آمریکا حمله نیروهای مسلح یمن به ناو هواپیمابر این کشور را تکذیب کرد آمریکا ادعا کرد: شهادت چند تن از رهبران انصارالله یمن در حملات هوایی پیام تسلیت وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی برای درگذشت استاد کاتوزیان | او هویت بصری تبلیغات را متحول کرد رئیس‌جمهور پزشکیان با فرماندهان عالی‌رتبه نیروهای مسلح دیدار کرد یک قاضی آمریکایی حکم ترامپ برای اخراج مهاجران را تعلیق کرد حزب‌الله لبنان: کشور لبنان هرگز با رژیم اسرائیل سازش نخواهد کرد آماده‌سازی ۶۰۰ هزارنفر شب ظرفیت اقامتی برای زائران نوروز | ۴۵۰ بازرس از ۱۴ دستگاه بر بازار شب عید مشهد نظارت می‌کنند گفت‌وگوی تلفنی پزشکیان و نخست وزیر ارمنستان | حفظ تمامیت ارضی کشورها اولویت ماست فرمانده نیروی هوایی ارتش از پایگاه هشتم هوایی اصفهان بازدید کرد ترکیه در تلاش برای تقویت حضور نظامی خود در شمال سوریه عراقچی به عمان رفت (۲۶ اسفند ۱۴۰۳) تأکید مجلس خبرگان بر عفاف و حجاب در جامعه وزیر بهداشت: ۱۰۰ بیمارستان نیمه‌کاره با پیشرفت فیزیکی یک تا دو درصد در کشور داریم لاوروف در گفت‌وگو با روبیو بر ضرورت توقف فوری استفاده از زور علیه یمن تأکید کرد سخنگوی وزارت خارجه ادعای اروپا درباره احترام به حقوق‌بشر را بی‌اعتبار خواند انصارالله یمن حملات آمریکا را تهدیدی جدی برای کشتیرانی در منطقه دانست ایران تجاوز نظامی آمریکا و انگلیس به یمن را با شدیدترین الفاظ محکوم کرد هشدار فرمانده کل سپاه به دشمنان: تهدید کنید، پاسخ تمام‌کننده دریافت می‌کنید عارف: خدمات معاوضه گاز با کشور‌های منطقه به جبران ناترازی گاز طبیعی کشور کمک می‌کند پزشکیان به وزارت صمت رفت | رئیس جمهور: دولت به دنبال جایگزینی برق با انرژی های فسیلی است حملات هوایی و دریایی آمریکا به یمن| پیام وزیر دفاع آمریکا به ایران! وزیر خارجه هند: پیوند تهران - دهلی‌نو جدایی‌ناپذیر است حماس: درباره خروج فرماندهان مقاومت از نوار غزه هیچ مذاکره‌ای نمی‌کنیم دیدار سفیر جدید ایران در انگلیس با عراقچی (۲۵ اسفند ۱۴۰۳) حمله هوایی به پایتخت یمن (۲۵ اسفند ۱۴۰۳) ادعا‌های بی‌اساس گروه هفت در رابطه با ایران رد شد سردار سلامی: دشمنی که دم از مذاکره زیر سایه تهدید می‌زند، ملت ایران را نشناخته است شاعران و اهالی فرهنگ و ادب فارسی با رهبر معظم انقلاب دیدار کردند (۲۵ اسفند ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

«محمدرضا رئوف شیبانی» نماینده ویژه وزیر خارجه در امور سوریه شد (۲۳ دی ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۳۱۰۴۱۲
  • ۲۳ دی ۱۴۰۳ - ۲۲:۳۵
«محمدرضا رئوف شیبانی» نماینده ویژه وزیر خارجه در امور سوریه شد (۲۳ دی ۱۴۰۳)
وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، «محمدرضا رئوف شیبانی» را به عنوان نماینده ویژه خود در امور سوریه منصوب کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، سید عباس عراقچی یکشنبه شب ۲۳ دی ۱۴۰۳ در پیامی خطاب به رئوف شیبانی تصریح کرد: بدینوسیله جنابعالی را که از دیپلمات‌های برجسته و باتجربه وزارت امور خارجه هستید، به عنوان نماینده ویژه خود در امور سوریه منصوب می‌کنم.

وزیر امور خارجه افزود: سوریه کشوری مهم در منطقه غرب آسیا است و جمهوری اسلامی ایران با وقوف به اهمیت ثبات و آرامش در این کشور و تاثیر آن بر صلح و امنیت منطقه‌ای، بر ضرورت حفظ یکپارچگی سرزمینی و تمامیت ارضی سوریه و نیز احترام به اراده و خواست مردم سوریه در تعیین سرنوشت خود بدون دخالت و حضور خارجی تاکید می‌ورزد.

وزیر امور خارجه تصریح کرد: تصمیم‌گیری در مورد آینده سوریه مربوط به مردم سوریه است و جمهوری اسلامی ایران روابط خود را با هر نظام حکومتی که برآمده از خواست و اراده جمعی مردم باشد بر مبنای احترام و منافع متقابل، و طبق مقررات و قوانین بین‌المللی تنظیم خواهد کرد.

عراقچی ادامه داد: ثبات و امنیت منطقه تنها از طریق همکاری و درک مشترک بین کشور‌های منطقه محقق خواهد شد.

وزیر امور خارجه افزود: سیاست اصولی جمهوری اسلامی ایران مبتنی بر حفظ و ارتقای روابط دوستانه با همه کشور‌های همسایه و اسلامی بر اساس «اصول حقوق بین‌الملل حاکم بر روابط دوستانه و همکاری میان دولت‌ها وفق منشور ملل متحد» قرار دارد. حسن روابط همسایگی یک اصل مهم در سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران است.

عراقچی تأکید کرد: جنابعالی ماموریت دارید با همه طرف‌های ذیربط، از جمله کشور‌های دوست در منطقه، برای ایفای مسئولیت محوله رایزنی کرده و نتایج حاصله را به صورت منظم به اینجانب گزارش فرمایید.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->