حمله پهپادی دوباره یمن به سرزمین‌های اشغالی (۱۶ مهر ۱۴۰۴) آمریکا: پیشرفت زیادی در مسیر توافق غزه حاصل شده است ترامپ برنامه سفر به خاورمیانه ندارد حمله وحشیانه پلیس آلمان به تظاهرات همبستگی با غزه + فیلم حماس ادعا‌ها درباره پیکر شهیدان السنوار را تکذیب کرد بارزانی: نمی‌خواهیم منبع تهدیدی برای ایران باشیم کشتی تحریم‌شده ایران در بندر برزیل پهلو گرفت پارلمان اسپانیا تحریم تسلیحاتی صهیونیست‌ها را تصویب کرد مازندران اولین شهردار زن را به خود دید وقوع انفجار مهیب در دمشق (۱۶ مهر ۱۴۰۴) هشدار کنگره آمریکا به ترامپ | روابط آمریکا و هند را ترمیم کن ارزیابی سی‌ان‌ان از مذاکرات آتش‌بس غزه در مصر اتحادیه اروپا خواهان ازسرگیری همکاری ایران و آژانس شد انتقاد تند لاوروف از بازگرداندن تحریم‌های ایران پارلمان ترکیه حملات اسرائیل به ناوگان صمود را محکوم کرد افسانه نادری‌پور، عضو کمیته مشورتی شورای حقوق بشر سازمان ملل شد واکنش مکرون به آزادی شهروند فرانسوی بازداشت شده در ایران پوتین وارد دوشنبه شد (۱۶ مهر ۱۴۰۴) حملات مقاومت به مواضع نظامیان اسرائیلی در شمال‌غرب و جنوب غزه عملیات قسام برای اسارت نظامی اسرائیلی | «وزیر جنگ» در منطقه بوده است ایران زندانی فرانسوی را آزاد کرد (۱۶ مهر ۱۴۰۴) شمار تلفات ارتش پاکستان در حمله تروریستی امروز به ۱۷ نفر رسید (۱۶ مهر ۱۴۰۴) انهدام کارگاه پهپادی اوکراین در خرسون (۱۶ مهر ۱۴۰۴) برگزاری جلسه پیگیری طرح‌های افزایش تولید انرژی با حضور پزشکیان رزمایش نظامی بزرگ ونزوئلا در واکنش به تهدیدات آمریکا ترامپ خواستار بازداشت شهردار شیکاگو و فرماندار ایلینوی شد انتخابات شورا‌های شهر و روستا الکترونیکی برگزار می‌شود؟ (۱۶ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

عراق: اجازه دخالت در امور داخلی کشورمان را به هیچ کس نمی‌دهیم

  • کد خبر: ۳۱۲۵۹۲
  • ۰۵ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۸:۳۶
عراق: اجازه دخالت در امور داخلی کشورمان را به هیچ کس نمی‌دهیم
«عبداللطیف رشید» رئیس جمهوری عراق روز جمعه درباره سیاست خارجی عراق و روابط با ایران تأکید کرد که این بغداد اهمیت زیادی به روابط همسایگی با تهران قائل است.

به گزارش شهرآرانیوز، رشید که در حاشیه نشست اقتصادی داووس سوئیس با شبکه اسکای نیوز عربی سخن می‌گفت، افزود که عراق به استقلال و حاکمیت خود اهمیت بسیاری می‌دهد.

رشید ادامه داد: در عراق ثبات خود را مهم‌تر از هر چیز می‌دانیم و هیچ دخالت خارجی در امور داخلی خود را نمی‌پذیریم.

وی همچنین بر اهمیت روابط حسن همجواری با ایران تأکید کرد، اما یادآور شد که عراق اجازه هیچ‌گونه دخالتی در امور داخلی خود را، چه از سوی ایران و چه از سوی هر کشور دیگری، نخواهد داد.

رشید در بخش دیگری از سخنانش به دخالت‌های ترکیه و اسرائیل در منطقه نیز پرداخت.

وی گفت عراق با دخالت‌های ترکیه در خاک خود رو‌به‌رو است، در حالی که برخی مناطق کشور‌های عربی شاهد مداخلات اسرائیل هستند.

رئیس جمهوری عراق اظهار کرد: امید ما این است که میان کشور‌های منطقه تفاهم ایجاد شود و همگی به حاکمیت یکدیگر احترام بگذارند.

وضعیت داخلی عراق

رشید درباره وضعیت داخلی عراق و موضوع الحشد الشعبی نیز گفت: دولت عراق از این گروه‌ها خواسته سلاح‌های خود را تحویل دهند.

وی افزود:بیشتر این گروه‌ها خود را بخشی از الحشد الشعبی می‌دانند که با قانون صادره از سوی پارلمان عراق تأسیس شده است.

رشید اشاره کرد که برخی از این گروه‌ها پیش‌تر به دلیل دخالت‌های خارجی فعالیت‌هایی نامطلوب از دید دولت عراق انجام داده بودند.

وی در عین حال گفت: فعالیت‌های نظامی این گروه‌ها اکنون به طور کامل متوقف شده است، زیرا آنها به توصیه دولت مبنی بر خودداری از هرگونه فعالیت نظامی علیه هر طرفی پایبند بوده‌اند.

وضعیت در سوریه

رشید در بخش دیگری از سخنانش به وضعیت سوریه پس از تغییراتی که در این کشور رخ داده است، به ویژه سقوط حکومت اسد در دسامبر ۲۰۲۴ پرداخت و گفت: عراق از آرمان‌های مردم سوریه برای تغییر حمایت می‌کند.

وی ابراز امیدواری کرد که این تغییرات به سوی دموکراسی و با مشارکت تمامی اقشار مردم سوریه پیش برود.

وی اظهار کرد: امیدواریم این تغییرات برای مردم سوریه مثبت باشد و آرزوی ما این است که این تغییرات به شکلی دموکراتیک صورت گیرد.

رشید بر اهمیت جلوگیری از دخالت‌های خارجی در امور داخلی سوریه تأکید کرد.

رئیس جمهوری عراق در پایان به نگرانی‌های عراق درباره اوضاع امنیتی در مرز‌های خود و سوریه اشاره کرد و گفت که گروه‌های تروریستی ممکن است از وضعیت امنیتی ناپایدار سوءاستفاده کرده و عملیات‌های تروریستی در مرز‌ها انجام دهند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->