: مذاکرات با ایران مثبت است و در حال پیشرفت هستیم دونالد ترامپ هفته آینده به خاورمیانه می‌آید تعلیق پرواز شرکت‌های اروپایی به بن‌گوریون ادامه دارد (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) ترفند تازه چینی‌ها برای دور زدن تعرفه‌های ترامپ و صادرات به آمریکا عراقچی در دیدار با رئیس‌جمهور پاکستان چه گفت؟ (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) بمباران کارخانه سیمان یمن توسط آمریکا و رژیم صهیونیستی ۲۱ مصدوم برجای گذاشت (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) کاهش مدت اعتبار ویزای ورود به ایران برای متقاضیان از آمریکا نامه ایران به شورای امنیت درپی تهدیدات نتانیاهو | هرگونه ماجراجویی نظامی با پاسخ سریع و متناسب مواجه خواهد شد وعده هزار دلاری ترامپ برای اخراج مهاجران از آمریکا تقریظ رهبر انقلاب اسلامی بر کتاب «روح‌الله» منتشر می‌شود عراقچی: نگرانی مربوط به احتمال دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای قابل رفع است رئیس‌جمهور در مشهد: اگر نمی‌توانیم عدالت و کرامت را در جامعه پیاده کنیم، مشکل ما هستیم نه مردم+ویدئو زمان احتمالی دور جدید گفت‌و‌گو‌های ایران و آمریکا اعلام شد اتحادیه اروپا خواستار رفع فوری محاصره غزه شد اختتامیه ششمین کنگره جهانی حضرت رضا (ع) با حضور رئیس‌جمهور در مشهد برگزار شد (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) + فیلم اردوغان و ترامپ درباره سوریه و اوکراین گفت‌و‌گو کردند ویدئو| عیادت رهبر انقلاب اسلامی از آیت‌الله نوری همدانی در بیمارستان عیادت رهبر معظم انقلاب از آیت‌الله نوری همدانی
سرخط خبرها

حماس: به دنبال توافقی هستیم که به آرمان‌های ملت ما جامه عمل بپوشاند

  • کد خبر: ۳۱۰۰۹۹
  • ۲۲ دی ۱۴۰۳ - ۱۳:۱۱
حماس: به دنبال توافقی هستیم که به آرمان‌های ملت ما جامه عمل بپوشاند
در پی ابلاغ پیام مثبت حماس درباره آتش‌بس به تل‌آویو، سخنگوی این جنبش تاکید کرد که ما به دنبال توافقی هستیم که به آرمان‌های ملت ما برای آزادی و دستیابی به حقوق مشروع آنها در سرزمینشان جامه عمل بپوشاند.

به گزارش شهرآرانیوز، «جهاد طه» سخنگوی جنبش حماس در این باره اظهار کرد: نتایج آنچه میانجیگران درباره توافق آتش‌بس و تبادل اسرا به آن دست یافتند، اکنون در زمین رژیم اشغالگر است و همه منتظر پاسخ آن هستند.

وی در گفت‌و‌گو با روزنامه «العربی الجدید» تاکید کرد: حماس همواره در مسائلی که سیاست قتل عام علیه ملت ما را متوقف می‌کند و به توافقی منجر می‌شود که به تجاوزات در همه ابعاد پایان می‌دهد، با مسئولیت بالا عمل می‌کند.

جهاد طه همچنین ادامه داد: ما به دنبال توافقی هستیم که به آرمان‌های ملت ما برای آزادی و دستیابی به حقوق مشروع آنها در سرزمینشان جامه عمل بپوشاند.

در همین راستا، «اسامه حمدان» از رهبران ارشد جنبش حماس با تایید اینکه مقاومت طرح‌های اشغالگران برای از بین بردن مسئله فلسطین را خنثی کرده است، تاکید کرد: تنها راه حل پایان کامل اشغالگری است.

وی گفت: جامعه بین‌المللی باید اشغالگران را تحت فشار قرار دهد تا به آنچه در مذاکرات توافق شده بود پایبند بماند. ما تا زمانی که سرزمین خود را آزاد نکنیم و کشور مستقل فلسطین را با پایتختی قدس تشکیل دهیم، به مبارزه ادامه خواهیم داد.

حمدان در ادامه تاکید کرد: اشتیاق ما برای آتش‌بس در غزه نشانه ضعف یا عقب نشینی نیست و هرگونه توافق در غزه باید شامل توقف تجاوز و خروج کامل اشغالگران از نوار غزه باشد.

این اظهارات پس از آن بیان شد که تلویزیون رژیم صهیونیستی شامگاه جمعه گزارش کرد قطر پیام مثبت جنبش حماس را در خصوص نیتش برای دستیابی به پیشرفت در مذاکرات آتش‌بس در غزه به رژیم صهیونیستی ابلاغ کرده است.

تلویزیون رژیم اشغالگر گزارش داد این پیامی که قطر ابلاغ کرد درباره لیست اسامی اسرای زنده صهیونیستی و دیگر نکات مورد اختلاف میان حماس و رژیم صهیونیستی است.

براساس گزارش تلویزیون رژیم صهیونیستی، «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی به محض دریافت این پیام مثبت از سوی حماس، با وزیر جنگ و تیم مذاکره‌کننده خود جلسه فوری تشکیل داد.

تلویزیون رژیم صهیونیستی به نقل از منابع خارجی گزارش کرد رژیم صهیونیستی و حماس برای مذاکره درباره مرحله دوم آتش‌بس همزمان با اجرای مرحله اول به توافق اولیه دست یافته‌اند.

به گفته این منابع، دو طرف امکان برقراری آتش‌بس دائم برای ایجاد تداوم بین مراحل توافق را بررسی کردند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->