خطر سرطان ناشی از اجاق‌گاز برای کودکان ۲ برابر بزرگسالان است دستگیری عامل انتشار سؤالات کنکور در ایلام (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) روایتی از قهرمانان سفید و سرخپوش ایران عزیز از جعبه‌های پوچ تا استخدام‌های دروغ | رازهای شگردهای نوین کلاهبرداران اعترافات تکان‌دهنده متهم‌به‌قتل در دادگاه: مشروب خورده بودم، حال طبیعی نداشتم جزئیات تازه از ماجرای قتل مسلحانه مدیر موقوفه عادل شاهی در مشهد ۲ نفر از مفقودان حادثه بندر شهید رجایی شناسایی شدند (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) پوشش بیمه‌ای ۳ خدمت پرتکرار طب ایرانی ۸۰۰ هزار واحد واکسن پنتاوالان در مراکز بهداشتی کشور توزیع شد (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) معاون هماهنگ‌کننده فرماندهی انتظامی خراسان رضوی: سکونتگاه‌های غیررسمی را مجرم‌پرور می‌شناسیم، نه جرم‌خیز فعالیت غیرمجاز آرایشگر‌ها در حوزه زیبایی ثبت حدود ۷۸۲ هزار نفرشب اقامت در خراسان رضوی در دهه کرامت ۱۴۰۴  رقم متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان در سال ۱۴۰۴ چگونه محاسبه می‌شود؟ | جزئیات افزایش ۷۰ درصدی حقوق بازنشستگان نابودی صدها هکتار جنگل در روز، نتیجه بحران آب در کشور مشارکت‌های محلی برای نجات اکوسیستم زاگرس اهمیت دارد زیرساخت‌های فرسوده موجب وقوع سیل، تنها با ۶ میلی‌متر باران شده است! اهدای اعضای جوان مرگ مغزی در مشهد به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) باید در آموزش و پرورش نظام مددکاری ایجاد شود زمان ثبت‌نام کلاس‌اولی‌ها اعلام شد ثبت‌نام کلاس‌اولی‌ها فقط به شرط سنجش سلامت پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) | رگبار باران در برخی نقاط استان وقف ارزشمند معلمان نمونه | اهدای هدایای روز معلم برای ساخت مدرسه بازنشستگان، گرفتار امروز و  فردا شدن واریز حقوق! برای حفاظت از یوزپلنگ، اول باید زیستگاه‌های طبیعی حفظ شوند درباره صدرنشین تخلفات رانندگی در مشهد | توقف بدون تقدم! ۳۵ درصد حوادث کارگاهی خراسان رضوی مربوط به حوزه ساختمانی است تمام غذای کپک‌زده دورریز است ابلاغ دستورالعمل تشدید نظارت بر تبلیغات پزشکی در فضای مجازی
سرخط خبرها

بررسی شیوع کرونای چشمی در کشور

  • کد خبر: ۳۱۱۷۶۲
  • ۰۱ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۰:۴۸
بررسی شیوع کرونای چشمی در کشور
رئیس بخش عفونی بیمارستان امام خمینی (ره) و نیز متخصص بیماری‌های عفونی درخصوص شیوع ویروسی که باعث قرمزی و التهاب چشم می‌شود و نگرانی مردم را در پی داشته است، توضیح دادند.

به گزارش شهرآرانیوز، مطالبی در فضای مجازی در حال دست به دست شدن که در آنها برخی از افراد ادعا می‌کنند ویروسی با نام «کرونای چشمی» از طریق اشک چشم و بزاق دهان سرایت پیدا می‌کند و منجر به سوزش، خارش، قرمزی و التهاب چشم می‌شود و ممکن است در حال حاضر تعداد زیادی از افراد با این عارضه رو به رو باشند.

این ویروس خوش‌خیم است

در همین رابطه مسعود مردانی با اشاره به اینکه عفونت‌های تنفسی فوقانی با علائمی نظیر تب، سرفه، تنگی نفس، آبریزش بینی، عطسه و سردرد بروز پیدا می‌کنند، توضیح داد: گروهی از ویروس‌ها به نام آدنوویروس‌ها ـ علاوه بر سیستم دستگاه تنفسی ـ چشم را نیز درگیر می‌کنند و ممکن است قرمزی و التهاب چشم را به همراه داشته باشند و موجب شوند از چشم ترشحات چرکی خارج شود.

این پزشک متخصص با بیان اینکه همزمانی علائم چشمی با علائم دستگاه تنفسی نشانه عفونت آدنوویروسی است، افزود: خوشبختانه این ویروس خوش‌خیم است و معمولا بین ۵ تا ۷ روز بهبود پیدا می‌کند و احتیاج به مصرف آنتی‌بیوتیک نیز ندارد و در اغلب بیماران منجر به آسیب به چشم نمی‌شود.

قرمزی چشم یکی از تظاهرات کروناست

همچنین حمید عمادی رئیس بخش عفونی بیمارستان امام خمینی (ره) و عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران در این خصوص گفت: یکی از تظاهرات کاملا شناخته‌شده کرونا درگیری چشم است که موجب قرمزی چشم می‌شود. اما آنچه در حال حاضر بیشتر بین مردم شیوع دارد کرونا نیست و آدنوویروس است که ویروسی شناخته‌شده است و ممکن است عوارضی را به همراه داشته باشد. این ویروس بسیاری مسری است و می‌تواند سبب درگیری چشم شود.

وی با اشاره به اینکه عفونت‌های آدنوویرسی می‌تواند سبب عوارضی جدی برای چشم از جمله خشکی چشم شود، ادامه داد: از آنجا که این ویروس بسیار مسری است، افرادی که به این ویروس مبتلا شده‌اند باید مراقب باشند حوله‌شان مورد استفاده اشخاص دیگر قرار نگیرد و کسی روی بالشتشان نخوابد چراکه تماس مستقیم می‌تواند سبب انتقال این بیماری شود و به‌راحتی تمام اعضای خانواده را درگیر کند. از این رو همه باید در درجه اول نکات بهداشتی را رعایت کنند که گرفتار نشوند.

این متخصص بیماری‌های عفونی و گرمسیری، ضمن بیان اینکه افرادی که درگیری چشمی پیدا می‌کنند لازم است حتما توسط چشم پزشک معاینه شوند چراکه باید چشم بیمار به طور دقیق معاینه شود، عنوان کرد: التهاب شدیدی که در چشم وجود دارد توسط قطره‌های کورتون چشمی کنترل می‌شود. این عفونت در نهایت بهبود می‌یابد و درمان شناخته‌شده‌ای ندارد.

منبع: همشهری

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->