رئیس جمهور: رفع ناترازی باید مبتنی بر عدالت باشد انصارالله یمن: جهنم در انتظار آمریکا | هیچ یک از رهبران یمن در میان قربانیان تجاوزات آمریکا نیستند شهادت سه فلسطینی در نوار غزه درپی حمله پهپادی رژیم صهیونیستی (۲۷ اسفند ۱۴۰۳) وال‌استریت تصور تسلیم شدن یمن مقابل آمریکا را مضحک دانست واکنش چینی‌ها به تعطیلی صدای آمریکا و رادیو فردا: کارخانه دروغگویی تعطیل شد انتقاد یک روزنامه از تغییر موضع دیرهنگام مجمع تشخیص مصلحت نظام | فرار به جلو با چاشنی پالرمو و سی‌اف‌تی! برخورد پهپاد جاسوسی رژیم صهیونیستی با یک بالگرد در پایگاه نظامی کره‌جنوبی واکنش چین به جنایات آمریکا و انگلیس در یمن: مخالف هرگونه افزایش تنش در دریای سرخ هستیم مرگ ۹ تن از اعضای یک خانواده در حملات هوایی ترکیه به جنوب کوبانی ابراز نگرانی واتیکان از وخامت حال پاپ فرانسیس در بیمارستان (۲۷ اسفند ۱۴۰۳) درخواست طالبان از همسایگان افغانستان: اخراج اجباری پناهجویان افغان متوقف شود مهدی کروبی رفع حصر شد (۲۷ اسفند ۱۴۰۳) آداب و رسوم مردم مراکش در ماه رمضان؛ از آژیر قرمز قبل از اذان تا جشن روزه اولی‌ها وقوع انفجار در پایتخت سوریه + ویدئو (۲۷ اسفند ۱۴۰۳) تغییر موضع آشکار ترامپ درباره روسیه|آمریکا از گروه تحقیق درباره جنگ اوکراین خارج می‌شود موافقت چین و روسیه با فعالیت هسته‌ای ایران| آمریکا بعد از پرداخت خسارت به کشورمان می‌تواند مذاکره کند گفت‌وگوی روسیه و کره شمالی درباره رساندن روابط به بالاترین سطح آیا ترامپ از کوچاندن مردم غزه منصرف شده است؟ بقایی: نامه ترامپ را پس از بررسی های لازم، پاسخ خواهیم داد | نامه رئیس جمهور آمریکا را رسانه ای نمی کنیم تشدید اقدامات رژیم صهیونیستی علیه فلسطینیان در مسجدالاقصی فرستاده آمریکا به خاورمیانه: حماس را نصیحت می‌کنم که عاقلانه‌تر رفتار کنند | حماس: این تهدیدت امور را پیچیده‌تر می‌کند ناوهای پهپادبر و پشتیبانی نیروی دریایی ارتش از مأموریت بازگشتند طالبان: برای رضایت هیچ کشوری وارد جنگ نمی‌شویم | افغانستان می‌خواهد به مرکز اقتصاد و ترانزیت تبدیل شود رئیس جمهور: پیوند دانش قرآنی با عمل اجتماعی ضرورت امروز ماست آیت الله آملی لاریجانی: بررسی FATF در مجمع تشخیص مصلحت نظام مطرح نیست هشدار یمن به آمریکا: در صورت تداوم تجاوزات به سمت گزینه‌های بیشتر خواهیم رفت هشدار دبیرکل سازمان ملل در مورد حملات به یمن (۲۶ اسفند ۱۴۰۳) حمله هوایی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان (۲۶ اسفند ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

۸۰ درصد فرماندهان تیپ «گفعاتی» ارتش صهیونیستی به هلاکت رسیدند (۲۳ دی ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۳۱۰۳۸۶
  • ۲۳ دی ۱۴۰۳ - ۱۸:۰۱
۸۰ درصد فرماندهان تیپ «گفعاتی» ارتش صهیونیستی به هلاکت رسیدند (۲۳ دی ۱۴۰۳)
سرلشکر بازنشسته ارتش رژیم اشغالگر اذعان کرد که ۸۰ درصد از فرماندهان تیپ «گفعاتی» در جنگ کشته یا زخمی شده‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز، نشریه صهیونیستی «اسرائیل هیوم» به نقل از «یعقوب ناگل» سرلشکر بازنشسته ارتش رژیم اشغالگر اعلام کرد که ۸۰ درصد از فرماندهان تیپ «گفعاتی» در جنگ کشته یا زخمی شده‌اند.

رسانه‌های رژیم صهیونیستی گزارش دادند که همزمان با افزایش کشته‌های ارتش اشغالگر به ۵۰ افسر و نظامی در شمال نوار غزه، جنبش حماس از مقادیر زیادی از مهماتی که نظامیان اشغالگر در شمالی نوار غزه رها کرده‌اند، علیه خود آنها استفاده می‌کند.

روزنامه عبری «یدیعوت آحارونوت» اعلام کرد که تیپ ۴۰۱ زرهی ارتش رژیم صهیونیستی پس از دو ماه درگیری شدید در منطقه جبالیا در شمال نوار غزه و تلفات سنگین، از این منطقه عقب‌نشینی کرد.

روزنامه یدیعوت آحارانوت مدعی شد که علت این عقب‌نشینی، استراحت نیرو‌های این تیپ پس از دو ماه درگیری پیوسته و سخت بوده است.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->