انتقاد تند لاوروف از بازگرداندن تحریم‌های ایران پارلمان ترکیه حملات اسرائیل به ناوگان صمود را محکوم کرد افسانه نادری‌پور، عضو کمیته مشورتی شورای حقوق بشر سازمان ملل شد واکنش مکرون به آزادی شهروند فرانسوی بازداشت شده در ایران پوتین وارد دوشنبه شد (۱۶ مهر ۱۴۰۴) حملات مقاومت به مواضع نظامیان اسرائیلی در شمال‌غرب و جنوب غزه عملیات قسام برای اسارت نظامی اسرائیلی | «وزیر جنگ» در منطقه بوده است ایران زندانی فرانسوی را آزاد کرد (۱۶ مهر ۱۴۰۴) شمار تلفات ارتش پاکستان در حمله تروریستی امروز به ۱۷ نفر رسید (۱۶ مهر ۱۴۰۴) انهدام کارگاه پهپادی اوکراین در خرسون (۱۶ مهر ۱۴۰۴) برگزاری جلسه پیگیری طرح‌های افزایش تولید انرژی با حضور پزشکیان رزمایش نظامی بزرگ ونزوئلا در واکنش به تهدیدات آمریکا ترامپ خواستار بازداشت شهردار شیکاگو و فرماندار ایلینوی شد انتخابات شورا‌های شهر و روستا الکترونیکی برگزار می‌شود؟ (۱۶ مهر ۱۴۰۴) اردوغان: اسرائیل از طریق خونریزی و قتل عام نمی‌تواند به چیزی دست یابد حضور وزیر خارجه آمریکا در نشست اروپایی-عربی درباره غزه صد‌ها نفر از گارد ملی آمریکا به شیکاگو اعزام شدند (۱۶ مهر ۱۴۰۴) گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکمنستان (۱۶ مهر ۱۴۰۴) روسیه به ایران پیشنهاد برگزاری رزمایش مشترک در دریای خزر را ارائه کرد معاون وزیر امور خارجه روسیه: در صورت آزمایش هسته‌ای توسط آمریکا، مسکو هم اقدام می‌کند پیام عراقچی تقدیم وزیر خارجه کویت شد سرکنسول جدید ترکمنستان در مشهد آغاز به کار کرد (۱۶ مهر ۱۴۰۴) دفاع از انسانیت با مشت‌های گره‌زده | اجتماع دانشجویان انقلابی مشهد در سالگرد عملیات طوفان الاقصی + فیلم درخواست نماینده مجلس از رئیس جمهور برای سامان دادن به تیم اقتصادی دولت
سرخط خبرها

پرونده قضایی برای سرقت میلیون‌ها لیتر سوخت هواپیما در بندرعباس تشکیل شد

  • کد خبر: ۳۱۲۴۹۳
  • ۰۴ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۵:۰۱
پرونده قضایی برای سرقت میلیون‌ها لیتر سوخت هواپیما در بندرعباس تشکیل شد
رییس‌کل دادگستری هرمزگان گفت: سرقت سوخت هواپیما، یکی از پرونده‌های مهم دستگاه قضایی هرمزگان است و قاضی ویژه‌ای برای رسیدگی به آن تعیین شده و شخص دادستان مرکز استان نیز به صورت مستقیم بر پرونده نظارت دارد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مجتبی قهرمانی روز پنجشنبه با اعلام این خبر اظهار کرد: سوخت‌های (ATK) یا سوخت مورد مصرف موتور جت هواپیما‌ها از پالایشگاه نفت ستاره خلیج‌فارس پس از تولید بلافاصله تحویل انبار نفت شهید رجایی می‌شود و از آنجا با یک خط لوله ۲۴ کیلومتری به انبار نفت شهید باهنر منتقل می‌شود، که سارقان حدود چهار کیلومتر مانده به انبار نفت شهیدباهنر در محلی که معروف به میدان سایت است اقدام به اتصال یک انشعاب یک و یک دوم اینچی به صورت غیرمجاز کرده و این فرآورده را سرقت می‌کردند.

قهرمانی تصریح کرد: سارقان برای اینکه شناسایی نشوند و توسط خطبان‌ها رویت نشوند، یک خط لوله ۱۰ اینچی غیرمجاز را حدود ۲ کیلومتر و از زیر پل جاده اصلی و به سمت کوه و از بین درختان عبور داده بودند و در آنجا به صورت شبانه شیر لوله را باز می‌کردند و سوخت‌ای تی کی یا همان سوخت هواپیما را استخراج می‌کردند.

رییس کل دادگستری هرمزگان بیان کرد: سارقان سوخت‌های سرقت شده را با استفاده از کامیون، تانکر یا دیگر وسایل نقلیه به روستا‌های اطراف منتقل و در آنجا با گازوئیل مخلوط می‌کردند و به شهرستان میناب و سواحل انتقال داده و به شناور‌ها و لنج‌ها می‌فروختند.

وی با اعلام اینکه در خصوص سرقت سوخت هواپیما، پرونده قضایی تشکیل شده است، گفت: این پرونده جزو پرونده‌های مهم دستگاه قضایی استان است و قاضی ویژه‌ای برای رسیدگی به آن تعیین شده و شخص دادستان مرکز استان نیز به صورت مستقیم بر پرونده نظارت دارد.

قهرمانی یادآور شد: با دستور مقام قضایی، تحقیقات پرونده سرقت سوخت هواپیما، به سه دستگاه ضابط شامل پلیس، اداره اطلاعات و اطلاعات سپاه ارجاع شده و اقدامات بسیار خوبی هم در این خصوص صورت گرفته است که به لحاظ محرمانگی تحقیقات و جلوگیری از اخلال در روند تحقیقات فعلاً اطلاعات بیشتری در این مورد منتشر نمی‌کنیم و به محض تکمیل تحقیقات و در زمان مقتضی، اطلاعات جامع در این خصوص به استحضار عموم خواهد رسید.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->