آتش به جان طبیعت حفاظت شده ایلام افتاد (۲۷ تیر ۱۴۰۴) شهادت ۳ هم‌وطن در حادثه تیراندازی در خمین (۲۷ تیرماه ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکورهای تجربی، هنر و زبان‌های خارجی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات واکنش آموزش‌وپرورش به شایعه افشای سوالات آزمون تیزهوشان و نمونه‌ دولتی پرونده کنکورهای دو نوبته بسته شد پایان سرخک و سرخجه در ایران؛ تأیید رسمی تا سال ۲۰۲۳ کنکور ۱۴۰۴ در آرامش برگزار شد | شروع ترم نوورودها به تعویق افتاد ۸ هزار نیروی پلیس راهور برای تأمین ایمنی تردد زائران اربعین ۱۴۰۴ آماده‌باش هستند زلزله ۴.۶ ریشتری شاهرود را لرزاند (۲۷ تیر ۱۴۰۴) آغاز رقابت داوطلبان گروه آزمایشی علوم تجربی در کنکور ۱۴۰۴ راه اندازی ۳۰ اورژانس اجتماعی در کشور | ایجاد بیش از ۵ هزار فرصت شغلی برای جامعه هدف بهزیستی ۶۳ کشته و ۲۹۰ زخمی در سیل مرگبار ایالت پنجاب پاکستان + فیلم (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیگیری برای ثبت جهانی روستای «مارین» (۲۶ تیر ۱۴۰۴) درباره بادکش درمانی که به یکی از رایج ترین روش های درمانی سنتی تبدیل شده است | درمان‌های آرام بخش افزایش اعتبارات حوزه میراث فرهنگی اردبیل (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات حق پرستاری مددجویان بهزیستی با اولویت سه دهک اول در حال پیگیری است ویدئو | مسئولیت‌پذیری و اقدام بموقع پرستاران شیرخوارگاه آمنه تهران پیش از بمباران رژیم صهیونیستی سارقان موتورسیکلت‌های تهران دستگیر شدند مستمری‌بگیران زن می‌توانند مستمری همسر خود را نیز دریافت کنند کلاهبرداری که همسر باردارش را روانه زندان کرد پیداشدن پیکرهای بیش از ۶۰ درصد شهدای جنگ ۱۲روزه، توسط نیرو‌های هلال‌احمر واریزی به حساب بازنشستگان صندوق ذخیره فرهنگیان (۲۶ تیر ۱۴۰۴) گرما این بیماری‌ها را تشدید می‌کند ممانعت از پوشش خبری کنکور سراسری ۱۴۰۴ در دانشگاه فردوسی مشهد + فیلم با این صبحانه قند خون خود را پایین بیاورید نقش مادر در تربیت فرزند و اشتباهات رایج مادران ۲ شرور به اتهام درگیری دسته‌جمعی در تهران دستگیر شدند (۲۶ تیر ۱۴۰۴) ابلاغ ۲۴ راهنمای تجویز دارو و پروتکل درمانی
سرخط خبرها

تکمیل ۳۲۹ طرح آموزشی؛ ثمره سفر رییس جمهور به خوزستان

  • کد خبر: ۳۱۲۵۲۵
  • ۰۴ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۱:۴۵
تکمیل ۳۲۹ طرح آموزشی؛ ثمره سفر رییس جمهور به خوزستان
وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه ۳۲۹ طرح آموزشی با ظرفیت یک هزار و ۵۵۱ کلاس و زیربنای ۲۰۹ هزار مترمربع در خوزستان در حال انجام است گفت: اعتبار مورد نیاز تمام این طرح‌ها از محل مصوبه‌های سفر رییس جمهور اختصاص خواهد یافت که با بهره برداری از این طرح‌ها سرانه فضای آموزشی استان در حد قابل ملاحظه‌ای افزایش می‌یابد.

به گزارش شهرآرانیوز، علیرضا کاظمی پنجشنبه شب در نشست شورای برنامه ریزی و توسعه خوزستان با حضور رییس جمهور در سالن نشست‌های شهرک نفت اهواز با اشاره به بازدید‌های میدانی از مدارس شهرستان‌های مختلف خوزستان در این سفر ۲ روزه به خوزستان اظهارکرد: مسایل آموزش و پرورش شهر‌های مختلف خوزستان در این سفر احصا شده است.

وی با بیان اینکه نظام مسایل آموزش و پرورش استان در برش‌های منطقه‌ای و شهرستانی استخراج شده است گفت: مدارس سنگی و کانکسی ۲ مساله اولویت دار آموزش و پرورش خوزستان هستند که احداث مدارس جایگزین مدارس کانکسی آغاز و تفاهم نامه جایگزین مدارس سنگی نیز بسته شده است.

کاظمی ادامه داد: جایگزینی مدارس سنگی خوزستان به مدارس استاندارد، با همت ستاد اجرایی فرمان امام و بنیاد علوی عملیاتی می‌شود.

وی با بیان اینکه آموزش و پرورش خوزستان با یک میلیون و ۱۵۰ هزار دانش آموز دارای هفت درصد جمعیت دانش آموزی کشور است افزود: خوزستان با داشتن ۶ هزار مدرسه، ۶ درصد از کل فضای آموزشی کشور را دارد که این آمار نشان از وضعیت نامناسب سرانه آموزشی در این استان است.

وزیر آموزش و پرورش میانگین سرانه فضای آموزشی کشور را ۵.۴۵ مترمربع عنوان کرد و ادامه داد: سرانه کنونی فضای آموزشی خوزستان حدود ۴.۹۲ متر است که فاصله قابل توجهی با میانگین سرانه آموزشی کشور دارد.

کاظمی تصریح کرد: رسیدن خوزستان به میانگین سرانه آموزشی کشور نیاز به احداث ۵۰۰ هزار متر مربع فضای آموزش جدید دارد.

وی افزود: ۱۶۳ طرح آموزشی با ظرفیت ۶۰۰ کلاس درس، ابتدای سال تحصیلی جاری در خوزستان افتتاح شد.

کاظمی مشارکت خیران خوزستان در مدرسه سازی را مورد تجلیل قرار داد و گفت: خوزستان با مشارکت ۹۷ درصدی خیران مدرسه ساز بالاتری سطح مشارکت را در کشور دارد.

وزیر آموزش و پرورش به رشد ۱۰۰ درصدی اعتبارات برای خرید تجهیزات هنرستان‌های خوزستان طی سه سال اخیر اشاره کرد و افزود: طی سال‌های اخیر ۱۷ هزار و ۳۰۰ میلیارد ریال از محل اعتبار ملی و استانی در آموزش و پرورش خوزستان هزینه شده است.

وی ادامه داد: وزارت آموزش و پرورش از محل اعتبارات متمرکز و در اختیار، ۵۰۰ میلیارد ریال برای خرید تجهیزات هنرستان ها، ۵۰۰ میلیارد ریال برای خرید تجهیزات آموزشی و ۱۰۰ میلیارد ریال برای کیفیت بخشی به سطح آموزش استان اختصاص خواهد داد.

کاظمی که به عنوان نماینده رییس جمهور در شهرستان دشت آزادگان حضور یافته بود، با اشاره به مطالبه مردم این شهرستان گفت: وضعیت نامناسب جاده‌ها و پل ها، استاندارد نبودن جاده‌های روستایی، مشکلات جدی شبکه فاضلاب، تامین اعتبار و احداث بیمارستان ۶۴ تخت خوابی از جمله دغدغه‌های مهم مردم دشت آزادگان است.

وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: استفاده از مسوولیت‌های اجتماعی وزارت نفت برای حل مشکل شرایط نامناسب جاده‌های دشت آزادگان از جلمه پیشنهاد‌ها برای بهبود این زیرساخت هاست.

مسعود پزشکیان رییس جمهوری اسلامی ایران روز گذشته و در چهارمین سفر استانی دولت به همراه جمعی از اعضای هیات دولت وارد استان خوزستان شد.

سفر استانی رییس جمهور به همراه این تعداد از اعضای هیات دولت تاکنون بی سابقه بوده و این موضوع نشان دهنده اهتمام ویژه دولت برای توسعه، عمران و آبادانی خوزستان است.

دیدار با اقشار مختلف مردم در سالن ورزشی امام رضا (ع) مجتمع نفت، نشست با فعالان اقتصادی، فرهنگی و دیدار عمومی با مردم از جمله برنامه‌های روز چهارشنبه بوده است.

رییس جمهور صبح پنجشنبه پس از حضور در قرارگاه کربلای سپاه به صورت سرزده از مناطق کم برخوردار غیزانیه، کوی منبع آب و طرح جامع فاضلاب در اهواز بازدید کرد.

همچنین در بخش دیگری از برنامه‌های امروز رییس جمهور، با نخبگان استان دیدار و هم اینک در نشست شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان حضور دارد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->