آیت‌الله علم‌الهدی: نصب پنل خورشیدی برای مراکز پرمصرف ضروری است | اولویت با تامین برق ضروریات مردم است نه مراکز تفریحی پر مصرف موافقت رئیس‌جمهور با تفویض تمام اختیارات برای رفع ناترازی انرژی در خراسان رضوی شمار تلفات تروریست‌ها در درگیری با ارتش پاکستان به ۴۷ کشته رسید (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) دستور قوه قضاییه به دادگستری استان‌های مرزی برای فراهم‌کردن تسهیلات به زائران سردار رادان: استفاده از گذرنامه غیر در مرز پیگرد قانونی دارد ویدئو | توضیحات سخنگوی قوه‌قضائیه از آخرین وضعیت پرونده حادثه تروریستی دادگستری زاهدان زنگنه: آنچه در پشت‌پرده مذاکرات در جریان است، کاملاً به‌نفع ایران است مهاجرانی: مسئولان از سؤالات خبرنگاران فرار نکنند لایحه مبارزه با قاچاق انسان و اعضای بدن در کمیسیون قضایی مجلس تصویب شد روزنامه سعودی الریاض: اسرائیل نمی‌تواند به اهداف خود در جنگ غزه دست یابد مذاکرات ترامپ-پوتین و طرحی برای برقراری آتش‌بس میان مسکو-کی‌یف بیانیه وزارت خارجه در خصوص تحولات منطقه قفقاز | ابراز نگرانی از هرگونه مداخله خارجی در نزدیکی مرزهای مشترک با ایران جریمه یک میلیارد دلاری دانشگاه کالیفرنیا بابت حمایت از غزه رئیس کمیسیون قضایی مجلس: خلاء قانونی در بکارگیری سلاح توسط محیط بانان به پایان می‌رسد استاندار خراسان رضوی مطرح کرد: احتمال انتقال آب به مشهد از خارج حوزه برای تامین نیاز شهروندان ردپای سلاح‌های شکارچیان متخلف در اغتشاشات| اصلاح قانون حمل سلاح محیط‌بانان در دستور کار مجلس است محمد رعد: تحویل سلاح یعنی خودکشی برای لبنان| شرافتمان را نمی‌فروشیم پزشکیان: در دنیا برخی از خود فروخته‌ها اخبار را بر اساس نیت‌های شوم استعمارگران و متجاوزان مدیریت می‌کنند ارتش پاکستان: ۳۳ تروریست را در خط مرزی با افغانستان کشتیم نتانیاهو تعلیق صادرات سلاح و تجهیزات نظامی به اسرائیل از سوی آلمان را پاداشی برای حماس دانست سندرز: در جنگ غزه بایدن خطا کرد و ترامپ این اشتباه را بدتر ادامه داد آلاسکا میزبان ترامپ و پوتین مواضع مشترک وزرای خارجه ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه آنکارا از توافق صلح ارمنستان و جمهوری آذربایجان ابراز رضایت کرد توافق آذربایجان و ارمنستان برای واگذاری زنگزور به آمریکا مذاکرات ایران و FATF کلید خورد حملات پهپادی موفقیت آمیز انصارالله به سرزمین‌های اشغالی (۱۷ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

هزینه ۲۵۰ میلیون دلاری برای مراسم تحلیف ترامپ

  • کد خبر: ۳۱۱۸۵۲
  • ۰۱ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۴:۰۳
هزینه ۲۵۰ میلیون دلاری برای مراسم تحلیف ترامپ
در حالی‌ که ساکنان لس‌آنجلس آمریکا با هزینه‌های بازسازی خانه‌های آتش‌گرفته خود دست و پنجه نرم می‌کنند، برای برگزاری مراسم تحلیف ترامپ بالغ بر ٢٥٠ میلیون دلار بودجه جمع‌آوری شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، با وجود ده‌ها میلیارد دلار خسارت به ایالت کالیفرنیا به خاطر آتش‌سوزی گسترده، برای برگزاری مراسم تحلیف دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور منتخب آمریکا ٢٥٠ میلیون دلار بودجه جمع‌آوری شده است.‌ای‌بی‌سی نیوز به نقل از منابع آگاه اعلام کرد که این مبلغ به نوع خود یک رکوردشکنی محسوب می‌شود و بودجه کمیته اصلی مراسم تحلیف ترامپ-ونس و همچنین دیگر کمک‌های مالی به مراسم در هفته‌های اخیر را شامل می‌شود. این در حالی است که بودجه مراسم تحلیف در دور اول ورود ترامپ به کاخ سفید بالغ بر ١٠٧ میلیون دلار بوده است.

دومین مراسم تحلیف رئیس‌جمهور منتخب از حمایت غول‌های فناوری برخوردار است که علناً بازگشت ترامپ را جشن گرفته‌اند. ایلان ماسک ثروتمندترین فرد جهان، مارک زاکربرگ مدیرعامل متا، جف بزوس بنیان‌گذار آمازون و شو زی چو، مدیرعامل اجرایی تیک‌تاک قرار است در این مراسم شرکت کنند. متا، آمازون، اپل، گوگل، ماکروسافت، اوبر و اُپن‌اِی‌آی هر کدام حداقل یک میلیون دلار به صندوق کمیته ویژه مراسم تحلیف ترامپ کمک کردند. بزرگان رمزارز نیز مبالغ قابل توجهی را برای این مراسم اختصاص داده‌اند.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->