مسکن؛ مهم‌ترین چالش خانواده‌های دارای فرزند چند قلو است انتصاب فرمانده جدید تروریست‌های سنتکام پیش‌بینی قیمت دلار یکشنبه( ۱۹ مرداد ۱۴۰۴ ) | تنش‌های سیاسی دلار را در کانال ۹۱ هزار تومانی نشاند نقض مجدد آتش‌بس جنگ لبنان | شهرک رامیا در جنوب لبنان توسط اسرائیل گلوله باران شد موضع‌ روسیه درباره دیدار اخیر میان سران باکو- ایروان روسیه طرح‌های جنگی اسرائیل برای غزه را محکوم کرد تحرکات توسعه طلبانه جدید ارتش صهیونیستی در جنوب سوریه اردوغان از توافق باکو و ایروان ابراز رضایت کرد صهیونیست‌ها در مخالفت با جنگ غزه دست به تظاهرات گسترده می‌زنند بیش از ۵۰ شهروند انگلیسی در حمایت از فلسطین بازداشت شدند مخالفت زلنسکی با طرح ترامپ | اوکراین سرزمین‌های خود را تسلیم روسیه نمی‌کند جلسه سران قوا در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) ریانووستی: مذاکرات ایران و آژانس در سطح کارشناسی و فنی انجام خواهد شد آخرین تقسیمات کشوری به استانداران ابلاغ شد (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) استاندار خراسان رضوی مطرح کرد: تشکیل ستاد ملی دائمی برای بسیج خدمت به زائران امام رضا (ع) حمله پهپاد صهیونیستی به یک خودرو در بنت جبیل (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) تاکید استاندار خراسان رضوی بر میزبانی شایسته از زائران دهه پایانی صفر رئیس ستاد کل نیروهای مسلح از سازمان بسیج مستضعفین بازدید کرد رهبر انقلاب: هربار به تابلوی عصر عاشورا فرشچیان نگاه کرده‌ام، گریه کرده‌ام آیت‌الله علم‌الهدی: نصب پنل خورشیدی برای مراکز پرمصرف ضروری است | اولویت با تامین برق ضروریات مردم است نه مراکز تفریحی پر مصرف موافقت رئیس‌جمهور با تفویض تمام اختیارات برای رفع ناترازی انرژی در خراسان رضوی شمار تلفات تروریست‌ها در درگیری با ارتش پاکستان به ۴۷ کشته رسید (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) دستور قوه قضاییه به دادگستری استان‌های مرزی برای فراهم‌کردن تسهیلات به زائران سردار رادان: استفاده از گذرنامه غیر در مرز پیگرد قانونی دارد ویدئو | توضیحات سخنگوی قوه‌قضائیه از آخرین وضعیت پرونده حادثه تروریستی دادگستری زاهدان زنگنه: آنچه در پشت‌پرده مذاکرات در جریان است، کاملاً به‌نفع ایران است مهاجرانی: مسئولان از سؤالات خبرنگاران فرار نکنند
سرخط خبرها

عملکرد دولت آمریکا در قبال بحران آتش‌سوزی لس‌آنجلس، خشم عمومی را برانگیخت

  • کد خبر: ۳۱۰۱۱۲
  • ۲۲ دی ۱۴۰۳ - ۱۳:۳۳
عملکرد دولت آمریکا در قبال بحران آتش‌سوزی لس‌آنجلس، خشم عمومی را برانگیخت
ساکنان منطقه «آلتادنا» در حومه لس‌آنجلس که با آتش‌سوزی اخیر در این منطقه به خاکستر تبدیل شده است، با ابراز عصبانیت از عملکرد و واکنش کُند و فقدان آمادگی مقامات در این حادثه، ورود نیرو‌های گارد ملی برای گشت‌زنی در این منطقه را دیرهنگام و بسیار اندک دانستند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ شبکه خبری فرانس ۲۴ به نقل از یکی از ساکنان منطقه آلتادنا نوشت: زمانی که ما برای نجات خانه‌های خود سطل‌های آب را به روی شعله آتش می‌ریختیم، حتی یک مامور آتش نشانی هم ندیدیم.

نیکلاس نورمن معلم ۴۰ ساله ساکن منطقه آلتادنا گفت: آتش نشان‌ها برای نجات اموال افراد مشهور و ثروتمند در منطقه پالیسیدز (منطقه مسکونی در لس آنجلس) مشغول بودند و اجازه دادند مردم معمولی در اینجا در آتش بسوزند. اما آتش تبعیضی قائل نیست.

این رسانه افزود: با این حال در محله مجلل پاسیفیک پالیسیدز، اولین منطقه‌ای که هفته گذشته در معرض آتش سوزی قرار گرفت، ساکنان ثروتمند این محله نیز به اندازه محله آلتادنا از عملکرد مقامات خشمگین هستند.
نیکول پری از ساکنان محله پالیسیدیز از خشک بودن و فشار پایین کپسول‌هایی که توسط آتش‌نشان‌ها استفاده می‌شوند ابراز خشم کرد و گفت: اوضاع در شهر، کاملاً ما را ناامید کرده است. ما همه چیز را از دست دادیم و احساس می‌کنیم حمایت شهردار و فرماندار از شهر ما در حد صفر است.

به گفته مقامات آمریکایی، آتش سوزی‌هایی که همچنان ادامه دارند، دست کم ۱۱ نفر را به کشتن داده است. حدود ۱۰ هزار ساختمان تخریب شده و بیش از ۱۰۰ هزار نفر از ساکنان منطقه مجبور به تخلیه شده‌اند.

مقام‌های آمریکایی تاکنون وزش باد ۱۶۰ کیلومتر در ساعت را در گسترش آتش سوزی مقصر دانسته و مدعی شده‌اند که ماه‌ها خشکسالی به این وضعیت دامن زده است، اما این توجیه بسیاری از اهالی کالیفرنیا را که هزاران نفر از آنها همه چیز را در آتش سوزی از دست داده‌اند، قانع نکرده است.

کارن باس شهردار لس آنجلس مورد شدیدترین انتقاد‌ها قرار گرفته، زیرا با شروع آتش سوزی، او در بازدیدی از کشور آفریقایی غنا بسر می‌برد. این در حالیست که روز‌های قبل از وقوع آتش سوزی، هشدار‌های آب و هوایی داده شده بود.

کاهش بودجه عمومی برای آتش نشانی‌ها و مجموعه‌ای از هشدار‌های تخلیه که به اشتباه در هفته گذشته برای میلیون‌ها نفر ارسال شد، بیش از پیش خشم عمومی را برانگیخته است.

جیمز براون وکیل بازنشسته ۶۵ ساله در منطقه آلتادنا به خبرگزاری فرانسه گفت: من فکر می‌کنم که مقامات اصلا آمادگی نداشتند. به نظر من تحولی واقعی در اینجا در راه است، زیرا صد‌ها هزار نفر از مردم کاملا آواره شده‌اند. اینجا شبیه منطقه جنگی است.

براس شهردار و گاوین نیوسام فرماندار کالیفرنیا که هر دو دموکرات هستند، خواستار تحقیقات در این زمینه شده‌اند. دونالد ترامپ رئیس جمهوری منتخب آمریکا رهبری لیبرال در کالیفرنیا را مقصر دانسته و از همه هوادارانش خواسته است که این رویه را دنبال کنند.

ترامپ حملات سیاسی خود را آغاز کرده و ادعای او درباره خالی بودن هیدرانت‌ها یا همان شیر‌های آتش نشانی بسیاری از بازماندگان ناشی از آتش سوزی در آلتادنا را ناامید کرده است.

راس رامسی شهروند ۳۷ ساله آمریکایی گفت ترامپ تلاش می‌کند با ارائه اطلاعات غلط بحث تازه‌ای را شروع کند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->