سازمان بازرسی درباره ابطال مجوز‌های خودکار، ۳۵ هشدار صادر کرد برنامه تربیت ۵۰۰ مدیر کارآمد دستگاه های اجرایی کشور آغاز شد قطع برق تمام مراکز دولتی| پروژه عظیم نصب پنل‌های خورشیدی در ادارات دولت ترامپ برای لغو تحریم‌های سوریه شرط گذاشت عراقچی: روابط ایران و روسیه هیچ‌گاه این‌قدر به هم نزدیک نبوده است| اسرائیل هیچ وقت قادر به حمله به ایران نیست پاپ خواستار آتش‌بس فوری در غزه شد رژیم صهیونیستی جنوب لبنان را بمباران کرد (۳۱ فروردین ۱۴۰۴) گردان‌های قسام خودروی نظامی اشغالگران در شمال نوار غزه را هدف قرار دادند (۳۱ فروردین ۱۴۰۴) علی طیب‌نیا وزارت اقتصاد را نپذیرفت غریب‌آبادی: ایران بر حق غنی‌سازی اورانیوم تأکید دارد تل آویو مدعی ترور جانشین فرمانده یگان ۴۴۰۰ حزب الله شد ارزیابی مثبت گروسی از مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا گروسی مذاکرات رم را یک روز مثبت خواند ابراز ناامیدی قطر از روند کُند مذاکرات درباره غزه سخنگوی وزارت امور خارجه در گفت‌وگو با شهرآرانیوز: ترکیب تیم مذاکره‌کننده بر اساس روند مذاکرات و موضوعات دستورکار تنظیم می‌شود فرصتی به دیپلماسی برای منافع کشور آمار شهدای غزه به ۵۱ هزار و ۲۰۱ تن رسید (۳۱ فروردین ۱۴۰۴) فارن‌پالسی از نیم نگاه آمریکا به ثروت‌های معدنی پاکستان پرده برداشت آیت‌الله علم‌الهدی: موزه دفاع مقدس اولویت نخست برنامه تفریحی‌فرهنگی زائران شود سخنگوی سازمان ملل: بیش از ۲ میلیون نفر در غزه در محاصره رژیم صهیونیستی هستند گزارش یونیسف از وضعیت اسف‌بار بیمارستان‌های کودکان در غزه | شرایط بسیار دشوار است کویت از نتایج دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا استقبال کرد مهاجرانی: دولت از رفع تحریم‌ها و تأمین حقوق ملت استقبال می‌کند امیر خاموشی: هوانیروز برای انجام مأموریت‌های رزمی و پشتیبانی در آمادگی کامل قرار دارد قالیباف قانون اجازه افزایش سهام سرمایه دولت در بانک بین‌المللی ترمیم و شرکت آی‌اف‌سی را ابلاغ کرد هیئتی از حماس با وزیر خارجه ترکیه دیدار کرد کمیسیون امنیت ملی مجلس با حضور عضو تیم مذاکره‌کننده هسته‌ای، تشکیل جلسه خواهد داد حمایت یک حساب غیررسمی متعلق به بن‌سلمان، ولیعهد عربستان، از ایران و فلسطین
سرخط خبرها

القسام: طی ۷۲ ساعت، بیش از ۱۰ نظامی صهیونیست را کشتیم (دوشنبه، ۲۴ دی ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۳۱۰۵۸۰
  • ۲۴ دی ۱۴۰۳ - ۱۴:۱۴
القسام: طی ۷۲ ساعت، بیش از ۱۰ نظامی صهیونیست را کشتیم (دوشنبه، ۲۴ دی ۱۴۰۳)
سخنگوی گردان‌های «شهید عزالدین القسام»، شاخه نظامی جنبش حماس، از به‌هلاکت‌رساندن بیش از ۱۰ نظامی صهیونیست و زخمی‌کردن ده‌ها نفر دیگر طی ۷۲ ساعت گذشته، خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، ابوعبیده گفت: با گذشت بیش از ۱۰۰ روز از عملیات ویرانگر و نسل کشی در شمال غزه توسط رژیم صهیونیستی، مجاهدان ما همچنان خسارت‌های سنگین و ضربات محکم به دشمن وارد می‌کنند و تنها طی ۷۲ ساعت گذشته، بیش از ۱۰ صهیونیست کشته و ده‌ها نفر دیگر زخمی شدند.

وی افزود: تاکید می‌کنیم که تلفات ارتش شکست خورده اشغالگر بسیار بیش از چیزی است که خود اعلام می‌کند. دشمن ذلیل و شکست خورده از شمال غزه خارج خواهد شد، بدون اینکه بتواند مقاومت را شکست دهد و تنها دستاورد آنها ویرانی، تخریب و کشتار مردم بی گناه است.

ساعاتی پیش وبگاه صهیونیستی «حدشوت للوتسنزوا» گزارش داد که مقاومت فلسطین در یک کمین، ساختمانی را در شمال غزه منفجر کرد که در آن مجموعه‌ای نظامی از تیپ ناحال ارتش رژیم صهیونیستی حضور داشتند.

منابع صهیونیستی دیگر هم گزارش دادند که دست‌کم سه نظامی صهیونیست در این حادثه کشته و ۱۰ نظامی دیگر زخمی شدند.

در همین حال، بالگرد‌های ارتش رژیم صهیونیستی به منطقه حادثه رفته و زخمی‌ها را به بیمارستانی در تل آویو منتقل کردند.

ارتش رژیم صهیونیستی بامداد روز یکشنبه نیز اعلام کرد که در کمین مقاومت در شمال نوار غزه، چهار نظامی صهیونیست از تیپ ناحال کشته و پنج نظامی دیگر زخمی شدند.

به گفته منابع صهیونیستی، این حادثه در بیت حانون در شمال نوار غزه، بر اثر انفجار بمب در میان نیرو‌های اشغالگر اسرائیلی اتفاق افتاده است.

روزنامه «یدیعوت آحارنوت» اعلام کرد که این عملیات کاروانی از نیرو‌های اسرائیلی را هدف قرار داده که جانشین فرمانده تیپ ناحال در آن حضور داشت. این کاروان در حال عبور از مسیری بود که به عنوان یک مسیر امن برای ارتش (رژیم) اسرائیل در نظر گرفته می‌شد.

ارتش رژیم صهیونیستی در حال بررسی این موضوع است که چگونه مبارزان مقاومت به این منطقه در غرب سدیروت دسترسی پیدا کردند.

یکی از فرضیه‌های مورد بررسی، خروج مبارزان از طریق یک تونل است که تاکنون کشف نشده است.

شبکه ۱۲تلویزیون رژیم صهیونیستی هم تاکید کرد که حمله در بیت حانون یک کمین دوگانه بود که در آن یک مین منفجر شد و سپس نیرو‌های اسرائیلی هدف قرار گرفتند.

این شبکه افزود که تحقیقات اولیه تائید می‌کند که تخلیه نظامیان کشته شده و زخمی‌ها از بیت حانون پیچیده و تحت آتش مبارزان مقاومت انجام شده است.

پایگاه خبری عبری زبان واللا نیز تاکید کرد که در این کمین، جانشین فرمانده تیپ ناحال هم زخمی شده است.

جنگ نوار غزه در حالی وارد چهارصد و شصت و پنجمین روز شده که چند رسانه صهیونیستی تاکنون به سانسور شدید ارتش اسرائیل در اعلام آمار تلفات خود تاکید کرده‌اند؛ اقدامی که به دلیل شمار بالای تلفات نظامیان صهیونیست در جنگ علیه نوار غزه و ترس از واکنش‌های بیشتر داخلی در سرزمین‌های اشغالی انجام گرفته است.

رسانه‌های صهیونیستی پیشتر فاش کردند که آمار زخمی‌هایی که ارتش رژیم صهیونیستی اعلام می‌کند، با آماری که بیمارستان‌های این رژیم ارائه می‌دهند، اختلاف زیادی دارد.

شبکه ۱۲ رژیم صهیونیستی پیشتر گزارش داد که ارتش این رژیم از مقامات بیمارستان‌ها خواسته تا بدون هماهنگی با ارتش، هیچ آماری از تلفات را منتشر نکنند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->