اعلام آمادگی عراقچی برای سفر به پاریس، برلین و لندن تحقیق و تفحص از بانک مرکزی در دستورکار مجلس| یک بانک خصوصی، عامل شکل‌گیری ۳۵ درصد از تورم کشور امیر سرتیپ صباحی‌فرد و سردار حاجی‌زاده از مواضع پدافندیِ نطنز و خنداب بازدید کردند ارتش چین برای هشدار به ناوشکن آمریکایی، نیروهای هوایی و دریایی اش را اعزام کرد جزئیاتی از دیدار وزرای امور خارجه ایران و چین در پکن جزئیات پرونده «کرسنت» از سوی پورمحمدی اعلام شد یورش هوایی روسیه به کی یف اوکراین با ۹ کشته و ۷۰ زخمی اژه ای: ایران، میزبان بیست‌و‌یکمین نشست قضایی کشورهای عضو سازمان شانگهای خواهد بود ترامپ از احتمال دیدار خود با پوتین خبر داد اولین مراسم هولوکاست بدون حضور نتانیاهو| پهپاد ناشناس سرنگون شد معاون وزیر کشور: اعطای فوق‌العاده خاص کارکنان شهرداری‌ها تصویب شد وزیر کشور در مشهد: ایجاد سازمان ملی مهاجرت موجب یکپارچگی مدیریتی می‌شود+ویدئو ترامپ: مذاکرات با چین برای توافق عادلانه خوب پیش می‌رود وزیر کشور وارد مشهد شد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) عراقچی: تلاش‌های رژیم اسرائیل برای منحرف کردن دیپلماسی کاملاً واضح است سردار رحمان علیدوست، رئیس سازمان وظیفه عمومی فراجا شد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) مدیر سرویس اطلاعات خارجی روسیه: شانس توافق با آمریکا وجود دارد گروسی: ایران در رابطه با مذاکرات هسته‌ای جدی است همه چیز درباره افزایش مهلت معرفی مشمولان سربازی (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) + ویدئو محمود عباس: اسرائیل برای تخلیه غزه و کرانه باختری از طریق عملیات کوچاندن تلاش می‌کند وزیر خارجه روسیه: از تلاش‌های آمریکا در مذاکرات با ایران حمایت می‌کنیم آیت‌الله علم‌الهدی تأکید کرد: حشدالشعبی، محور مقاومت مردمی عراق عراقچی با وزیر خارجه چین دیدار کرد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) + فیلم سخنگوی کرملین: اختلافاتی میان آمریکا و اوکراین درباره جزئیات توافق صلح وجود دارد زلزله ۶.۲ ریشتری استانبول را لرزاند (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) + فیلم لحظه زمین لرزه تشریح جزئیات توقف پروژه پتروشیمی میانکاله از سوی رئیس سازمان محیط زیست + فیلم مظفری: ۱۰ درصد از برق پاک کشور از خراسان رضوی تأمین می‌شود | تحول صنعت انرژی‌های پاک با بسته حمایتی ویژه دولت + فیلم جلسه هیئت دولت به ریاست مسعود پزشکیان برگزار شد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

پاسخ پزشکیان به رسانه آمریکایی: ایران هیچ نقشه‌ای برای ترور ترامپ نداشته است + ویدئو

  • کد خبر: ۳۱۰۷۱۳
  • ۲۶ دی ۱۴۰۳ - ۰۶:۳۶
پاسخ پزشکیان به رسانه آمریکایی: ایران هیچ نقشه‌ای برای ترور ترامپ نداشته است + ویدئو
مسعود پزشکیان رئیس جمهور اسلامی ایران در گفت‌و‌گو با شبکه تلویزیونی ان. بی. سی آمریکا تاکید کرد که ایران هیچ نقشه‌ای برای ترور هیچکسی نداشته است و ما برای ترور دونالد ترامپ تلاشی نکرده‌ایم و هرگز چنین کاری نخواهیم کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، رئیس جمهور اسلامی ایران در این گفت‌و‌گو و در پاسخ به این پرسش که «یکی از تهدید‌های احتمالی برای دیپلماسی می‌تواند این باشد که ایالات متحده معتقد است ایران نقشه دارد که دونالد ترامپ را ترور کند. آیا چنین نقشه‌ای بوده است؟»، گفت: همه ترور‌هایی که در منطقه، اروپا و جا‌های دیگر می‌بینیم، آیا اثری از ایرانی‌ها در آنها است؟! آیا ارتباطی بوده است؟، هرگز!

پزشکیان همچنین در پاسخ به پرسش دیگری مبنی براینکه «شما می‌گوئید هرگز نقشه‌ای ایرانی برای کشتن ترامپ نبوده است؟»، افزود: به هیچ وجه!

رئیس جمهور اسلامی ایران در ادامه و در پاسخ به این پرسش که «قول می‌دهید که اقدامی برای کشتن دونالد ترامپ صورت نگیرد؟»، گفت: از ابتدا هم چنین قصدی نداشتیم و نخواهیم داشت.

معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس‌جمهور روز سه‌شنبه در پیامی نوشت: پیام مهم (مسعود) پزشکیان، رئیس‌جمهور، فردا (چهارشنبه) از شبکه تلویزیونی ان. بی. سی آمریکا پخش می‌شود؛ ایران خواهان صلح و تنش‌زدایی در منطقه و جهان و آماده مذاکره شرافتمندانه و برابر است.

«سیدمهدی طباطبایی» روز سه‌شنبه ۲۵ دی با انتشار پیامی در شبکه اجتماعی ایکس (توئیتر سابق)، نوشت: پیام مهم ‎رئیس‌جمهور ‎پزشکیان در گفت‌و‌گو با لستر هالت/ Lester Holt مجری معروف آمریکایی فردا (چهارشنبه) از شبکه تلویزیونی ان. بی. سی (NBC) پخش خواهد شد.

وی افزود: جمهوری اسلامی ایران خواهان صلح و تنش زدایی در منطقه و جهان است، جنگ افروزی، تجاوز و نسل کشی رژیم صهیونیستی را محکوم می‌کند و آماده مذاکره شرافتمندانه و برابر است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->