واکنش احزاب مخالف نتانیاهو به کنفرانس مطبوعاتی بی‌بی | نمایشی فاجعه‌بار از یک نخست‌وزیر شکست‌خورده حماس: اظهارات نتانیاهو چیزی جز تلاشی مذبوحانه برای تبرئه رژیم اسرائیل نیست روسیه: گرسنگی دادن مردم در غزه توسط اسرائیل جنایت جنگی است وزیر ارتباطات در دیدار با اصحاب رسانه: از کیفیت اینترنت راضی نیستم بلومبرگ: مقامات اروپایی خواستار ملاقات با ترامپ پیش از دیدارش با پوتین هستند حماس به دروغ‌های نتانیاهو واکنش نشان داد وقوع انفجار در اطراف فرودگاه نظامی حماه (۱۹ مرداد ۱۴۰۴) پزشکیان: خواسته‌های ایران در رابطه با کریدور زنگزور رعایت شده است وزیر کشور: یک میلیون و ۱۰۰ هزار تبعه غیرمجاز از کشور خارج شده‌اند | کاهش ۶ درصدی در تراکنش‌های خرید نان واکنش چین به تصمیم اسرائیل برای اشغال غزه حذف چهار صفر از پول ملی در دولت تصویب شد عراقچی: دور بعدی مذاکرات فعلاً تنظیم نشده است واکنش انگلیس به تصمیم اسرائیل برای اشغال غزه | یک میلیون نفر آواره خواهند شد کشور‌های اروپایی در مخالفت با اشغال غزه بیانیه صادر کردند نتانیاهو برای پایان‌دادن به جنگ علیه غزه شرط گذاشت بدهی آمریکا چقدر است؟ نشست سه جانبه اردن، سوریه و آمریکا در امان برگزار شد (۱۹ مرداد ۱۴۰۴) حمله تازه رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان (۱۹ مرداد ۱۴۰۴) نظامی اسرائیلی به اتهام جاسوسی برای ایران بازداشت شد صحبت‌های مهم رئیس جمهور درباره سهمیه بندی بنزین | نباید به دهک‌های ۸ تا ۱۰ یارانه بنزین بدهیم (۱۹ مردادماه ۱۴۰۴) فرمانده ارتش پاکستان برای دومین بار در دو ماه گذشته به آمریکا رفت ادامه هشدار برنامه جهانی غذا درباره قحطی در غزه شهادت ۶۱ فلسطینی دیگر در غزه | شمار شهدا به ۶۱ هزار و ۴۳۰ نفر رسید (۱۹ مرداد ۱۴۰۴) آیت‌الله علم‌الهدی: ظلم به کارگران و سوء استفاده از منابع معدنی قابل قبول نیست | تقویت آموزش‌های مهارتی برای رفع کمبود نیروی کار ماهر در مشهد زنگزور، کنسرسیوم جدید آمریکا برای مهار ایران، روسیه و چین راهپیمایی حمایت از مردم مظلوم غزه در استانبول شهادت یک جنین در حمله هوایی رژیم صهیونیستی به غزه
سرخط خبرها

پزشکیان: همکاری ایران و روسیه بُرد – بُرد است

  • کد خبر: ۳۱۱۲۱۵
  • ۲۸ دی ۱۴۰۳ - ۲۱:۳۸
پزشکیان: همکاری ایران و روسیه بُرد – بُرد است
رئیس‌جمهوری اسلامی ایران گفت: همکاری‌های ایران و روسیه بُرد – بُرد است و می‌تواند دشمنانی که در صدد برهم زدن آرامش و امنیت منطقه هستند را ناامید کند.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر مسعود پزشکیان شامگاه جمعه در نشست با جمعی از فعالان اقتصادی روسیه به عنوان آخرین برنامه سفر رسمی خود به مسکو، افزود: امضای معاهده مشترک جامع راهبردی ایران و روسیه، نقشه راهی را برای ایران و روسیه مشخص کرد که در این چارچوب، می‌توانند فعالیت‌ها را به شکل مناسبی دنبال کنند.

رئیس‌جمهور تأکید کرد: عزم و اراده دو دولت برای تحکیم روابط دوجانبه است که یکی از علت‌های مهم آن، همسایه بودن با مشخصات جغرافیایی بسیار مهمی است که هر دو طرف در منطقه دارند که از جمله آن در زمینه راه و ترابری است.

وی با اشاره به همکاری ایران و روسیه در کریدور بین‌المللی حمل و نقل شمال – جنوب افزود: ما مصمم هستیم که ارتباطات خود را در زمینه کریدور‌ها و زیرساخت‌های مواصلاتی تکمیل کنیم.

پزشکیان در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به برخی دیدگاه‌های فعالان اقتصادی روسیه در این نشست گفت: برای اینکه معاهده توافقنامه عملیاتی شود، باید ایران از توانمندی‌های روسیه و روسیه از توانمندی‌های ایران اطلاع داشته باشد و این امر، نیازمند تشکیلات منسجم اقتصادی، مالی، تجاری است.

رئیس‌جمهور خاطرنشان کرد: دولت ایران آمادگی دارد تا راه را برای بازرگانان و سرمایه‌گذاران تسهیل کند تا بتوان توافقات بین تجار و بازرگانان دو کشور بدون مشکل اجرا شود.

چین، روسیه و ایران می‌توانند با گسترش همکاری‌های اقتصادی، آمریکا را تحریم کنند

وی تأکید کرد: ایران و روسیه می‌توانند با کشور‌های همسایه در قالب توافقات بریکس، شانگهای و اوراسیا همکاری کنند. ما راهی جز این نداریم، چرا که هر دو کشور در تحریم هستیم و آمریکا به دنبال یکجانبه‌گرایی است که این وضعیت، قابل پذیرش نیست و در این زمینه، لازم است که کشور‌های تحت تحریم همکاری‌های جدی را در دستور کار داشته باشند.

پزشکیان گفت: روسیه، چین و ایران با گسترش همکاری‌های اقتصادی می‌توانند آمریکا را تحریم کنند.

در این نشست، شماری از فعالان اقتصادی روسیه، مسائل و دغدغه‌های خود را در خصوص فعالیت‌های اقتصادی و سرمایه‌گذاری دوجانبه مطرح کردند که عبدالناصر همتی وزیر امور اقتصادی و دارایی، عباس علی‌آبادی وزیر نیرو، غلامرضا نوری وزیر جهاد کشاورزِی، محسن پاک‌نژاد وزیر نفت و محمدرضا فرزین رئیس‌کل بانک مرکزی ضمن پاسخ به سؤالات آنها در خصوص تسهیلات برای سرمایه‌گذاری در ایران، سخنانی را ایراد کردند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->