ایوب و گندوز در لیست خروجی پرسپولیس احتمال حضور کادر پزشکی ترک در پرسپولیس گل‌محمدی به فکر جبران اشتباه بزرگ الونگ الونگ در گذشت + عکس سایه‌های ترس در تبریز | استرس تراکتور در هفته‌های باقی مانده فرامرز ظلی درگذشت (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) تبریز آماده جشن قهرمانی در اهواز می‌شود واکنش افشین پیروانی به احضار از سوی کمیته اخلاق قهرمانی تراکتور آرزوی یک استقلالی سیاست‌گذاری غلط در کمیته داوران فدراسیون فوتبال، نتیجه استفاده از افراد بی‌تجربه رحمتی با شکست استقلال و پرسپولیس دوباره احیا شد پایان جشنواره ورزشی رمضان | تأکید مسئولان بر تشکیل تیم لیگ‌برتری در مشهد + فیلم ساز ناکوک پرسپولیس؛ قهرمانی پَر نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: حیف است این شورونشاط اجتماعی مقطعی باشد رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر مشهد: ورزش یکی از سیاست‌های اصلی شورای ششم است رئیس کمیسیون ورزش و جوانان شورای اسلامی شهر مشهد: جام رمضان مشهد باید در سطح ملی ثبت شود «املاک امیرثابتی» قهرمان فوتسال جام رمضان مشهد شد + فیلم پخش زنده بازی شمس آذر و پرسپولیس (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین نتیجه بازی پرسپولیس و شمس آذر در لیگ برتر فوتبال(۱۰ فروردین ۱۴۰۴)+ فیلم گل‌ها| پایان رویای قهرمانی؟ ویدئو| خلاصه بازی پرسپولیس و شمس آذر در لیگ برتر فوتبال(۱۰ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

ریزش حامیان درویش در باشگاه پرسپولیس| مدیرعامل بعدی کیست؟

  • کد خبر: ۳۱۱۷۵۶
  • ۰۱ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۰:۴۶
ریزش حامیان درویش در باشگاه پرسپولیس| مدیرعامل بعدی کیست؟
رضا درویش، مدیرعامل باشگاه پرسپولیس دیگر جایگاه محکم گذشته را در این باشگاه ندارد و مالکان پرسپولیس به دنبال معرفی مدیرعامل جدید هستند. انتخاب سرمربی جدید نیز کمکی به درویش نمی‌کند.
رضا حمیدی
خبرنگار رضا حمیدی

گروه ورزش|شهرآرانیوز، رضا درویش در وضعیتی بغرنج به لحاظ مدیریتی قرار گرفته است. از یک سو ناکامی‌های پرسپولیس در لیگ و از دست رفتن سوپر جام و از یک سو سوزاندن کریم باقری که می‌توانست در وضعیت بهترین به عنوان سرمربی در این باشگاه معرفی شود و مهم‌ترین سرگیجه برای انتخاب سرمربی جدید، او را در یک موقعیت کاملا متزلزل قرار داده است.  

در این میان با فشار مضاعف هواداران پرسپولیس در فضای مجازی و البته به مخاطره افتادن موقعیت رضا درویش در پست مدیرعاملی سرعت انتخاب سرمربی پرسپولیس بالاتر رفت و کارتال ترکیه‌ای در آستانه عقد قرارداد با این باشگاه قرار گرفته است. هرچند که درباره این مربی ترک تبار نیز خبر‌های خوشی به گوش نمی‌رسد  وحتی گفته می‌شود شاید در نهایت درویش نتواند با این مربی نیز به توافق نهایی برسد.


مسئله درویش با پرسپولیس، اما انتخاب سرمربی نیست و او حتی اگر سرمربی جدید را نیز انتخاب کند دیگر جایگاه گذشته را میان هواداران این باشگاه ندارد و پیش بینی می‌شود که بعد از انتخاب سرمربی ممکن است خودش نیز از این باشگاه خارج شود و مالکان پرسپولیس فرد دیگری را در این سمت قرار دهند.  
شاید اگر درویش به درستی فضای اخیر را مدیریت می‌کرد  لیدر باشگاه در حد یک منبع شروع به خبررسانی برای هواداران نمی‌کرد، اما اوضاع به حدی در پرسپولیس آشفته شده که بعد از انتخاب سرمربی نیز درویش نباید امید آن چنانی برای بقاء در این باشگاه داشته باشد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->