فرش ایرانی کتابخانه سازمان ملل در ژنو به خانه بازگشت وزارت بهداشت فلسطین: بیمارستان‌های غزه محاصره و به مرگ دسته‌جمعی نزدیک شده‌اند وزیر پیشنهادی اقتصاد در نشست شورای معاونان این وزارتخانه شرکت کرد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) آیت‌الله سیستانی انگشترش را به کودک لبنانی مجروح هدیه داد + فیلم حماس: تنها راه برای پایان این جنگ انعقاد یک توافق جامع است وزیر اطلاعات: به‌زودی اسناد به‌دست‌آمده از اسرائیل را منتشر می‌کنیم + فیلم مجمع تشخیص درخصوص تصویب پالرمو بیانیه‌ای صادر کرد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) قطعنامه ضدایرانی غرب نتیجه مثبتی نخواهد داشت اختلاف ترامپ و ماسک به روایت واشنگتن‌پست | هیچ چیز مثل قبل نخواهد شد دیدار سخنگوی دولت و دستیار رئیس‌جمهور با خانواده مرحومه الهه حسین‌نژاد + فیلم اعتراف یک رسانه عبری به ناتوانی اسرائیل | نمی‌توانیم برنامه هسته‌ای ایران را نابود کنیم دولت غزه برای تأمین امنیت در توزیع کمک‌ها اعلام آمادگی کرد نصب پنل‌های خورشیدی در نهاد ریاست جمهوری ایران | قائم پناه: ۲۰ درصد برق مصرفی ادارات با انرژی خورشیدی تامین خواهد شد یک رسانه عبری: سربازان ما در غزه مثل اردک شکار می‌شوند مخالفت مجلس با کاهش منابع اعتباری دولت و شهرداری‌ها در بودجه ۱۴۰۴ درخواست دولت در مورد کاهش مالیات دارو و نهاده‌های دامی و کشاورزی در مجلس مصوب نشد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران ارتباطی به تصویب پالرمو ندارد روسیه درباره پیامد‌های هرگونه اقدام نظامی علیه تأسیسات هسته‌ای ایران هشدار داد پیگیری قالیباف و نمایندگان مجلس در مورد تهمت اخیر همتی طرح نظام قانون‌گذاری در مجلس شورای اسلامی تصویب نشد سرنوشت گزارش شورای حکام در گرو نتیجه مذاکرات ایران و آمریکا پدافند هوایی روسیه ۹ پهپاد اوکراینی را سرنگون کرد سخنگوی وزارت خارجه: جامعه بین‌الملل در برابر اقدام آمریکا در تحریم و ارعاب قضات دیوان بین‌المللی کیفری به پا خیزد نمازی: میزان و شتاب غنی‌سازی، اهرم خوبی برای چانه‌زنی ایران است قالیباف: رئیس جمهور آمریکا اگر واقعاً به دنبال توافق است باید رویکرد خود را تغییر دهد + فیلم اعلام وصول و معرفی وزیر پیشنهادی اقتصاد در دستور کار امروز مجلس (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) واکنش حماس به شهادت دبیرکل جنبش اسلامی فلسطین (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) طرح تجارت گسترده ژاپن و اتحادیه اروپا برای دور زدن آمریکا
سرخط خبرها

افزایش همکاری ایران و پاکستان علیه گروه‌های تروریستی و تجزیه‌طلب

  • کد خبر: ۳۱۱۷۶۱
  • ۰۱ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۰:۴۷
افزایش همکاری ایران و پاکستان علیه گروه‌های تروریستی و تجزیه‌طلب
رئیس ستاد کل نیروهای مسلح برقراری آتش‌بس در غزه را بیانگر انهدام هیمنه پوشالی رژیم اشغالگر اسرائیل و استکبار جهانی در مقابل معجزه رزمندگان قدس شریف دانست و تاکید کرد: تحولات ۱۵ ماه اخیر در غزه سرآغاز مصیبت برای صهیونیست‌ها و اعتلای اسلام و محور مقاومت است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سردار سرلشکر پاسدار محمد باقری با حضور در جمع مسوولان و کارگزاران جمهوری اسلامی ایران در سفارت کشورمان در اسلام‌آباد گفت: حوادث ۱۵ ماه گذشته نقطه‌ی عطف بزرگی در منطقه، جهان اسلام و جبهه‌ی عظیم مقاومت به شمار می رود.

وی افزود: این اتفاق با وجود خسارات دردناک انسانی و مادّی، رژیم صهیونیستی را به لبه پرتگاه برد هرچند همه دنیای استکباری برای یاری این رژیم جعلی علیه محور مقاومت و رزمندگان فلسطینی بسیج شد. هر کدام از این حوادث که با آغاز طوفان الاقصی و با تصمیم و هماهنگی نیروهای مقاومت فلسطین شروع شد، شبیه یک معجزه بود و اینک پس از گذشت یکسال و اندی شاهد سربلندی مقاومت و تسلیم صهیونیست‌ها در مقابل اراده‌ی پولادین رزمندگان اسلام هستیم.

سرلشکر پاسدار باقری اظهار کرد: نیروهای مقاومت فلسطین با ظرفیت‌های درونی و علیرغم شدیدترین محاصره‌ی کامل موفق به ساخت تجهیزات دفاعی در اعماق زمین شده و به توانمندی حمله به رژیم صهیونیستی دست یافتند، اما در مقابل رژیم غاصب و حامیانش باتمام قوا و وحشیانه به کشتار مردم بی دفاع غزه از زن و کودک تا پیر و جوان پرداختند.

وی گفت: امروز روزی است که آتش بس به رژیم صهیونیستی تحمیل شد. مسئولان آمریکا و اروپا به برخی سران منطقه اذعان کردند که اگر کمک آنان نبود، سقوط رژیم صهیونیستی قطعی بود.

وی گفت: واقعیت این است که امروز هر جوان لبنانی و فلسطینی آرزو دارد که مانند شهیدان عزیزی همچنین اسماعیل هنیه، یحیی سنوار و سید حسن نصرالله باشد. صهیونیست‌ها اعتراف کردند که چاره ای جز تسلیم در برابر آتش‌بس نداشتند.

وی ادامه داد: طبیعی است‌ که برای پیروزی جبهه حق بایستی همه سختی ها، شهادت ها، اسارت ها و آوارگی را پذیرفت‌ چرا که رشد اسلام و بقای آن نیز با همین ایستادگی بوده است. وظیفه و تکلیف ما در جهان اسلام ایستادگی است و در این صورت طبق وعده‌ی الهی، نصرت از سوی خداوند خواهد بود. محور مقاومت از این آزمون با سربلندی بیرون آمد و آتش‌بس را بر دشمن تحمیل کرد و اما آنچه تغییر نمی کند هدف، راهبرد و نقشه راه بنیادین ما می باشد.

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران پیرامون اهداف سفر رسمی خود به همسایه شرقی پاکستان نیز گفت: مراقبت از مرزهای دو کشور دوست و برادر نیازمند نیرو و قدرت بیشتری است، چرا که دشمنان درصدد سوء استفاده از مرزهای ما هستند، از اینرو نیاز به همکاری و هماهنگی بیشتری داریم.

وی افزود: کار انسداد مرزهای مشترک را آغاز کردیم، تعدادی بازارچه‌های مرزی فعال شده و برخی دیگر نیز در مسیر بهره‌برداری قرار دارند و مهم است که مراودات تجاری و اقتصادی دو کشور توسعه یابد.

سردار باقری تاکید کرد: ایران و پاکستان در حوزه نیروهای مسلح باید به طور مشترک علیه عناصر و گروههای تروریستی و تجزیه طلب بیشتر همکاری کنند تا بتوانیم ارتقاء امنیت را شاهد باشیم.

وی گفت که در حوزه‌های آموزشی، اطلاعاتی، رزمایشی و صنعت دفاعی نیز با همتایان پاکستانی گفت‌وگو خواهیم داشت. این همکاری‌ها و هماهنگی را با طرف پاکستانی با جدیت دنبال می کنیم.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->