موسی جنپو، بازیکن مدنظر پرسپولیس کیست؟ + سوابق تیم ها رونمایی استقلال از خرید جدید| سحرخیزان به جمع آبی‌پوشان پیوست+ رزومه رئیس فدراسیون کشتی: پول سپاهان و ذوب‌آهن را دولت می‌دهد که شرعی نیست! | باشگاه حرفه‌ای یعنی تراکتور! + فیلم نامزدهای توپ طلای ۲۰۲۵ معرفی شدند + اسامی آیا خرید آلوز برای سپاهان دردسرساز می‌شود؟| تراکتور به دنبال مدل محرومیت بیرانوند دعوای بارسلونا و ترشتگن به اوج رسید! تعجب حسینی از عملکرد ضعیف پرسپولیس هاشمیان توان نیمکت‌نشین‌کردن رفیعی را ندارد عالیشاه دیگر نمی‌خواهد کاپیتان پرسپولیس باشد ریکاردو آلوز، ستاره تراکتور به سپاهان پیوست ویدئو | رئیس فدراسیون فوتبال: بیرانوند از بازی های ملی محروم است امضای تفاهم‌نامه‌ای بین استانداری خراسان رضوی، شهرداری مشهد و فدراسیون کشتی | خانه کشتی در اختیار فدراسیون قرار گرفت استاندار خراسان رضوی: شهرداری و شورای شهر مشهد سهم خود را در ورزش ادا کردند | وظیفه داریم از همه ظرفیت‌ها برای رضایت مردم استفاده کنیم رئیس فدراسیون کشتی: درباره کشتی مشهد غصه داشتم | شهرداری و شورای شهر مشهد در ورزش کار جهادی می‌کنند ورزش خراسان رضوی در برزخ بلاتکلیفی؛ وقتی تصمیم‌گیری قربانی بی‌تدبیری می‌شود مسابقه دوستانه فوتبال بین پیشکسوتان ارتش جمهوری اسلامی و اصحاب رسانه در مشهد برگزار شد + فیلم دورسون حرف آخر را زد: پول بدهید تا از پرسپولیس بروم! پرسپولیس صاحب کاشته‌زن جدید شد عدم اعتقاد هاشمیان به دو خرید درویش
سرخط خبرها

آخرین وضعیت مصدومان استقلال

  • کد خبر: ۳۱۰۸۵۲
  • ۲۶ دی ۱۴۰۳ - ۱۴:۰۶
آخرین وضعیت مصدومان استقلال
مهره‌های کلیدی استقلال مشکلی برای دیدار برابر شمس‌آذر ندارند.

به گزارش شهرآرانیوز، تمرینات استقلال در اردوی کیش روز گذشته ادامه یافت، اما همچنان سایه مصدومیت‌ها بر سر تیم سنگینی می‌کند. میلاد زکی‌پور که به دلیل احساس درد در ناحیه همسترینگ و کشاله، زیر نظر کادر پزشکی به تمرینات اختصاصی پرداخت، یکی از بازیکنانی است که به‌تازگی دچار مشکل شده است. خوشبختانه مصدومیت زکی‌پور چندان جدی نیست و طبق اعلام کادر پزشکی، او به بازی مقابل شمس‌آذر قزوین در هفته شانزدهم لیگ برتر خواهد رسید. در همین حال، روزبه چشمی در تمرینات گروهی شرکت کرد و آمادگی خود را برای همراهی تیم در این دیدار نشان داد.

در کنار زکی‌پور، زبیر نیک‌نفس، محمدحسین اسلامی و مهرداد محمدی نیز همچنان در حال انجام تمرینات اختصاصی هستند. نیک‌نفس که روند درمانی‌اش همچنان ادامه دارد، طی یکی دو روز آینده مورد بررسی نهایی قرار خواهد گرفت تا وضعیتش برای بازی‌های پیش رو مشخص شود. از سوی دیگر، محمدحسین اسلامی که دوران نقاهت پس از مصدومیت از ناحیه کتف را پشت سر می‌گذارد، برای حضور در مسابقات نیم‌فصل دوم باید کمی بیشتر صبر کند. جلال‌الدین ماشاریپوف، هافبک ازبکستانی تیم نیز از امروز یا فردا به تمرینات گروهی بازمی‌گردد و برابر شمس‌آذر به میدان خواهد رفت.

دیدیه اندونگ، هافبک گابنی استقلال، نیز به اردوی تیم در کیش اضافه شد تا جمع بازیکنان خارجی کامل‌تر شود. با این حال، تکرار مصدومیت‌های بازیکنان در این فصل یکی از چالش‌های اصلی پیتسو موسیمانه بوده است. او بار‌ها در نشست‌های خبری به این موضوع اشاره کرده و دلیل اصلی آن را آماده‌سازی نامناسب تیم در اردوی پیش‌فصل عنوان کرده است. موسیمانه معتقد است عدم بدنسازی کافی و مناسب پیش از شروع فصل، موجب شده بازیکنان در طول مسابقات مستعد مصدومیت باشند و این موضوع فشار زیادی را بر کادر فنی وارد کرده است.

استقلال در این فصل بار‌ها با لیستی بلند از بازیکنان مصدوم مواجه بوده که عملکرد تیم را تحت‌الشعاع قرار داده است. موسیمانه و کادر پزشکی استقلال اکنون تلاش می‌کنند با برنامه‌ریزی بهتر و مدیریت بهینه تمرینات، از تکرار این وضعیت در نیم‌فصل دوم جلوگیری کنند. این مصدومیت‌ها نه‌تنها باعث نگرانی هواداران شده، بلکه فشار مضاعفی بر بازیکنان باقی‌مانده وارد کرده است که باید در غیاب هم‌تیمی‌های خود بار بیشتری را در زمین تحمل کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->