پوتین: اعتبار جایزه صلح نوبل تا حد زیادی از بین رفته است هشدار ایران درباره پیامدهای تحرکات نظامی مداخله‌جویانه آمریکا در کارائیب واکنش کاخ سفید به ناکامی ترامپ در دستیابی به جایزه صلح نوبل نتانیاهو: اسرائیل با چالش‌های بزرگی در منطقه روبرو است ‌می‌رسد نوای «نَصرٌ مِن اللّه» از حریم رضا (ع) | راهپیمایی «بشارت نصر» در مشهد برگزار شد آیت‌الله علم‌الهدی: آسایش مردم در بهبود معیشت و نه زندگی غربی است | ضرورت برخورد جدی قوه قضائیه و مجریه با محتکران اقتصادی عضو کمیسیون امنیت ملی: بیانیه شورای همکاری خلیج فارس تاثیری بر روابط ایران و همسایگان ندارد جایزه صلح نوبل به ماریا ماچادو، رهبر اپوزیسیون ونزوئلا، رسید آیا سقف حقوق و بیمه کارگران ساختمانی اصلاح می‌شود؟ حمایت روسیه از احتمال اعطای نوبل صلح به ترامپ لاوروف: غرب ناقض واقعی برجام است، نه ایران یک نماینده مجلس: تبیین درست مکانیسم ماشه، اثرات روانی منفی آن را در کشور کاهش می‌دهد فرانسه: نیروی امنیتی بین المللی برای حمایت از صلح غزه تشکیل می‌شود آمریکا ۹۳ شخصیت حقیقی و حقوقی مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعای رسانه‌های افغانستان: ارتش پاکستان مسئولیت حمله امشب به کابل را بر عهده گرفت حمله اسرائیل به جنوب غزه؛ چند فلسطینی به شهادت رسیدند جهاد اسلامی: سلاح و مقاومت ما، ضامن اصلی اجرای توافق آتش‌بس غزه است سخنگوی دولت: تهران همواره در کنار مردم فلسطین بوده است خلیل الحیه: جنگ غزه پایان یافت | تجلیل از مقاومت مردم غزه عبدالملک الحوثی: اسرائیل خونین‌ترین جنایات عصر حاضر را مرتکب شده است چین ۱۴ شرکت و سازمان آمریکایی و کانادایی را تحریم کرد روسیه: طرفین توافق پایان جنگ در غزه به تعهدات خود عمل کنند وزیر خارجه اسرائیل: قصد از سرگرفتن جنگ در غزه را نداریم ترامپ: به خاورمیانه سفر می‌کنم | با ایران همکاری می‌کنیم ویتکاف و داماد ترامپ وارد سرزمین های اشغالی شدند اردوغان: بر اجرای توافق آتش بس غزه نظارت می‌کنیم | تا تشکیل کشور مستقل فلسطین از پای نخواهیم نشست دستگیری ۳۲ نفر در لبنان به اتهام جاسوسی برای اسرائیل
سرخط خبرها

چرا ترامپ به دنبال انحلال آژانس فدرال مدیریت اضطراری آمریکاست؟

  • کد خبر: ۳۱۲۶۱۲
  • ۰۵ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۳:۳۸
چرا ترامپ به دنبال انحلال آژانس فدرال مدیریت اضطراری آمریکاست؟
دونالد ترامپ، رئیس جمهور جدید جمهوریخواه آمریکا در حالی که از مناطق ویران شده کارولینای شمالی در پی طوفان هلن دیدار می‌کرد، عملکرد آژانس فدرال مدیریت اضطراری (FEMA) را «فاجعه» خواند و گفت: ممکن است آن را منحل کند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ دونالد ترامپ رئیس جمهور جدید آمریکا روز جمعه به وقت محلی در پنجمین روز از ریاست جمهور خود وارد کارولینای شمالی شد؛ ایالتی که به گفته او "دموکرات‌ها آن را پس از طوفان هلن ترک کرده‌اند. "

ترامپ به خبرنگاران گفت: من یک فرمان اجرایی برای آغاز روند اصلاحات اساسی و بازنگری اساسی "فیما" (آژانس فدرال مدیریت اضطراری FEMA) یا شاید منحل شدن آن امضا خواهم کرد.

رئیس جمهور جدید آمریکا افزود: صادقانه بگویم، فکر می‌کنم فیما (آژانس فدرال مدیریت اضطراری ایالات متحده آمریکا) خوب نیست.

ترامپ تصریح کرد که فرمانداران ممکن است بخواهند به جای دریافت کمک از این آژانس، از ایالت خود برای رفع مشکلات استفاده کنند.

او گفت: «چه فرماندار موردنظر دموکرات باشد چه جمهوری‌خواه، آنها می‌توانند از ایالت خود برای رفع مشکلات استفاده کنند و وقت خود را با فیما تلف نکنند. فیما هرگز به این منطقه نرفته است و از قوانینی حرف می‌زند که هرگز شنیده نشده است.»

رئیس جمهور آمریکا در پنجمین روز ریاست جمهوری خود در گفت‌و‌گو با خبرنگاران افزود: وضعیت در کارولینای شمالی به دلیل طوفان فاجعه‌بار است و با این منطقه بسیار بدرفتاری شده استو به مردم کارولینای شمالی و نیاز‌های آنها رسیدگی خواهد کرد.

او هنگام سفر به ایالت کارولینای شمالی و پیش از دیدار از مناطق تحت تاثیر طوفان و سیل در این ایالت گفت که می‌خواهد به مردم کارولینای شمالی و نیاز‌های آنها رسیدگی کند.

ترامپ پس از ورود به اشویل، کارولینای شمالی نیز گفت: ما می‌خواهیم از مردم کارولینای شمالی مراقبت کنیم. همه در مورد کالیفرنیا صحبت می‌کنند و اوضاع در این ایالت آشفته است. من اعلام کرده‌ام که ابتدا به کارولینای شمالی می‌روم و پس از آن از کالیفرنیا دیدار خواهم کرد.

رئیس جمهوری آمریکا اضافه کرد: ما می‌خواهیم از منطقه بازدید کنیم و احتمالاً با سه تن از اعضای کنگره، نمایندگان جمهوری‌خواه کار خواهیم کرد.

ترامپ پیش از این سفر در مصاحبه‌ای با فاکس نیوز نیز گفت که آژانس فدرال مدیریت اضطراری (فیما) در کارولینای شمالی "مانع همه امور است" و بدون ارائه مدرک ادعا کرد که دموکرات‌ها از آژانس "برای کمک نکردن" استفاده کردند.

ترامپ گفت: «من اول به کارولینای شمالی سفر خواهم کرد، زیرا دموکرات‌ها با آنها بسیار بد رفتار کردند و قصد دارم کمک کنم، زیرا مردم در این ایالت پس از گذشت ماه ها، هنوز از طوفان رنج می‌برند.»

فیما اعلام کرده است که در پی طوفان هلن، حدود ۱۳ هزار خانوار در کارولینای شمالی از برنامه سرپناه موقت آن استفاده کرده‌اند و یک مقام آژانس در نامه‌ای به جاش استاین فرماندار دموکرات گفت که این برنامه را تا ۲۶ ماه مه تمدید خواهد کرد.

با این حال، برخی از ساکنان این ایالت که به دلیل طوفان آواره شده‌اند گفته‌اند که در مورد آینده خود نامطمئن هستند و با وجود تلاش‌های فراوان پاسخ مناسبی در خصوص چگونگی کمک دریافت نکرده‌اند.

پس از وقوع طوفان، حجم بی سابقه‌ای از شایعات در مورد طوفان و واکنش دولت مرکزی به این طوفان منتشر شد. از جمله شایعات این بود که بودجه فیما به جای کمک به مردم کارولینای شمالی به ارائه خدمات به مهاجران اختصاص داده شده است و ادعا شد بازماندگان طوفان فقط واجد شرایط دریافت ۷۵۰ دلار کمک هستند. ترامپ بسیاری از این ادعا‌های نادرست را تکرار و به گسترش آنها کمک کرد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->