پلیس مشهد راز خیانت خانوادگی را فاش کرد؛ سارق طلاهای ۲۵۰ میلیونی، خواهرزاده مالباخته بود! انهدام باند جعل اسناد در مشهد؛ دسته‌چک‌های بانکی به نام کارتن‌خواب‌ها شوهر متهم به قتل در دادگاه: همسرم خیلی به خانواده‌اش وابسته بود اعترافات هولناک زن خیانتکار که راز قتل شوهرش را برملا کرد درددل‌های مادر سروش ستوده، مربی مشهور بدنسازی که توسط زورگیران به قتل رسید تصادف اتوبوس با کامیون در برزیل با ۱۱ کشته و بیش از ۴۰ مصدوم (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) جزئیات جدید از آتش‌سوزی موکب در مرز مهران: یک نفر جان‌باخت و ۳ تن مصدوم شدند (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) آغاز به کار بیمارستان صحرایی ۳۲ تختخوابی در مرز مهران صدور هشدار سطح نارنجی برای استان‌های خراسان رضوی، خراسان جنوبی و سیستان و بلوچستان (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) هلاکت عامل مهاجم به ایست بازرسی در لرستان شرایط تقسیط حق ۲۷.۵ درصدی تأمین‌اجتماعی از عوارض پروانه ساختمان تا ۳۶ ماه مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی: باوجود ۱۸ هزار نفر کمبود نیرو، کلاس‌ها در اول مهرماه بدون معلم نخواهد بود + فیلم تنش خشکسالی ۴۰ درصدی | کشاورزان قربانی کمبود آب و قطعی برق انگشت ماشه‌ای و گردن پیامکی، عوارض استفاده زیاد از گوشی‌های هوشمند یبوست ناگهانی در سنین بالا را جدی بگیرید توزیع دارو در موکب‌ها ممنوع است وزیر دادگستری: مردم کشور ما در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه پای آرمان‌های نظام و انقلاب ایستادند وقوع حریق در مجتمع تجاری کاسپین انزلی؛ آتش نشانان در تلاش هستند آتش‌سوزی در مجتمع تجاری کاسپین منطقه آزاد انزلی (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) + فیلم کشف حدود ۴ هزار تن کالای احتکاری در سراسر کشور کاهش چشمگیر نرخ بلیت پروازهای اربعین در روزهای کم‌تقاضا جزئیات بیشتر از افزایش سن و سابقه بازنشستگی تأمین اجتماعی با دلالان و مدعیان نفوذ برخورد می‌کند کشف یک کارگاه تولید و توزیع قرص‌های غیرمجاز در البرز استرداد کلاهبردار ۱۱ هزار میلیارد ریالی به کشور | به دام انداختن ۱۶ مهره اصلی از پازل تبهکاری جهانی جمع‌آوری شربت «سگانوز» از بازار سارقان حرفه‌ای اربعین شناسایی و ممنوع‌الخروج شدند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۱۸ مرداد ۱۴۰۴) | افزایش دما از روز دوشنبه اخاذی و اغفال دختران توسط یک شیطان‌صفت به بهانه فروش سوالات کنکور !
سرخط خبرها

پیش‌بینی بارش برف و باران در خراسان رضوی و ۱۵ استان دیگر از امروز (۲۷ دی ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۳۱۰۹۹۱
  • ۲۷ دی ۱۴۰۳ - ۱۰:۲۷
پیش‌بینی بارش برف و باران در خراسان رضوی و ۱۵ استان دیگر از امروز (۲۷ دی ۱۴۰۳)
سازمان هواشناسی از ورود دو سامانه بارشی پی در پی به کشور طی هفته جاری و آینده و بارش برف و باران و وزش باد در نقاط مختلف کشور خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، سازمان هواشناسی کشور اعلام کرد بعدازظهر امروز (پنجشنبه) ـ با نفوذ سامانه بارشی به کشور ـ در استان‌های ساحلی خزر، اردبیل، خراسان شمالی، شمال خراسان رضوی، شرق آذربایجان شرقی و استان‌های واقع در دامنه‌های زاگرس مرکزی و ارتفاعات البرز مرکزی بارش برف و باران، کاهش دما، وزش باد شدید موقت و در نقاط مستعد گرد و خاک پیش‌بینی می‌شود.

این وضعیت جمعه، علاوه بر مناطق فوق در خراسان رضوی، خراسان جنوبی، برخی نقاط استان‌های سیستان و بلوچستان، یزد، کرمان، هرمزگان، اصفهان، استان‌های واقع در دامنه‌های جنوبی البرز مرکزی و شمال فارس، شنبه در شرق، جنوب شرق و مرکز کشور، استان‌های واقع در دامنه‌های زاگرس مرکزی و جنوبی، اردبیل، گیلان، مازندران، البرز، تهران و یکشنبه در برخی نقاط شمال غرب، غرب، سواحل غربی خزر و برخی نقاط کرمان و سیستان و بلوچستان رخ خواهد داد.

دوشنبه سامانه بارشی دیگری مجددا وارد کشور شده و سبب بارش در گیلان، مازندران، گلستان، خراسان شمالی، خراسان رضوی، خراسان جنوبی، شمال سیستان و بلوچستان، برخی نقاط استان‌های یزد و اصفهان و استان‌های واقع در دامنه‌های جنوبی البرز می‌شود.

همچنین از بعدازظهر امروز در استان‌های واقع در دامنه‌های جنوبی البرز مرکزی و بخش‌هایی از مرکز کشور وزش باد شدید رخ خواهد داد.

پنجشنبه و جمعه و مجددا در روز دوشنبه هفته آینده دریای خزر مواج خواهد بود.

منبع: همشهری

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->