تبیین برنامه تحول و مدل‌های کسب‌وکار سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران محدودیت‌ها و ممنوعیت‌های ترافیکی مراسم گرامیداشت شهدای مقاومت در مشهد اعلام شد مراسم قرعه‌کشی محصولات ایران خودرو برگزار شد+ جزئیات (۴ اسفند ۱۴۰۳) ریزش قیمت خودرو‌های خارجی (۴ اسفند ۱۴۰۳) + جدول بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۴ اسفند ۱۴۰۳) | شاهین اتوماتیک پلاس ۱۵ میلیون تومان ریزش کرد پیش فروش بلیت‌های نوروز ۱۴۰۴ در دهه نخست اسفند ۱۴۰۳ بخشنامه وام ۶۵۰ میلیون تومانی مسکن ابلاغ شد (۴ اسفند ۱۴۰۳) پیش‌فروش سه محصول سایپا ویژه ماه رمضان از (۶ اسفند ۱۴۰۳) + جزئیات بررسی بروکر آلپاری با بروکر‌های دیگر: مقایسه کامل آخرین جزئیات از واریز سود سهام عدالت (۴ اسفند ۱۴۰۳) ریزش بورس در اولین روز هفته | گزارش وضعیت بازار سهام (۴ اسفند ۱۴۰۳) حدود یک‌سوم صنایع باارزش ایران در خراسان رضوی هستند | سهم استان از سبد مالیاتی کشور کمتر از یک درصد است زمان مرحله دوم پیش فروش سکه مشخص شد + جزئیات خطوط مترو و اتوبوس‌رانی مشهد فردا (۵ اسفند ۱۴۰۳) در روز تشییع پیکر سید مقاومت، رایگان است قیمت حلیم و شله در ایام ماه مبارک رمضان ۱۴۰۳ در مشهد اعلام شد تمدید تغییر ساعات کاری بانک‌ها تا ۱۵ فروردین ۱۴۰۴ خرید قسطی خودرو تا قبل از نوروز ۱۴۰۴ نرخ طلا در مشهد اعلام شد (۴ اسفند ۱۴۰۳) آغاز طرح نظارتی تعزیرات حکومتی ویژه رمضان و نوروز ۱۴۰۴ در مشهد و خراسان رضوی از فردا (۵ اسفند ۱۴۰۳) + فیلم قیمت امروز ارز، طلا، سکه و بیت کوین (۴ اسفند ۱۴۰۳) | دلار ۹۴ هزار تومان را هم رد کرد ۸۰ درصد اشتغال خراسان رضوی در فضای غیرصنعتی است | مشهد، میزبان ۵۲ درصد هتل‌های کشور عضو کمیسیون عمران مجلس: گرانی بلیت هواپیما اگر مصوبه قانونی ندارد، باید لغو شود وزیر نیرو: کشف ۱۰هزار ماینر قاچاق در کشور ریزش آبشاری قیمت دلار دیجیتال (۴ اسفند ۱۴۰۳) بازار کیف‌ و‌ کفش مشهد رنگ‌وبوی شب عید ندارد | گرانی دلار و نبود نقدینگی، مشکل اصلی تولیدکنندگان انتقاد نماینده مجلس از کارشکنی بانک‌ها در پرداخت وام ازدواج و فرزندآوری توزیع گوشت گوسفندی منجمد تنظیم بازار در خراسان رضوی آغاز شد (۴ اسفند ۱۴۰۳) افزایش حداقل دستمزد متناسب با نرخ تورم، به حفظ قدرت خرید کارگران کمک می‌کند بازار اجاره مسکن بهبود می‌یابد؟ (۴ اسفند ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

طلای آب شده؛ تله‌ای برای سرمایه‌گذاران بی‌تجربه

  • کد خبر: ۳۱۰۳۲۹
  • ۲۳ دی ۱۴۰۳ - ۱۴:۰۷
طلای آب شده؛ تله‌ای برای سرمایه‌گذاران بی‌تجربه
طبق اظهارات رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران طلای آب شده؛ تله‌ای برای سرمایه‌گذاران بی‌تجربه است.

به گزارش شهرآرانیوز، با توجه به افزایش فعالیت‌های خریدوفروش طلا و سکه در فضای مجازی، نهاد‌های صنفی و نظارتی بر لزوم شفافیت و کنترل دقیق‌تر این بازار تأکید کرده‌اند. بر اساس گزارش‌ها، شایعاتی در مورد ممنوعیت فروش سکه در فضای مجازی مطرح شده که توسط مسئولان رد شده است. طبق اعلام اتحادیه‌های مرتبط، فروش در این بستر‌ها تحت نظارت اتحادیه کسب‌وکار‌های مجازی، وابسته به وزارت صمت، انجام می‌شود و مجوز‌های لازم برای فعالیت قانونی صادر شده است.

در عین حال، گزارش‌هایی از تخلفات مانند فروش سکه‌های غیربانکی یا مشکلات مرتبط با عیار طلا در فضای مجازی مشاهده شده است. نادر بذرافشان، رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران، با بررسی مشکلات موجود در بازار طلا و سکه، بر نظارت‌های لازم بر خریدوفروش در فضای مجازی تأکید کرده است. او شایعات مربوط به ممنوعیت فروش سکه در این فضا را رد کرده و بیان کرده که اتحادیه کسب‌وکار‌های مجازی، تحت نظر وزارت صمت، مجوز‌های لازم را صادر کرده و کنترل‌های لازم را انجام می‌دهد.

طبق اظهارات او، افزایش نظارت‌ها و کنترل‌های دوره‌ای باعث بهبود کیفیت و کاهش تخلفات شده است. اما همچنان گزارش‌هایی از فروش سکه‌های غیربانکی و مشکلات مربوط به عیار طلا وجود دارد که نیازمند دقت بیشتر در معاملات است.

طبق اعلام اتاق اصناف تهران، توصیه شده است که سکه و طلا تنها از واحد‌های دارای مجوز خریداری شود و خریداران قبل از معامله از صحت جواز کسب و ارائه فاکتور معتبر اطمینان حاصل کنند. همچنین، فروش سکه باید با کارت وکیوم و هولوگرام اتحادیه انجام شود تا شفافیت معاملات تضمین شود.

بذرافشان تاکید کرد: فاکتور‌های خرید طلا باید متعلق به همان واحد صنفی باشد و نوع جنس، رنگ، وزن طلا، وزن نگین، عیار، کد استاندارد و قیمت طلای روز در آن قید شده باشد.

در خصوص مالیات بر ارزش افزوده نیز اعلام شده که این مالیات تنها به اجرت و سود مغازه تعلق می‌گیرد و اصل طلا از آن معاف است. با این تدابیر، تلاش می‌شود تا اعتماد عمومی به بازار طلا و سکه افزایش یافته و شفافیت بیشتری در معاملات این حوزه ایجاد شود.

منبع: اکوایران

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->