قوه قضاییه به حادثه فوت حمیدرضا درجاتی در مسابقه اتومبیلرانی ورود کرد تشکیل پرونده قضایی برای یک فعال مجازی حوزه خودرو دام کاپیتان قلابی کشتی برای سرقت از دختران دم بخت بازدید از موزه‌های خراسان رضوی، فردا (یکشنبه ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) رایگان است نمایشگاه کتاب تهران سکوی ارتباط با مخاطب و تقویت فرهنگ کتابخوانی است کشف ۵۲ کیلوگرم مواد شیمیایی پیش‌ساز ماده مخدر شیشه در مشهد قیمت معلم خصوصی اعلام مبلغ حق بیمه دهک‌های ششم تا نهم بیمه سلامت+ جزئیات (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) فشارخون علت نیمی از بیماری‌های قلبی‌عروقی و عامل مهمی در مرگ‌های زودرس است نشت مواد شیمیایی به یک رودخانه در برزیل موجب آلوده شدن ماهی‌ها و پرندگان شد هدف‌گذاری جذب ۱۵ میلیون گردشگر خارجی در کشور طرح پلیس نامحسوس محیط‌زیستی در دستورکار قرار گرفت کشف زمین‌خواری ۵۰ میلیاردی در مشهد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) بیشترین آمار طرح مردمی کاشت نهال مربوط به زاگرس است شناسایی ۱۴۱ مورد ابتلا به سرخک در کشور | چه‌افرادی در خطرند؟ پوشش ۹۹.۵ درصدی برنامه کشوری غربالگری کم‌کاری تیروئید نوزادان تأثیر مثبت نمرات پایه یازدهم در کنکور ۱۴۰۴ تداوم بحران آب در مشهد و خراسان رضوی | زمین تشنه‌تر از همیشه + میزان بارش تا اردیبهشت ۱۴۰۴ توله بازمانده «هلیا» شناسایی شد چطور اضطراب کنکور و امتحانات نهایی را کنترل کنیم؟ | وظیفه خانواده و مسئولان مدرسه چیست؟ آخرین جزئیات درباره جزایر حرارتی تهران | این جزایر چه تأثیری بر محیط زیست دارند؟ پرداخت وام ۵۰ میلیون تومانی به بازنشستگان تأمین اجتماعی | کدام بازنشستگان در اولویت دریافت وام هستند؟ ظرفیت پیوند مغز استخوان کودکان در مشهد جوابگوی نیاز شهر نیست  بیمه‌های تکمیلی از بیماران چشمی حمایت کافی ندارند ۲۱ مصدوم و یک فوتی بر اثر وزش شدید باد و اصابت صاعقه در کشور (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) رژیم لاغری طولانی‌مدت می‌تواند موجب کاهش شانس باروری شود اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) درگیری‌ها و شرارت‌های خیابانی در کشور کاهش یافت آخرین جزئیات برگزاری امتحانات نهایی از فردا (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) آخرین آمار از ورود زائران ایرانی به عربستان (۲۷ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

مدارس هیات‌ امنایی مجاز به دریافت شهریه نیستند

  • کد خبر: ۳۱۰۲۲
  • ۳۰ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۸:۱۹
مدارس هیات‌ امنایی مجاز به دریافت شهریه نیستند
مدیرکل امور شوراها و مناطق آزاد تجاری وزارت آموزش و پرورش: تنها هزینه فوق برنامه دریافت خواهد شد و چیزی به اسم شهریه در مدارس هیئت امنایی نداریم.
به گزارش شهرآرانیوز، رسول پاپایی با اشاره به ثبت نام مدارس هیئت امنایی گفت: مدارس هیئت امنایی ماهیتی کاملا دولتی دارند و بخشنامه ثبت نام مدارس دولتی برای مدارس هیئت امنایی نیز قابل تسری است.

وی افزود:مدارس هیئت امنایی مجاز به دریافت هیچ گونه وجهی هنگام ثبت نام نیستند.

مدیرکل امور شورا‌ها و مناطق آزاد تجاری وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه البته با توجه به اینکه مدیریت مدرسه به روش هیئت امنایی یک مدیریت مبتنی بر مشارکت و سبکی از مدیریت مشارکت محور است، معمولا هیئت امنا فعالیت‌های فوق برنامه طراحی می‌کنند گفت: اولیاء با علم به اینکه در این مدارس فعالیت‌هایی تحت عنوان فوق برنامه به صورت اختیاری تشکیل می‌شود علاقه‌مند به شرکت فرزندانشان در این کلاس‌ها هستند.

پاپایی افزود: جزئیات فوق‌برنامه‌ها به اطلاع اولیاء می‌رسد و تنها هزینه فوق برنامه دریافت می‌شود و چیزی به اسم شهریه در مدارس هیئت امنایی نداریم.

وی با بیان اینکه نرخ فوق برنامه‌ها یکسان نیست گفت: هیئت امنای هر مدرسه برنامه را تنظیم و مصوب می‌کند. مدارس برنامه عمل دارند و شورای آموزش و پرورش منطقه یا استان هزینه و نرخ فوق برنامه را با توجه به جغرافیا و اقتصاد آن ناحیه اعلام می‌کند. در واقع هر شهرستان هزینه فوق برنامه را با توجه به شرایط بومی تعیین می‌کند که رقم بالایی نیست.

مدیرکل امور شورا‌ها و مناطق آزاد تجاری وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: سال گذشته نرخ فوق برنامه در برخی استان‌ها ۱۰۰ هزار تومان بود و در کلانشهری مانند تهران برای متوسطه دوم در نهایت دو میلیون تومان تعیین شد؛ بنابراین هزینه فوق برنامه یک رقم واحد کشوری ندارد و مدرسه محور است.

پاپایی درباره بازگشت شهریه در ایام کرونا و تعطیلی مدارس اظهار کرد: رقم و هزینه فوق برنامه پایین است، در دوران تعطیلی مدارس، تقریبا ۲۰ درصد فوق برنامه‌ها باقی مانده بود. تصمیم گیری در این باره مانند سایر مدارس دولتی در اختیار شورای مدرسه قرار داده شد که اگر فعالیت فوق برنامه ناقص مانده در تعامل با اولیاء آن را حل کنند.
 
منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->