توافق آذربایجان و ارمنستان برای واگذاری زنگزور به آمریکا مذاکرات ایران و FATF کلید خورد حملات پهپادی موفقیت آمیز انصارالله به سرزمین‌های اشغالی (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) استقبال از پاشینیان و علی‌اف توسط ترامپ در بدو ورود به کاخ سفید + فیلم وزیر اقتصاد از طرح دو فوریتی مناطق آزاد خبر داد همه چیز درباره خبر خوش رییس جمهور برای دارندگان سهام عدالت در هفته دولت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) توضیحات وزارت خارجه پاکستان درباره سفر پزشکیان | موضع اسلام آباد درباره اسرائیل مشخص است سخنگوی وزارت خارجه: طرح اشغال نظامی غزه نشانه نیت رژیم صهیونیستی برای نسل‌کشی در فلسطین است با وجود تلاش‌های آمریکا برای ممانعت؛ شورای امنیت سازمان ملل درباره طرح اشغال غزه تشکیل جلسه می‌دهد تأکید معاون رئیس‌جمهور بر تأمین حقوق و آزادی‌های حرفه‌ای خبرنگاران شهید زنده حادثه هفتم تیر در سبزوار به دیار باقی شتافت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) واکنش دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس به تصمیم تل‌آویو برای اشغال شهر غزه: اسرائیل امنیت و ثبات منطقه را تهدید می‌کند شهادت ۲۶ نفر دیگر در غزه | ۴ نفر بر اثر گرسنگی جان باختند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) بلژیک سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد عربستان طرح اشغال غزه را محکوم کرد آیت‌الله علم‌الهدی: خبرنگاران خط مقدم جبهه دفاع از ایران هستند کره شمالی برای مذاکره با آمریکا شرط گذاشت ترکیه به طرح نتانیاهو علیه غزه واکنش نشان داد یکی از رهبران جبهه مردمی فلسطین در لبنان ترور شد عارف: خبرنگاری با سختی‌های متعدد و متنوعی رو‌به‌رو است فریاد ترامپ بر سر نتانیاهو ۳۰ حمله پهپادی اوکراین به روسیه دفع شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی مدعی شلیک ۲ پهپاد از سمت یمن شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) جایزه ۵۰ میلیون دلاری آمریکا برای بازداشت رئیس جمهور ونزوئلا ۱۰ هزار نفر از مردم سوریه از زمان سقوط حکومت بشار اسد کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) کابینه رژیم صهیونیستی با اشغالگری در غزه موافقت کرد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) سقوط هواپیمای امداد در حومه پایتخت کنیا| ۶ نفر کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

قالیباف: نهاد‌های امنیتی ابعاد حادثه تروریستی شهادت قضات دیوان عالی را بررسی کنند

  • کد خبر: ۳۱۱۳۹۱
  • ۲۹ دی ۱۴۰۳ - ۱۹:۰۷
قالیباف: نهاد‌های امنیتی ابعاد حادثه تروریستی شهادت قضات دیوان عالی را بررسی کنند
رییس مجلس شورای اسلامی با تسلیت شهادت دو قاضی دیوان عالی کشور بر لزوم بررسی دقیق ابعاد حادثه توسط نهاد‌های امنیتی و انتظامی و کمیسیون‌های قضایی و حقوقی و امنیت ملی مجلس تاکید کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، متن پیام تسلیت محمدباقر قالیباف رئیس مجلس در پی شهادت حجت‌الاسلام علی رازینی و حجت‌الاسلام محمد مقیسه قضات دیوان عالی کشور به شرح زیر است:

«بسم الله الرحمن الرحیم

وقوع حادثه ناجوانمردانه و تروریستی که منجر به شهادت قضات شریف و خدوم دیوان‌عالی‌کشور، حجت‌الاسلام و المسلمین شیخ علی رازینی رییس شعبه ۳۹ و حجت‌الاسلام و المسلمین شیخ محمد مقیسه رییس شعبه ۵۳ این دیوان، موجب تأسف و تأثر گردید.

شهید گرانقدر رازینی از رزمندگان دفاع مقدس و از چهره‌های خدمتگزار در مسئولیت‌های متعدد از جمله نمایندگی مجلس خبرگان رهبری، ریاست دادگاه ویژه روحانیت، ریاست دیوان عدالت اداری، ریاست سازمان قضایی نیرو‌های مسلح و از قضات انقلابی و شجاع قوه قضاییه بود که پیش از این نیز در یک حادثه ترور به فیض جانبازی نائل آمده بود و شهید مقیسه نیز از رزمندگان دوران دفاع مقدس بود که در مناصب قضایی و رسیدگی به پرونده‌های مبارزه با جرائم علیه امنیت ملی و اخلال‌گران نظم و اقتدار کشور کارنامه‌ای درخشان داشت.

این خادمان ملت پیش‌تر نیز بار‌ها مورد تهدید، سوءقصد و مجروحیت از سوی تروریست‌های کوردل قرار گرفته بودند، اما هیچگاه از تعهد و وظیفه خویش نسبت به تحقق آرمان‌های عدالت‌خواهانه نظام جمهوری اسلامی نکشیدند.

لازم است نهاد‌های امنیتی و انتظامی به فوریت نسبت به بررسی ابعاد این حادثه اقدام نمایند. همچنین کمیسیون‌های قضایی و حقوقی و امنیت ملی مجلس نیز با بررسی‌های لازم، گزارشی از آن را به نمایندگان ملت ارائه کنند.

ضمن عرض تسلیت به پیشگاه حضرت ولی عصر ارواحناله الفدا، مقام معظم رهبری، مردم رشید ایران، مجموعه خدوم قوه قضاییه و خانواده‌های معزز شهیدان، برای ارواح طیبه شهدای والامقام علو درجات و رضوان‌الهی و برای مجروحین شفای عاجل و سلامتی را از درگاه خداوند متعال مسئلت می‌نمایم.»

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->