سخنگوی نیروهای مسلح یمن: فرودگاه بن گوریون را با موشک بالستیک فراصوت هدف قرار دادیم حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی | پرواز‌ها در فرودگاه بین‌المللی بن‌گوریون به حالت تعلیق درآمده‌اند ایران در حال بررسی درخواست اروپا برای ازسرگیری مذاکرات است ادارات ۶ شهر خوزستان فردا (شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴) دورکار شدند آمادگی کامل مرز خسروی برای اربعین ۱۴۰۴ سفر رئیس موساد به واشنگتن؛ اسرائیل دست به دامن آمریکا شد عضو کمیسیون اقتصادی مجلس: وزارت اقتصاد بر شرکت‌ها بورسی باید نظارت جدی داشته باشد دولت آلمان خواستار همکاری ایران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی شد خودکشی ۱۸ نظامی اسرائیلی از ابتدای سال ۲۰۲۵ سازمان ملل: در مذاکرات هسته‌ای ایران و کشور‌های اروپایی دخالت نمی‌کنیم نرخ کرایه از مرز بین‌المللی شلمچه تا عتبات عالیات چقدر است؟ ۳ کشته در انفجار در یک مرکز نظامی آمریکا تماس تلفنی پوتین و اردوغان درباره تحولات سوریه نورمن: پیشنهاد تمدید ضرب‌الاجل فعال‌سازی مکانیسم ماشه مطرح شده است ردپای کولبران در ورود تجهیزات جاسوسی اسرائیل به ایران احتمال برگزاری مذاکرات جدید هسته‌ای میان ایران و اروپا در هفته آتی سخنگوی وزارت امور خارجه: با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم اکسیوس: ایران و سه کشور اروپایی هفته آینده دیدار می‌کنند (۲۷ تیرماه ۱۴۰۴) ارسال بسته کمک ۶۰۰ هزار دلاری رژیم صهیونیستی به دروزی‌های سوریه بسته جدید تحریم‌ها | محدودیت‌های مالی و تسلیحاتی علیه روسیه و بلاروس تشدید شد جان باختن ۶۹ کودک در غزه بر اثر سوءتغذیه ناشی از محاصره و جنگ تجاوز رژیم صهیونیستی ۸۰ درصد تجهیزات توانبخشی معلولان غزه را نابود کرد ظریف: تنها «تهدید وجودی» برای اسرائیل، صلح است آیت‌الله علم‌الهدی: دیپلماسی باید هماهنگ با میدان عمل کند | نقش راهبردی رهبر معظم انقلاب در دفاع مقدس ۱۲ روزه عملیات بازرسی پلیس تل‌آویو به انفجار ختم شد ادامه حملات رژیم صهیونیستی به غزه | ده‌ها فلسطینی شهید شدند چین: با تحریم‌های یک‌جانبه اتحادیه اروپا علیه روسیه مخالفیم
سرخط خبرها

ارشد نظامی ارتش در شرق کشور: ارتش اجازه نمی‌دهد خدشه‌ای به خاک مقدس کشور وارد شود

  • کد خبر: ۳۱۱۷۹۹
  • ۰۱ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۱:۵۳
ارشد نظامی ارتش در شرق کشور: ارتش اجازه نمی‌دهد خدشه‌ای به خاک مقدس کشور وارد شود
فرمانده قرارگاه منطقه‌ای شمال ‌شرق نزاجا گفت: نیروی زمینی ارتش این آمادگی را دارد که در کسری از زمان و در هر جایی از پهنه ایران اسلامی که لازم باشد، به مصاف و مقابله با گروهک‌های تروریستی و بیگانگان بپردازد و اجازه ندهد که خدشه‌ای به خاک مقدس کشور وارد شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ امیر سرتیپ‌دوم سیروس امان‌اللهی در خصوص برگزاری رزمایش شمال شرق نیروی زمینی ارتش، اظهار کرد: برابر مصوبات و ابلاغیه های ستادهای بالاتر، اجرای رزمایشی امنیتی، تهاجمی و متحرک در منطقه عمومی شمال شرق کشور بر عهده قرارگاه منطقه‌ای شمال ‌شرق نزاجا قرار گرفت و در این راستا سازمان رزمی متشکل از یگان مخصوص واکنش سریع از مرکز و یگان‌های توپخانه، هوانیروز و هماهنگی با نیروی هوایی ارتش برای اجرای موفق این رزمایش به وجود آمد.

وی ادامه داد: این رزمایش از جمله طرح‌هایی است که پیشتر توسط نیروی زمینی ارتش تمرین شده است و بنا به دستور باید در حداقل زمان ممکن به انجام می‌رسید که بحمدلله انتقال و جابجایی نیروها به نزدیک‌ترین نقطه به مرز شمال شرق کشور، با هماهنگی بین نیروی هوایی ارتش و هواپیمایی نیروی زمینی ارتش به سهولت و سرعت و با توجه به اصل تحرک که سرلوحه اقدامات نیروی زمینی است، انجام شد.

امیر سرتیپ دوم امان‌اللهی با اشاره به طرح‌ریزی‌های انجام شده برای انجام این رزمایش تصریح کرد: برابر برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته، در شب نخست عملیات، بحث ربایش تروریست‌ها توسط تیپ مخصوص نیروی واکنش سریع، به منظور اخذ، تخلیه و تکمیل اطلاعات از دیگر سرکردگان گروهک‌های تروریستی، انجام و عملیات پرواز در شب در عمق خاک دشمن نیز با همکاری و همراهی یگان هوانیروز ارتش صورت گرفت.

وی با برشمردن هدف از اجرای رزمایش مذکور تأکید کرد: هدف از اجرای چنین رزمایشی، تحقق عینی و میدانی و خروجی‌گیری از مباحث و سنجش کیفیت آموزشی‌ است که یگان‌های نیروی زمینی ارتش هم در مراکز دانشگاهی و آموزشگاه‌ها و هم در یگان‌های رزمی، به فراگیری آن‌ها مبادرت ورزیده‌اند. ضمن آن‌که از دیگر ابعاد و اهداف این رزمایش، برقراری هماهنگی‌های لازم میان یگان‌های شرکت کننده در این رزمایش بود.

فرمانده قرارگاه منطقه‌ای شمال ‌شرق نزاجا با اشاره به پیام رزمایش مذکور خاطرنشان کرد: لازم است که تمامی گروه‌های تروریستی و تکفیری بدانند که نیروی زمینی ارتش آمادگی این امر را دارد که در کسری از زمان و در هر جایی از پهنه ایران اسلامی که لازم باشد، به مصاف و مقابله با این گروهک‌ها و بیگانگان بپردازد و اجازه ندهد که خدشه‌ای به خاک مقدس کشور وارد شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->