الونگ الونگ در گذشت + عکس سایه‌های ترس در تبریز | استرس تراکتور در هفته‌های باقی مانده فرامرز ظلی درگذشت (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) تبریز آماده جشن قهرمانی در اهواز می‌شود واکنش افشین پیروانی به احضار از سوی کمیته اخلاق قهرمانی تراکتور آرزوی یک استقلالی سیاست‌گذاری غلط در کمیته داوران فدراسیون فوتبال، نتیجه استفاده از افراد بی‌تجربه رحمتی با شکست استقلال و پرسپولیس دوباره احیا شد پایان جشنواره ورزشی رمضان | تأکید مسئولان بر تشکیل تیم لیگ‌برتری در مشهد + فیلم ساز ناکوک پرسپولیس؛ قهرمانی پَر نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: حیف است این شورونشاط اجتماعی مقطعی باشد رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر مشهد: ورزش یکی از سیاست‌های اصلی شورای ششم است رئیس کمیسیون ورزش و جوانان شورای اسلامی شهر مشهد: جام رمضان مشهد باید در سطح ملی ثبت شود «املاک امیرثابتی» قهرمان فوتسال جام رمضان مشهد شد + فیلم پخش زنده بازی شمس آذر و پرسپولیس (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین نتیجه بازی پرسپولیس و شمس آذر در لیگ برتر فوتبال(۱۰ فروردین ۱۴۰۴)+ فیلم گل‌ها| پایان رویای قهرمانی؟ ویدئو| خلاصه بازی پرسپولیس و شمس آذر در لیگ برتر فوتبال(۱۰ فروردین ۱۴۰۴) نتیجه و فیلم خلاصه بازی فوتبال ساحلی ایران و عمان در فینال آسیا(۱۰ فروردین ۱۴۰۴)| قهرمانیم، مثل همیشه! غیبت دو مدافع کلیدی استقلال مقابل تراکتور| چشمی مصدوم، سیلوا محروم استقلال مقصد بعدی علی خطیر؟
سرخط خبرها

سونامی در هیئت فوتبال خراسان رضوی | از استعفای رؤسای کمیته‌ها تا قوت گرفتن برگزاری مجمع فوق العاده انتخابات

  • کد خبر: ۳۱۰۶۱۸
  • ۲۴ دی ۱۴۰۳ - ۱۷:۳۳
  • ۱
سونامی در هیئت فوتبال خراسان رضوی | از استعفای رؤسای کمیته‌ها تا قوت گرفتن برگزاری مجمع فوق العاده انتخابات
دامنه تغییرات در هیئت فوتبال استان خراسان رضوی هر روز بیشتر می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، هیئت فوتبال خراسان رضوی این روز‌ها دستخوش تغییرات بسیاری است. سیدخلیل موسوی که با حمایت احسان اصولی، رئیس سابق هیئت فوتبال، و البته رایزنی حیدری، دبیر این هیئت، توانسته بود چندی پیش بر سکوی ریاست این هیئت تکیه بزند، حالا در چرخشی عجیب قصد دارد تا تمامی افراد منصوب گذشته را برکنار و نفرات مد نظر خود را بر صندلی بنشاند.

موسوی در اولین اقدام پر تنش خود، چند روز پیش محسن حیدری را از سمت دبیری هیئت برداشت تا همین تغییر با واکنش رؤسای کمیته‌های مختلف همراه شود.

پس از حیدری، فرید ضرابی عطای کار کردن در کمیته آموزش را به لقایش بخشید و بعد از او اختری هم تصمیم گرفت کمیته روابط عمومی را تحویل مدیریت جدید فوتبال خراسان بدهد تا پیش از برکناری از سوی موسوی، بی‌خیال کارکردن با تیم جدید بشوند.

حالا، اما در جدیدترین تغییر، حمید طیبی نیز که قرار بود برکنار گردد، پیش‌دستی کرده و از ریاست کمیته فوتسال استعفا داده است.

این اتفاقات در حالی رقم می‌خورد که شنیده می‌شود این تغییرات بازهم ادامه خواهد داشت و پرسنل و روسای کمیته‌های هیئت فوتبال استان تمایلی به همکاری با مدیریت جدید این هیئت ندارند.

این همه در حالی است که گفته می‌شود مجمع فوق العاده هیئت فوتبال برای برکناری خلیل موسوی قرار است طی هفته‌های آینده و با در خواست اعضای مجمع برگزار شود، البته اگر تا آن زمان قوه قضائیه به دلیل شکایت برخی کاندیدا‌های مجمع قبلی رای به برگزاری دوباره مجمع انتخابات و باطل کردن ریاست موسوی ندهد!

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
علی
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۲۲ - ۱۴۰۳/۱۱/۰۹
0
0
بیخردی تاکی؟نمیتوانید فوتبال استان را احیا کنید بروید کنار تا مردم خود تکلیف فوتبال را مشخص کنندویه تیم خوب بانامی پارسا توس تشکیل دهند این آرزوی خراسان بزرگ است
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->