اقدام دوباره نماوا برای دور زدن قانون درباره انتشار سووشون؛ این‌بار با یوتیوب سیدعلی خامنه‌ایِ خمینی درباره نمایش خانم و آقای پاواروتی | صحنه‌هایی از یک فروپاشی روزمره فیلم‌های سینمایی تلویزیون در روزهای (۱۴، ۱۵ و ۱۶ خرداد ماه ۱۴۰۴) رکوردشکنی سریال «وحشی» در فیلم‌نت علی شادمان با فیلم «تهران کنارت» در راه جشنواره کارلووی واری تابستان فصلی پر از فرصت | نگاهی به برنامه‌های کانون پرورش فکری مشهد در تابستان ۱۴۰۴ شهاب موسوی‌زاده هنرمند نقاش درگذشت برنامه استعدادیابی بین‌المللی «ستاره شو» در راه نمایش خانگی جایزه بهترین فیلم جشنواره رینبو لندن در دستان «ایار» ایرانی نگاهی به سریال وحشی به بهانه پایان فصل اول گزارشی از آمار فروش گیشه جهانی | «لیلو و استیچ» پیشتاز در گیشه سروش جمشیدی: تانک‌خور‌ها یک چیز دیگر برای من بود «افسانه سپهر» به سینماها می آید درباره محمدرضا حیاتی که خبر رحلت امام خمینی (ره) را به اطلاع مردم رساند درباره گونه «خاطره نویسی»، با نگاهی به کتاب تازه «روزنگار میرممتاز» | یادداشت های نماینده مشهد در مجلس شورای ملی
سرخط خبرها

کتاب «أنیس» رونمایی شد (۲۲ دی ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۳۱۰۱۸۱
  • ۲۲ دی ۱۴۰۳ - ۲۳:۰۴
کتاب «أنیس» رونمایی شد (۲۲ دی ۱۴۰۳)
مراسم رونمایی از کتاب أنیس، سرگذشت کشتی‌گیر شهید قربان رضا فضلعلی صبح امروز و همزمان با سالروز ولادت با سعادت امام محمد تقی (ع) در محل فدراسیون کشتی، برگزار شد.

به گزارش شهرآرانیوز، علیرضا دبیر رئیس فدراسیون در ابتدای این مراسم گفت: خوشحالم امروز بیست و یکمین کتاب فدراسیون کشتی رونمایی می‌شود. خدا را شاکر هستیم که این توفیق را به ما داد که بتوانیم برای شهداء گام برداریم و به خود می‌بالیم که در جامعه کشتی این جمع کثیر شهداء هستند که می‌توانیم به آنها افتخار کنیم. از رسانه‌ها که محبت کردند در این مراسم حضور یافتند، تشکر می‌کنم، امیدوارم که در بحث اطلاع رسانی و شناساندن کتاب‌های شهدای کشتی به جامعه نوجوانان و جوان کمک کنند تا اخلاق، خصوصیات و منش این شهداء الگوسازی شود.

در ادامه، سردار یعقوب سلیمانی معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: در دوران دفاع مقدس دوستانی داشتم که کشتی گیر بودند و به درجه رفیع شهادت نائل شدند که عکس دو سید بزرگوار که از رفقای ما بودند، نیز در سالن کنفرانس کشتی زده شده است. با جمعی از پهلوانان و ورزشکاران شهید در دوران دفاع مقدس آشنایی داشتم و آن چیزی که می‌توانم در مورد آنها بگویم این است که زمینی نبودند و آسمانی فکر می‌کردند.

سردار سلیمانی با بیان خاطره‌ای از شهید سید مصطفی میرشاکی، گفت: این شهداء اخلاص زیادی داشتند، باخدا، با اخلاق، فدارکار و از خودگذشته بودند. در خط مقدم جبهه ورزش پهلوانی می‌کردند و حتی مسابقه می‌دادند و روحیه ورزشکاری خود را حفظ می‌کردند.

وی با قدردانی از فدراسیون کشتی به خاطر انتشار کتاب شهدای کشتی گیر، گفت: خوشحالم که همزمان با ۲۲ بهمن ماه سالروز پیروزی انقلاب اسلامی، از بیست و دومین کتاب شهید فدراسیون کشتی نیز رونمایی خواهد شد.

خواهر شهید فضلعلی در این جلسه گفت: از فدراسیون کشتی قدردانی می‌کنم به جهت زنده نگه داشتن یاد این شهید بزرگوار، مادر من "أنیس" که نامادری شهید محسوب می‌شد، به دلیل سوختگی و درمان مادر شهید، چند سال زحمت بزرگ کردن و اداره زندگی را بر عهده داشت.

فاطمه بگزاده نویسنده کتاب نیز گفت: ۲۶ سال است که قلم می‌زنم و در حوزه دفاع مقدس هم کار کردم. این کتاب در واقع روایت زندگی شهید از زبان همسر دوم پدرش است. کاری که أنیس در حق این خانواده و شهید کرد می‌تواند الگویی برای دختران و زنان جامعه باشد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->