سردار سلامی: قدرت ما ده‌ها برابر توسعه پیدا کرده است اعمال تحریم‌های جدید آمریکا مرتبط با ایران (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) جولانی با ترامپ دیدار می‌کند عارف با پدر شهید آل‌هاشم دیدار کرد جزئیات تازه از دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا سند شراکت راهبردی میان ترامپ و بن سلمان امضا شد پزشکیان: نباید مشکلات تهران را به قزوین و سمنان انتقال داد ایران تحریف نام خلیج فارس در گوگل مپ را پیگیری حقوقی می‌کند ترامپ در دیدار با بن سلمان: عربستان و آمریکا دوست یکدیگر هستند پزشکیان: هیچ‌گونه رفتار و اقدام سلبی در مواجهه با مردم در دستور کار دولت نیست دست‌های پشت پرده! ما هم مقصریم غول‌های فناوری آمریکا با بن‌سلمان دیدار کردند (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) + فیلم استقبال ایران از انحلال پ. ک. ک ویتکاف: بدون موافقت پوتین، صلح در اوکراین حاصل نمی‌شود | کرملین: با دستور پوتین نماینده روسیه در مذاکرات استانبول اعلام خواهد شد پژمان‌فر: مشکلات صندوق‌های بازنشستگی در صحن علنی مجلس بررسی شد | بی‌انضباطی‌های مالی، یکی از مشکلات صندوق‌های بازنشستگی + فیلم وزارت امور خارجه آمریکا: تمرکز ما در مذاکره با ایران جلوگیری از دستیابی آن‌ها به سلاح هسته‌ای است رئیس سازمان انرژی اتمی: روند هسته‌ای ایران متوقف نمی‌شود | صنعت هسته‌ای قابل مذاکره و معامله نیست سخنگوی هیئت‌رئیسه مجلس: دولت برای معرفی وزیر اقتصاد به دنبال بهانه‌تراشی است + فیلم حضور شخص پوتین در استانبول شرط زلنسکی برای مذاکرات صلح نماینده مردم مشهد در مجلس: موضوع انتقال آب دریای عمان به استان‌های شرقی در فراکسیون مربوطه بررسی می‌شود + فیلم سوریه از احتمال رفع تحریم‌ها از سوی ترامپ استقبال کرد سردار حاجی‌زاده: دشمن توان آسیب زدن به سیستم آفندی جمهوری اسلامی را ندارد هواپیمای ترامپ در فرودگاه ریاض به زمین نشست | ترامپ قهوه میزبان عربستانی را نخورد + فیلم معاون رئیس‌جمهور: انقلابی در اعتبارات محرومیت‌زدایی کشور ایجاد شده است سخنگوی دولت: با ناترازی حدود ۲۰ هزار مگاواتی مواجه هستیم | تغییر ساعت کاری، امری ناگزیر برای دولت است واکنش تند وزارت خارجه به بمباران مراکز اسکان موقت آوارگان فلسطینی در جبالیا و خان‌یونس ابراز امیدواری اردوغان از نتیجه بخش بودن گفت‌و‌گو‌های اوکراین و روسیه در استانبول
سرخط خبرها

پزشکیان: آلودگی هوا، ترافیک و سختی معیشت گریبان تهران را گرفته است

  • کد خبر: ۳۱۲۲۶۴
  • ۰۳ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۴:۱۸
پزشکیان: آلودگی هوا، ترافیک و سختی معیشت گریبان تهران را گرفته است
رئیس جمهور با بیان اینکه دولت و شهرداری‌ها هر دو به دنبال خدمت‌رسانی به مردم هستند، بر ضرورت توجه به معیشت مردم، مدرسه‌سازی، تأمین انرژی، اصلاح بافت‌های فرسوده، ارائه‌ها خدمات بهداشتی و عمومی و ایجاد معابر استاندارد تأکید کرد و گفت: وضعیت زیستی شهر تهران، با وجود مشکلاتی نظیر آلودگی هوا، ترافیک و سختی معیشت قابل قبول نیست.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مسعود پزشکیان در دیدار شهردار و معاونین شهرداری تهران که شامگاه سه‌شنبه برگزار شد، ضمن تشکر از اقدامات این نهاد در عرصه مدرسه‌سازی، اظهار داشت: در بخش‌هایی از شهر تهران و اطراف آن، از لحاظ سرانه آموزشی در وضعیت بسیار نامناسبی هستیم. دولت چهاردهم برنامه‌ریزی کرده تا موضوع کمبود فضا‌های آموزشی را در کل کشور برطرف شود و در ضمن ساختار‌ها و شیوه‌های تعلیم و تربیت نیز اصلاح شده و ارتقا خواهد یافت.

رئیس جمهور در ادامه با بیان اینکه ناترازی انرژی از معضلات اصلی کشور است، افزود: به دلیل وجود ناترازی‌ها در بخش انرژی، متأسفانه در برخی از نیروگاه‌ها مازوت‌سوزی انجام شد. البته اگر همراهی مردم با دولت نبود، گاز و برق برخی از استان‌ها قطع می‌شد. از همین‌رو برای سال آینده برنامه و اقداماتی در دست انجام است تا با ناترازی انرژی مواجه نشویم.

پزشکیان با اشاره بر ضرورت بهره‌گیری از ظرفیت انرژی‌های تجدیدپذیر تصریح کرد: بنا داریم ۳۰ هزار مگاوات ظرفیت تولید برق خورشیدی ایجاد کنیم و اقدامات لازم برای تأمین تجهیزات و راه‌اندازی این نیروگاه‌ها در حال انجام است. به نتیجه رسیدن این برنامه علاوه بر کمک به رفع ناترازی برق، باعث جلوگیری از آلودگی هوا در اثر استفاده از سوخت‌های فسیلی برای تولید برق نیز خواهد شد.

رئیس جمهور با بیان اینکه دولت و شهرداری‌ها هر دو به دنبال خدمت‌رسانی به مردم هستند، بر ضرورت توجه به معیشت مردم، مدرسه‌سازی، تأمین انرژی، اصلاح بافت‌های فرسوده، ارائه‌ها خدمات بهداشتی و عمومی و ایجاد معابر استاندارد تأکید کرد و گفت: وضعیت زیستی شهر تهران، با وجود مشکلاتی نظیر آلودگی هوا، ترافیک و سختی معیشت قابل قبول نیست. مدیریت روند گسترش و توسعه شهر تهران نیز یک مسئله جدی است که باید دانشگاهیان به همراه کارشناسان در رابطه با آن مطالعات و بررسی‌های لازم را انجام داده و برنامه اقدامات لازم را به دولت و شهرداری ارائه کنند.

پزشکیان در بخش پایانی سخنانش به آغاز به کار دولت جدید آمریکا اشاره و خاطرنشان کرد: دولت چهاردهم همه تلاش خود را به کار خواهد گرفت تا زندگی معیشت مردم از ناحیه تهدیدات و اقدامات خارجی آسیب نبیند.

در این دیدار علیرضا زاکانی شهردار تهران نیز با بیان اینکه تهران به عنوان پایتخت به نوعی نماد و الگوی دیگر استان‌های کشور است، بر ضرورت تلاش برای ارتقای کارآمدی مدیریت در استان تهران تأکید کرد و اظهار داشت: آلودگی هوا، ترافیک، سستی و ناایمنی کالبدی، ضعف سیستم حمل و نقل، تنش آبی، مشکلات اجتماعی، محیط زیستی، بهداشتی، زیرساختی و بی‌مسکنی و بدمسکنی از جمله مشکلات جدی استان تهران هستند که اگر برطرف نشوند، باعث ایجاد نارضایتی مردم خواهند شد.

شهردار تهران با ارائه آماری در رابطه با اقدامات و فعالیت‌های این نهاد در راستای خدمات‌رسانی به شهروندان تهرانی در حوزه‌های مختلف گفت: مدیریت‌های محلی که موضوع کاری شهرداری‌ها است، در امتداد مدیریت‌های ملی قرار دارد. شهرداری تهران کاملاً آمادگی پذیرش مسئولیت در تهران را دارد.

منبع: پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری ایران

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->