پلیس مشهد در تعقیب جانیان اینستاگرامی | این ۲ قاتل مسلح را شناسایی کنید + تصاویر گوشی‌قاپ‌های خشن در دام پلیس مشهد | اعتراف به ۴۰ فقره سرقت با شگرد‌های مختلف کسب مدال طلای المپیاد جهانی ریاضی توسط دانش‌آموز زنجانی نجات جان مسافر مشهدی از آبشار دوزین استان گلستان(۲۷ تیر ۱۴۰۴) انتشار اسامی رژلب‌ها و برق لب‌های غیرمجاز در بازار لوازم آرایشی آبادان گرم‌ترین شهر جهان شد آتش به جان طبیعت حفاظت شده ایلام افتاد (۲۷ تیر ۱۴۰۴) شهادت ۳ هم‌وطن در حادثه تیراندازی در خمین (۲۷ تیرماه ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکورهای تجربی، هنر و زبان‌های خارجی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات واکنش آموزش‌وپرورش به شایعه افشای سوالات آزمون تیزهوشان و نمونه‌ دولتی پرونده کنکورهای دو نوبته بسته شد پایان سرخک و سرخجه در ایران؛ تأیید رسمی تا سال ۲۰۲۳ کنکور ۱۴۰۴ در آرامش برگزار شد | شروع ترم نوورودها به تعویق افتاد ۸ هزار نیروی پلیس راهور برای تأمین ایمنی تردد زائران اربعین ۱۴۰۴ آماده‌باش هستند زلزله ۴.۶ ریشتری شاهرود را لرزاند (۲۷ تیر ۱۴۰۴) آغاز رقابت داوطلبان گروه آزمایشی علوم تجربی در کنکور ۱۴۰۴ راه اندازی ۳۰ اورژانس اجتماعی در کشور | ایجاد بیش از ۵ هزار فرصت شغلی برای جامعه هدف بهزیستی ۶۳ کشته و ۲۹۰ زخمی در سیل مرگبار ایالت پنجاب پاکستان + فیلم (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیگیری برای ثبت جهانی روستای «مارین» (۲۶ تیر ۱۴۰۴) درباره بادکش درمانی که به یکی از رایج ترین روش های درمانی سنتی تبدیل شده است | درمان‌های آرام بخش افزایش اعتبارات حوزه میراث فرهنگی اردبیل (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات حق پرستاری مددجویان بهزیستی با اولویت سه دهک اول در حال پیگیری است ویدئو | مسئولیت‌پذیری و اقدام بموقع پرستاران شیرخوارگاه آمنه تهران پیش از بمباران رژیم صهیونیستی سارقان موتورسیکلت‌های تهران دستگیر شدند مستمری‌بگیران زن می‌توانند مستمری همسر خود را نیز دریافت کنند کلاهبرداری که همسر باردارش را روانه زندان کرد پیداشدن پیکرهای بیش از ۶۰ درصد شهدای جنگ ۱۲روزه، توسط نیرو‌های هلال‌احمر واریزی به حساب بازنشستگان صندوق ذخیره فرهنگیان (۲۶ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

زمان واگذاری سهام صندوق‌های بازنشستگی و تأمین اجتماعی اعلام شد

  • کد خبر: ۳۱۱۲۵۷
  • ۲۹ دی ۱۴۰۳ - ۰۹:۴۸
  • ۲
زمان واگذاری سهام صندوق‌های بازنشستگی و تأمین اجتماعی اعلام شد
هیئت وزیران برنامه زمان‌بندی واگذاری سهام متعلق به صندوق‌های بازنشستگی کشوری و لشکری و تأمین اجتماعی و شرکت‌های تابعه و وابسته را تصویب کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، هیئت وزیران در جلسه ۱۴۰۳/۱۰/۱۲ به پیشنهاد وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و وزارت دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح و به استناد اصل یکصد و سی و هشتم قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران و بند (ت) ماده (۲۸) قانون برنامه پنج ساله هفتم پیشرفت جمهوری اسلامی ایران مصوب ۱۴۰۳ برنامه زمان بندی واگذاری سهام متعلق به صندوق‌های بازنشستگی کشوری و لشکری و تأمین اجتماعی و شرکت‌های تابع و وابسته به آنها را به شرح زیر تصویب کرد:

واگذاری سهام متعلق به صندوق‌های بازنشستگی کشوری و لشکری و تأمین اجتماعی و شرکت‌های تابع و وابسته به آنها موضوع بند (ت) ماده (۲۸) قانون برنامه پنج ساله هفتم پیشرفت جمهوری اسلامی ایران بر اساس ماده ۱ در این برنامه اصطلاحات زیر در معانی مشروح مربوط به کار می‌روند؛

۱- صندوق بازنشستگی صندوق بازنشستگی کشوری و لشکری و سازمان تأمین اجتماعی حسب مورد

۲- شرکت‌های تابع شرکت‌هایی که بیش از پنجاه درصد (۵۰) سهام آنها به صورت مستقیم یا غیر مستقیم متعلق به صندوق بازنشستگی باشد.

۳- شرکت‌های وابسته شرکت‌هایی که حداکثر پنجاه درصد (۵۰) سهام آنها به صورت مستقیم با غیر مستقیم متعلق به صندوق بازنشستگی باشد.

۴- شرکت مشمول شرکت تابع و یا وابسته‌ای که سهام صندوق بازنشستگی و شرکت‌های تابعه و وابسته آن مجتمعاً یا منفرداً بیش از ۲۰ درصد و براساس ارزش سهام مذکور کمتر از ۳۰۰ برابر سقف نصاب معاملات متوسط موضوع قانون برگزاری مناقصات با رعایت جزء (۲) بند (الف) ماده (۵) قانون برنامه پنج ساله هفتم پیشرفت جمهوری اسلامی ایران مصوب ۱۴۰۳ باشد.

طبق ماده ۷ واگذاری سهام موضوع این برنامه به سرمایه گذاران حقیقی یا حقوقی خارجی مورد تأیید سازمان سرمایه گذاری و کمک‌های اقتصادی و فنی ایران با رعایت موازین قانونی امکان پذیر است.

براساس ماده ۸ واگذاری همه سهام مشمول واگذاری در شرکت‌های مشمول به روش و شیوه‌های واگذاری مندرج در قانون اجرای سیاست‌های کلی اصل چهل و چهارم (۴۴) قانون اساسی مصوب ۱۳۸۶ و با استفاده از ظرفیت‌های قانونی هیئت واگذاری از طریق انعقاد تفاهم نامه بین وزارت امور اقتصادی و دارایی سازمان خصوصی سازی و بالاترین رکن قانونی صندوق امکان پذیر است. کل وجوه حاصل از واگذاری پس از کسر کارمزد سازمان خصوصی سازی به حساب صندوق ذی ربط واریز می‌شود.

طبق ماده ۹ به منظور بهینه کردن سبد سهام شرکت‌های زیر مجموعه صندوق بازنشستگی بر اساس ضوابط مصوب بالاترین رکن قانونی صندوق می‌توان به روش واگذاری نقدی با اقساطی بلوکی با تدریجی تهاتر سهام یا ترکیبی از کل با رعایت قوانین و مقررات مربوط اقدام کرد.

طبق تبصره این ماده اعلام شده است: شیوه‌نامه نحوه قیمت‌گذاری و واگذاری سهام و نحوه احراز صلاحیت انتقال گیرندگان واجد شرایط در ضوابط مصوب بالاترین رکن قانونی صندوق بازنشستگی لحاظ شود.

در ماده ۱۰ مهلت اجرای این برنامه حداکثر ظرف دو سال اول قانون برنامه پنج ساله هفتم تعیین شده است.

طبق ماده ۱۱ مسئولیت اجرای این برنامه و نظارت بر اجرای صحیح آن به ترتیب بر عهده بالاترین مقام اجرایی صندوق بازنشستگی و حسب مورد وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و وزارت دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح بوده و وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی مکلف است ترتیبات قانونی را به نحوی ساماندهی کند تا به میزانی که دولت در هر سال تعیین می‌کند واگذاری‌ها به نحو کامل صحیح و قانونمند انجام شود.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
حمید
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۳۷ - ۱۴۰۳/۱۱/۰۴
0
0
سلام. دیگه نفسمون با این گرونی و این مستمری درنمیاد. آبرو برای افراد بازنشسته خیلی مهمه که متأسفانه برای دولتی‌ها مهم نیست.
حمید
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۳۷ - ۱۴۰۳/۱۱/۰۴
0
0
سلام. دیگه نفسمون با این گرونی و این مستمری درنمیاد. آبرو برای افراد بازنشسته خیلی مهمه که متأسفانه برای دولتی‌ها مهم نیست.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->