سازمان بازرسی درباره ابطال مجوز‌های خودکار، ۳۵ هشدار صادر کرد برنامه تربیت ۵۰۰ مدیر کارآمد دستگاه های اجرایی کشور آغاز شد قطع برق تمام مراکز دولتی| پروژه عظیم نصب پنل‌های خورشیدی در ادارات دولت ترامپ برای لغو تحریم‌های سوریه شرط گذاشت عراقچی: روابط ایران و روسیه هیچ‌گاه این‌قدر به هم نزدیک نبوده است| اسرائیل هیچ وقت قادر به حمله به ایران نیست پاپ خواستار آتش‌بس فوری در غزه شد رژیم صهیونیستی جنوب لبنان را بمباران کرد (۳۱ فروردین ۱۴۰۴) گردان‌های قسام خودروی نظامی اشغالگران در شمال نوار غزه را هدف قرار دادند (۳۱ فروردین ۱۴۰۴) علی طیب‌نیا وزارت اقتصاد را نپذیرفت غریب‌آبادی: ایران بر حق غنی‌سازی اورانیوم تأکید دارد تل آویو مدعی ترور جانشین فرمانده یگان ۴۴۰۰ حزب الله شد ارزیابی مثبت گروسی از مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا گروسی مذاکرات رم را یک روز مثبت خواند ابراز ناامیدی قطر از روند کُند مذاکرات درباره غزه سخنگوی وزارت امور خارجه در گفت‌وگو با شهرآرانیوز: ترکیب تیم مذاکره‌کننده بر اساس روند مذاکرات و موضوعات دستورکار تنظیم می‌شود فرصتی به دیپلماسی برای منافع کشور آمار شهدای غزه به ۵۱ هزار و ۲۰۱ تن رسید (۳۱ فروردین ۱۴۰۴) فارن‌پالسی از نیم نگاه آمریکا به ثروت‌های معدنی پاکستان پرده برداشت آیت‌الله علم‌الهدی: موزه دفاع مقدس اولویت نخست برنامه تفریحی‌فرهنگی زائران شود سخنگوی سازمان ملل: بیش از ۲ میلیون نفر در غزه در محاصره رژیم صهیونیستی هستند گزارش یونیسف از وضعیت اسف‌بار بیمارستان‌های کودکان در غزه | شرایط بسیار دشوار است کویت از نتایج دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا استقبال کرد مهاجرانی: دولت از رفع تحریم‌ها و تأمین حقوق ملت استقبال می‌کند امیر خاموشی: هوانیروز برای انجام مأموریت‌های رزمی و پشتیبانی در آمادگی کامل قرار دارد قالیباف قانون اجازه افزایش سهام سرمایه دولت در بانک بین‌المللی ترمیم و شرکت آی‌اف‌سی را ابلاغ کرد هیئتی از حماس با وزیر خارجه ترکیه دیدار کرد کمیسیون امنیت ملی مجلس با حضور عضو تیم مذاکره‌کننده هسته‌ای، تشکیل جلسه خواهد داد حمایت یک حساب غیررسمی متعلق به بن‌سلمان، ولیعهد عربستان، از ایران و فلسطین
سرخط خبرها

آیت‌الله علم‌الهدی: «دقت» با «سخت‌گیری» در گزینش افراد متفاوت است

  • کد خبر: ۳۱۰۸۶۷
  • ۲۶ دی ۱۴۰۳ - ۱۴:۵۵
آیت‌الله علم‌الهدی: «دقت» با «سخت‌گیری» در گزینش افراد متفاوت است
نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی با بیان اینکه داشتن «دقت» با «سخت‌گیری» در گزینش افراد متفاوت است، گفت: دقت در گزینش باید به حدی باشد که شما توانمندی‌ها، استعداد‌ها و امتیازات افراد را کامل ببینید و یک نقطه‌ضعف کوچک مانع جذب آنان نشود.

به گزارش شهرآرانیوز، آیت‌الله سید احمد علم‌الهدی در دیدار با مسئولین گزینش دانشگاه‌های علوم پزشکی استان که به مناسبت هفته گزینش در دفتر نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی برگزار شد، اظهار کرد: دانشگاه علوم پزشکی مشهد علاوه بر فعالیت در دو زمینه نیرو پروری جهت تأمین درمان مردم و اجرای مدیریت درمان دارای امتیاز فوق‌العاده دیگری نیز نسبت به سایر دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور هست و آن پایگاه خدماتی بودن در ساحت مقدس امام هشتم (ع) است.

وی افزود: باوجوداینکه ما در تمام شهرستان‌های استان با کمبود امکانات و تجهیزات درمانی و دسترسی سخت به مرکز شهر مواجه هستیم، اما خوشبختانه با مدیریت داهیانه مسئولان درمانی، استان از نظر درمانی به بهترین وجه در حال اداره شدن است.

نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی ادامه داد: با توجه به شرایط خاص این دانشگاه جهت گزینش افراد باید این نکته را نیز در نظر بگیرید که این افراد به عنوان خادم امام رضا (ع) علاوه بر خدمت به مجاوران، به زائران ایشان نیز خدمت‌رسانی می‌کنند.

تفاوت «دقت» با «سخت‌گیری» در گزینش افراد

وی عنوان کرد: گزینش بخش حساس و پراهمیتی در سیستم جذب نیرو است، زیرا شما سازنده نیرو متدین و متعهد هستید، البته این به معنای سخت‌گیری بیش‌ازاندازه در گزینش نیست، دقت داشته باشید که «دقت» در گزینش با «سخت‌گیری» متفاوت است.

علم‌الهدی با بیان اینکه در گزینش ما نیازمند دقت کافی و نه سخت‌گیری هستیم، ابراز کرد: دقت در گزینش باید به حدی باشد که شما توانمندی‌ها، استعداد‌ها و امتیازات افراد را کامل ببینید و به خاطر یک نقطه‌ضعف کوچک آنان را رد نکنید؛ شما متناسب با موقعیتی که می‌خواهید فرد را گزینش کنید ببینید نقطه‌ضعف او چه قدر مانع کارایی و عملکرد موفق او می‌شود؛ اگر مانع جدی نیست و می‌تواند در این بخش مفید باشد و کار‌ها را به‌خوبی پیش ببرد، نباید او را رد کنید.

وی خاطرنشان کرد: متأسفانه یک چالشی که در سیستم گزینش وجود دارد، تنگ‌بینی‌ها یا گسترده بینی‌ها در انتخاب و جذب افراد بوده است، تنگ‌بینی‌ها کار را به‌جایی رسانده است که سخت‌گیری در گزینش رخ داده و از آن طرف گسترده بینی‌ها موجب نادیده گرفتن نقاط ضعف افراد شده است.

داشتن تعهد و تقوا اولویت نخست در گزینش افراد باشد

عضو مجلس خبرگان رهبری تأکید کرد: تعهد و دین‌داری بایستی در کار درمانی و خدماتی اولویت نخست گزینش باشد، زیرا مسئله درمان با موضوعات مادی قابل‌جمع نیست و مسئله وجدان دینی باید برای فرد پررنگ‌تر باشد.

وی با اشاره به حساسیت امر گزینش افراد اضافه کرد: افرادی که در امر گزینش مشغول به کار هستند در نظر داشته باشند که شما در تمام اعمال نیک و بد فرد انتخاب‌شده، شریک هستید.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->