۸ هزار نیروی پلیس راهور برای تأمین ایمنی تردد زائران اربعین ۱۴۰۴ آماده‌باش هستند زلزله ۴.۶ ریشتری شاهرود را لرزاند (۲۷ تیر ۱۴۰۴) آغاز رقابت داوطلبان گروه آزمایشی علوم تجربی در کنکور ۱۴۰۴ راه اندازی ۳۰ اورژانس اجتماعی در کشور | ایجاد بیش از ۵ هزار فرصت شغلی برای جامعه هدف بهزیستی ۶۳ کشته و ۲۹۰ زخمی در سیل مرگبار ایالت پنجاب پاکستان + فیلم (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیگیری برای ثبت جهانی روستای «مارین» (۲۶ تیر ۱۴۰۴) درباره بادکش درمانی که به یکی از رایج ترین روش های درمانی سنتی تبدیل شده است | درمان‌های آرام بخش افزایش اعتبارات حوزه میراث فرهنگی اردبیل (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات حق پرستاری مددجویان بهزیستی با اولویت سه دهک اول در حال پیگیری است ویدئو | مسئولیت‌پذیری و اقدام بموقع پرستاران شیرخوارگاه آمنه تهران پیش از بمباران رژیم صهیونیستی سارقان موتورسیکلت‌های تهران دستگیر شدند مستمری‌بگیران زن می‌توانند مستمری همسر خود را نیز دریافت کنند کلاهبرداری که همسر باردارش را روانه زندان کرد پیداشدن پیکرهای بیش از ۶۰ درصد شهدای جنگ ۱۲روزه، توسط نیرو‌های هلال‌احمر واریزی به حساب بازنشستگان صندوق ذخیره فرهنگیان (۲۶ تیر ۱۴۰۴) گرما این بیماری‌ها را تشدید می‌کند ممانعت از پوشش خبری کنکور سراسری ۱۴۰۴ در دانشگاه فردوسی مشهد + فیلم با این صبحانه قند خون خود را پایین بیاورید نقش مادر در تربیت فرزند و اشتباهات رایج مادران ۲ شرور به اتهام درگیری دسته‌جمعی در تهران دستگیر شدند (۲۶ تیر ۱۴۰۴) ابلاغ ۲۴ راهنمای تجویز دارو و پروتکل درمانی ثبت‌نام وام ازدواج فرزندان بازنشستگان با عقدنامه‌های ۱۴۰۲ تا ۱۴۰۴ قابل انجام است + جزئیات آیا لکه‌های سفید روی ناخن‌ها نشانه کم‌خونی است؟ کاهش ۵۲ درصدی طلاق در خانواده‌های دارای چهار فرزند به بالا اعتراض داوطلبان آزمون سمپاد درباره لو رفتن سؤالات آزمون ورودی به کجا رسید؟ چیزی به نام وِیپ ایمن وجود ندارد آیا چای و شکلات تلخ برای سلامت قلب مفیدند؟ دبیر اجرایی خانه کارگر مازندران، دولت باید بدهی سنگین خود به تأمین‌اجتماعی را پرداخت کند
سرخط خبرها

ایران در سال ۱۴۳۰ یکی از سالخورده‌ترین کشور‌های دنیا خواهد شد

  • کد خبر: ۳۱۱۸۳۱
  • ۰۱ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۵
ایران در سال ۱۴۳۰ یکی از سالخورده‌ترین کشور‌های دنیا خواهد شد
رئیس سازمان بهزیستی کشور گفت: دولت چهاردهم مقوله سالمندی را جدی گرفته، برنامه شادی و نشاط سالمندان مقوله جدی است که به آن می‌پردازیم؛ از همین رو، وارد شرکت‌های دانش‌بنیان شدیم که وسایل زندگی توانمندسازانه و جامعه توانمندساز را برای سالمندان مهیا کند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سیدجواد حسینی در مراسم رونمایی از محیط دوستدار سالمند با بیان اینکه دولت چهاردهم مقوله سالمندی را جدی گرفته است، اظهار کرد: در این راستا دو جلسه با دکتر عارف در حوزه سالمندی داشته‌ام. ایشان به معاون فرهنگی‌شان دستور دادند که کمیته هماهنگی پیرامون کیفیت‌بخشی به مدیریت امر سالمندان داشته باشیم.

وی با اشاره به اینکه آرمان جامعه بشری این است که به شهر دوستدار انسان دسترسی پیدا کند، تصریح کرد: توسعه در دهه‌های اخیر، توسعه انسان‌مبنا شده و دیگر توسعه تکنولوژی‌مبنا، دارایی‌مبنا و مالکیت‌مبنا به کنار نهاده شده است. یعنی هم انسان موتور محرک اصلی توسعه بوده و هم باید بیشترین بهره را از توسعه ببرد.

حسینی بیان کرد: جامعه دوستدار انسان دارای چند مولفه بوده که یکی از مولفه‌های مهم آن جامعه دوستدار سالمند است. برنامه شادی و نشاط سالمندان مقوله جدی بوده که به آن می‌پردازیم. از همین رو، وارد شرکت‌های دانش‌بنیان شدیم که وسایل زندگی توانمندسازانه و جامعه توانمندساز را برای سالمندان مهیا کند. به وزارتخانه‌ها و سازمان‌ها و شهرداری‌ها که می‌توانند شادابی سالم برای سالمندان فراهم کنند، به طور جدی توجه داریم، زیرا باید این نسل نقره‌ای را به فعالیت‌های نقره‌ای و خدمات نقره‌ای پیوند بزنیم.

رئیس سازمان بهزیستی کشور افزود: گاهی شرمنده می‌شویم که در مسیر تفاوت‌ها و شکاف‌های نسلی، با کاهش ارزش سالمندی مواجه می‌شویم. باید تمام تلاش خود را کنیم که تکریم سالمندی را وجهه همت خویش سازیم، سالمندان را بر صدر بنشانیم و قدر نهیم. سالمندان به لحاظ اقتصادی می‌توانند موتور محرک توسعه باشند، مجموعه مراقبین سالمندی در ابعاد گوناگون، مشاغل کم‌هزینه و پرسرعت شده‌اند.

وی خاطرنشان کرد: اکنون ۱۲ درصد جمعیت سالمند است. جمعیت ۱۲ درصد سالمندی یعنی ورود به سالمندی، جمعیت ۱۴ تا ۲۱ درصد سالمندی یعنی جمعیت سالمند، جمعیت ۲۱ تا ۲۸ درصد سالمندی یعنی سالخورده و جمعیت ۲۸ درصد سالمندی و بالاتر یعنی جمعیت شدیداً سالخورده؛ در سال ۱۴۳۰ بیش از ۳۰ درصد جمعیت ایران سالمند هستند، بنابراین یکی از سالخورده‌ترین کشور‌های دنیا خواهیم شد.

حسینی با اشاره به لزوم پیمایش ملی پیرامون سالمندان گفت: اکنون سالمندشناسی ما در مولفه‌های گوناگون از قوت کافی برخوردار نیست. پدیده سالمندی در ایران و جامعه جهانی چند وجهی است؛ با سالمندان معلول، با سالمندان نیازمند، با سالمندان تنها، به ویژه سالمند زن تنها، با سالمندان فاقد مسکن، با سالمندان بیمار مواجه هستیم و برای اینکه از این موج آخر جمعیتی با سالمندی سالم و فاخر عبور کنیم، نیاز به پیش‌بینی‌ها و آینده‌پژوهی‌های جمعیت‌شناختی داریم، از همین رو یکی از کار‌هایی که شروع کرده‌ایم، بحث محیط‌های دوستدار سالمند است.

رئیس سازمان بهزیستی کشور ادامه داد: در ۹ شهر که از یک سو دستگاه‌های موثر در سالمندی در آنجا آمادگی بیشتری دارند و از سوی دیگر سرعت سالمندی در این شهر‌ها اولویت دارد، طرح شروع شد که مولفه‌های هشت‌گانه را در پی خواهیم گرفت. امروز نیاز داریم سالمندان‌مان در رویارویی با سالمندی توانمند شوند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->