نماینده ایران در سازمان ملل: اسرائیل خطرناک‌ترین تهدید علیه صلح در منطقه است ناتو سامانه دفاع موشکی پاتریوت را در اوکراین مستقر می‌کند پیام رهبر معظم انقلاب به خانواده شهید سلامی ابلاغ شد وزیر دفاع: پاسخی قاطع به آمریکا و رژیم صهیونی دادیم و حالا نوبت دیگران است اظهارات نتانیاهو درباره حمله اسرائیل به سوریه سرلشکر حاتمی در دیدار با فرمانده کل سپاه: ارتش و سپاه دوشادوش هم برای امنیت و اقتدار ایران تلاش می‌کنند سرباز اسرائیلی و یک معلم به اتهام جاسوسی برای ایران دستگیر شدند تکذیب ادعای اختلاط بنزین با آب در قزوین طی سفر رئیس جمهور وزیر اطلاعات: رژیم صهیونیستی باید با راهبرد تهاجم در درون خودش روبه‌رو شود نیروهای زمینی اسرائیل در ۱۰ کیلومتری دمشق (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دستگیری ۲ نفر در گرجستان به‌اتهام فروش اورانیوم کمیسیون حقوقی مجلس از پارلمان‌های ۴۴ کشور خواست برای تحریم اسرائیل قانون‌گذاری کنند ارزیابی جدید رسانه‌های آمریکایی از نتایج حملات تجاوزکارانه به تاسیسات هسته‌ای ایران تسلیت سخنگوی وزارت امور خارجه درپی حادثه آتش‌سوزی در شهر الکوت عراق ویدیو | واکنش طنزپردازان آمریکایی به آبروریزی که ترامپ در جشن قهرمانی چلسی به بار آورد تأکید سرلشکر پاکپور بر آمادگی رزمندگان سپاه برای تکرار ضربه به دشمن در دیدار فرمانده کل ارتش حمایت مجلس از وزارت ورزش برای درخواست تعلیق اسرائیل از رئیس فیفا دیلی‌صباح از تمایل ترکیه برای تقویت قابلیت‌های دفاعی سوریه خبر داد بن گویر: افتخار می‌کنم که اسیران فلسطینی را از غذا محروم کردم رایزنی تلفنی وزیر خارجه مصر با عراقچی، ویتکاف و گروسی آیت‌الله علم‌الهدی: برنامه‌ریزی هدفمند، راهکار سامان‌دهی مدیریت کشور است گزارش سازمان ملل از وضعیت فاجعه‌بار کودکان در غزه روایت منابع محلی از هرج‌ومرج در سویداء | هزاران نفر آواره شده و اجساد در خیابان‌ها افتاده‌اند ویدئو | اعتراف خشم‌آلود شبکه اینترنشنال به موفقیت حملات موشکی ایران؛ اقدام تهران «کثیف» بود! کارخانه تیتانیوم کهنوج با حضور ویدئو کنفرانسی رئیس‌جمهور افتتاح شد (۲۶ تیر ۱۴۰۴) محسنی اژه‌ای: مطالبات رهبری در استیفای حق ملت ایران در جنگ ۱۲ روزه را مجدانه پیگیری می‌کنیم سخنگوی وزارت خارجه: نظم جهانی با سکوت و معیار‌های دوگانه در برابر ظلم و بی‌عدالتی فروریخت
سرخط خبرها

چرا ترامپ به دنبال انحلال آژانس فدرال مدیریت اضطراری آمریکاست؟

  • کد خبر: ۳۱۲۶۱۲
  • ۰۵ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۳:۳۸
چرا ترامپ به دنبال انحلال آژانس فدرال مدیریت اضطراری آمریکاست؟
دونالد ترامپ، رئیس جمهور جدید جمهوریخواه آمریکا در حالی که از مناطق ویران شده کارولینای شمالی در پی طوفان هلن دیدار می‌کرد، عملکرد آژانس فدرال مدیریت اضطراری (FEMA) را «فاجعه» خواند و گفت: ممکن است آن را منحل کند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ دونالد ترامپ رئیس جمهور جدید آمریکا روز جمعه به وقت محلی در پنجمین روز از ریاست جمهور خود وارد کارولینای شمالی شد؛ ایالتی که به گفته او "دموکرات‌ها آن را پس از طوفان هلن ترک کرده‌اند. "

ترامپ به خبرنگاران گفت: من یک فرمان اجرایی برای آغاز روند اصلاحات اساسی و بازنگری اساسی "فیما" (آژانس فدرال مدیریت اضطراری FEMA) یا شاید منحل شدن آن امضا خواهم کرد.

رئیس جمهور جدید آمریکا افزود: صادقانه بگویم، فکر می‌کنم فیما (آژانس فدرال مدیریت اضطراری ایالات متحده آمریکا) خوب نیست.

ترامپ تصریح کرد که فرمانداران ممکن است بخواهند به جای دریافت کمک از این آژانس، از ایالت خود برای رفع مشکلات استفاده کنند.

او گفت: «چه فرماندار موردنظر دموکرات باشد چه جمهوری‌خواه، آنها می‌توانند از ایالت خود برای رفع مشکلات استفاده کنند و وقت خود را با فیما تلف نکنند. فیما هرگز به این منطقه نرفته است و از قوانینی حرف می‌زند که هرگز شنیده نشده است.»

رئیس جمهور آمریکا در پنجمین روز ریاست جمهوری خود در گفت‌و‌گو با خبرنگاران افزود: وضعیت در کارولینای شمالی به دلیل طوفان فاجعه‌بار است و با این منطقه بسیار بدرفتاری شده استو به مردم کارولینای شمالی و نیاز‌های آنها رسیدگی خواهد کرد.

او هنگام سفر به ایالت کارولینای شمالی و پیش از دیدار از مناطق تحت تاثیر طوفان و سیل در این ایالت گفت که می‌خواهد به مردم کارولینای شمالی و نیاز‌های آنها رسیدگی کند.

ترامپ پس از ورود به اشویل، کارولینای شمالی نیز گفت: ما می‌خواهیم از مردم کارولینای شمالی مراقبت کنیم. همه در مورد کالیفرنیا صحبت می‌کنند و اوضاع در این ایالت آشفته است. من اعلام کرده‌ام که ابتدا به کارولینای شمالی می‌روم و پس از آن از کالیفرنیا دیدار خواهم کرد.

رئیس جمهوری آمریکا اضافه کرد: ما می‌خواهیم از منطقه بازدید کنیم و احتمالاً با سه تن از اعضای کنگره، نمایندگان جمهوری‌خواه کار خواهیم کرد.

ترامپ پیش از این سفر در مصاحبه‌ای با فاکس نیوز نیز گفت که آژانس فدرال مدیریت اضطراری (فیما) در کارولینای شمالی "مانع همه امور است" و بدون ارائه مدرک ادعا کرد که دموکرات‌ها از آژانس "برای کمک نکردن" استفاده کردند.

ترامپ گفت: «من اول به کارولینای شمالی سفر خواهم کرد، زیرا دموکرات‌ها با آنها بسیار بد رفتار کردند و قصد دارم کمک کنم، زیرا مردم در این ایالت پس از گذشت ماه ها، هنوز از طوفان رنج می‌برند.»

فیما اعلام کرده است که در پی طوفان هلن، حدود ۱۳ هزار خانوار در کارولینای شمالی از برنامه سرپناه موقت آن استفاده کرده‌اند و یک مقام آژانس در نامه‌ای به جاش استاین فرماندار دموکرات گفت که این برنامه را تا ۲۶ ماه مه تمدید خواهد کرد.

با این حال، برخی از ساکنان این ایالت که به دلیل طوفان آواره شده‌اند گفته‌اند که در مورد آینده خود نامطمئن هستند و با وجود تلاش‌های فراوان پاسخ مناسبی در خصوص چگونگی کمک دریافت نکرده‌اند.

پس از وقوع طوفان، حجم بی سابقه‌ای از شایعات در مورد طوفان و واکنش دولت مرکزی به این طوفان منتشر شد. از جمله شایعات این بود که بودجه فیما به جای کمک به مردم کارولینای شمالی به ارائه خدمات به مهاجران اختصاص داده شده است و ادعا شد بازماندگان طوفان فقط واجد شرایط دریافت ۷۵۰ دلار کمک هستند. ترامپ بسیاری از این ادعا‌های نادرست را تکرار و به گسترش آنها کمک کرد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->