مارگزیدگی سالانه ۵.۴ میلیون نفر در جهان | مارگزیدگی بیش‌از ۸ هزار ایرانی در سال ۱۴۰۳ غرق شدن مادر و دختر در استخر کشاورزی نیشابور (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) زلزله ۷.۸ ریشتری روسیه را لرزاند (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) زلزله زاهدان را لرزاند + جزئیات (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) برگزاری کلاس‌های آمادگی شروع مدارس ممنوع است | والدین گزارش کنند، با مدارس متخلف برخورد می‌شود حجت‌الاسلام‌والمسلمین علی‌‌اكبر الهى خراسانى دعوت حق را لبیک گفت  ۸۱ کودک شیرخوار در مراکز بهزیستی خراسان رضوی تحت مراقبت هستند | شیرخوارگاه‌ علی‌اصغر(ع) خالی نشده است آخرین اخبار از آتش‌سوزی یک مجتمع تجاری در سبزوار | آتش مهار شد + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) برنامه‌های آموزش و پرورش استان خراسان رضوی در راستای بهبود آموزش در مدارس شیوع بالای آرتروز زانو در بین ایرانی‌ها | کدام گروه‌های سنی در معرض خطر هستند؟ طرح جدید هلال احمر برای کمک به دانش‌آموزان نیازمند | توزیع بسته‌های لوازم‌التحریر در مناطق کم‌برخوردار بازنشستگان نفت، سهامدار پتروشیمی می‌شوند واکسن آبله‌مرغان موجود شد | آیا واکسن بزنیم یا نه؟ آیا کره‌های محلی برای طبخ غذا بهتر است و باعث افزایش چربی خون نمی‌شود؟ بی‌احتیاطی ۳ جوان به قیمت جانشان تمام شد | پا در رکاب چاه، جان در کمین مرگ فرمانده انتظامی سیب و سوران به شهادت رسید دستگیری قاتل پس از ۱۴ سال | انکار دسیسه زنانه برای قتل شوهر ۵ هزار شاکی منتظر تعیین تکلیف پرونده «موبایل موسوی» توصیه رئیس کل دادگستری خراسان رضوی به کارآموزان قضایی: با مردم مهربان باشید و از وسوسه‌های شیطانی دوری کنید سخنگوی آموزش و پرورش: هیچ اتفاقی مانع آغاز مدارس در اول مهر نمی‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | هوای مشهد موقتاً گرم می‌شود یک کشته و ۲۰ مصدوم در تصادف اتوبوس محور تهران به مشهد (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) پیگیری جدی مجلس برای افزایش حقوق اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها مدیرکل امور زنان و خانواده استانداری خراسان رضوی: آمار مبتلایان به سرطان پستان در خراسان رضوی بالاست منشا ۴۰ درصد آلودگی هوای سرخس خراسان رضوی، ترکمنستان است عقیم‌سازی پشه‌ها برای مقابله با تب دنگی | ساکنان برج‌ها هم از پشه آئدس در امان نیستند مشهد، میزبان اولین کنگره بین‌المللی هوش مصنوعی و فناوری‌های سلامت در زنان و زایمان انتقاد معاون تربیت بدنی آموزش و پرورش به ساعت محدود ورزش مدارس و تحرک کم دانش‌آموزان
سرخط خبرها

افشاگری نماینده مجلس: هزینه‌کرد عوارض آلایندگی در محل دیگر

  • کد خبر: ۳۱۲۳۳۸
  • ۰۳ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۲:۰۹
افشاگری نماینده مجلس: هزینه‌کرد عوارض آلایندگی در محل دیگر
رئیس فراکسیون محیط زیست مجلس شورای اسلامی گفت: تاکنون حتی یک ریال از بودجه عوارض آلایندگی برای رفع این معضل در کشور هزینه نشده است و این مساله باعث بی‌اعتبار شدن دستگاه حاکمیتی مانند سازمان حفاظت محیط زیست می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، سمیه رفیعی روز چهارشنبه در مراسم دوره آموزشی قواعد و اصول حاکم بر مدیریت مناطق تحت مدیریت سازمان محیط زیست که در سالن شهدای محیط زیست این سازمان برگزار شد، بیان کرد: لازم است روسای حقوقی ادارات محیط زیست استان‌ها با نمایندگان حوزه انتخابیه خود ارتباط موثری داشته باشند، زیرا این ارتباط می‌تواند در روند تصویب طرح‌ها و لوایح مرتبط با محیط زیست موثر باشد.

وی ادامه داد: نمایندگان دستگاه‌های دیگر بسیار بیشتر از نمایندگان سازمان محیط‌زیست در تلاشند تا بودجه عوارض آلایندگی برای آنها اختصاص یابد و از این حیث ما نیازمند تلاش بیشتری برای جذب بودجه عوارض آلایندگی هستیم.

وی افزود: در ادوار گذشته اختصاص بودجه عوارض آلایندگی به سازمان محیط زیست عمدتا از ٢ کمیسیون تخصصی برنامه و بودجه وکشاورزی عبور می‌کرد، اما در کمیسیون تلفیق با مشکل روبه رو می‌شدیم.

رییس فراکسیون محیط زیست مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: زمانی که سازمان محیط زیست یک مجموعه صنعتی را به دلیل انتشار آلایندگی جریمه می‌کند، بودجه عوارض آلایندگی به حساب دولت واریز می‌شود و این بودجه در نهایت به حساب سازمان شهرداری‌ها واریز می‌شود در حالیکه انتظار می‌رود این بودجه در محل مورد نظر و برای رفع آلایندگی هزینه شود پس باید گفت محیط زیست پلیس بد در قانون هوای پاک است.

وی با تاکید بر اینکه تاکنون حتی یک ریال از بودجه عوارض آلایندگی برای رفع این معضل در کشور هزینه نشده است، تاکید کرد: این مساله باعث بی‌اعتبار شدن دستگاه حاکمیتی مانند سازمان حفاظت محیط زیست می‌شود و این آسیبی بزرگتر از حتی عدم دریافت بودجه است.

رفیعی تصریح کرد: در چند سال گذشته پیگیر پرداخت عوارض آلایندگی به سازمان حفاظت محیط زیست بودیم که در ابتدا سعی کردیم ۳۵ درصد از این میزان به سازمان تعلق بگیرد، اما با مخالفت نمایندگان مجلس روبه‌رو شدیم در سال دوم این را به ۲۰ درصد کاهش دادیم و دوباره رای نیاورد در سال سوم آن را به ۵ درصد کاهش دادیم و حتی با تصویب این میزان نیز مخالفت شد.

وی یادآور شد: یک سال آنقدر در مجلس برای این موضوع فریاد زدم که دچار گرفتگی صدا شدم. به همکاران می‌گفتم تاکنون نمی‌دانستم بی‌صدایی چگونه است و تعجبم از این بود که غیر از من و چند نماینده دیگر، چرا صدایی از هیچ نماینده‌ای به گوش نمی‌رسید.

رفیعی تاکید کرد: اکنون در حال طرح موضوعی هستیم که در آن ایراد شرعی هزینه‌کرد عوارض آلایندگی در مسائل غیرمرتبط مورد بررسی قرار بگیرد.

رفیعی اضافه کرد: در برخی موارد صنایع به ما مراجعه کرده و این سوال را مطرح می‌کنند که چرا بودجه عوارض آلایندگی در محل مورد نظر هزینه نمی‌شود؟ لذا این سوال و دغدغه مهمی است که حتما باید رفع شود.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->