ترکیب استقلال برابر آلومینیوم مشخص شد (۹ آبان ۱۴۰۴) | ساپینتو دست به ترکیب برنده نزد آمار فاجعه‌بار تراکتور مقابل پرسپولیس | تنها یک برد در ۶ سال! پخش زنده بازی استقلال و آلومینیوم اراک (۹ آبان ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین منچستریونایتد در مسیر مدعی شدن چرا تیم‌های شهرستانی در تهران تمرین می‌کنند؟| لگدمال هویت! خیز حسین‌زاده برای کسب دومین کفش طلای فوتبال ایران نتیجه بازی پرسپولیس و تراکتور در لیگ برتر فوتبال+ ویدیو گل‌ها(۸ آبان ۱۴۰۴) ویدئو| خلاصه بازی پرسپولیس و تراکتور در لیگ برتر فوتبال ایران(۸ آبان ۱۴۰۴) پخش زنده بازی تراکتور و پرسپولیس (۸ آبان ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین ۲ شکست پرهزینه در دوران مدیریت علی خطیر | از موبایل موسوی تا وعده ساخت ورزشگاه ترکیب پرسپولیس مقابل تراکتور با غافلگیری بزرگ کریم باقری آلکنو: صابر یکی از استعداد‌های نادری بود که دیدم حذف ۷ بانوی تکواندوکار ایرانی در مسابقات قهرمانی جهان چه کسی به دنبال تخریب چمن ورزشگاه شهدای شهر قدس است؟ اوسمار اجازه نشستن روی نیمکت را ندارد ادعای عجیب درویش: با اوسمار بعد از هفته پنجم توافق کردم! سکوت اوسمار در فرودگاه تفاوت باقری و پیروانی در حمایت از هاشمیان مرگ مغزی صابر کاظمی تأیید شد (۷ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

تاریخ و ساعت بازی استقلال و ملوان در هفته هفدهم لیگ برتر | موسیمانه بر لبه تیغ!

  • کد خبر: ۳۱۲۶۱۳
  • ۰۵ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۳:۴۸
تاریخ و ساعت بازی استقلال و ملوان در هفته هفدهم لیگ برتر | موسیمانه بر لبه تیغ!
تیم‌های استقلال و ملوان در چارچوب هفته هفدهم لیگ برتر به مصاف یکدیگر می‌روند.
نیما صارمی
خبرنگار نیما صارمی

به گزارش شهرآرانیوز، تیم‌های استقلال و ملوان در چارچوب هفته هفته هفدهم لیگ برتر فوتبال، شنبه ۶ بهمن ۱۴۰۳ از ساعت ۱۵:۴۵ در بندانزلی به مصاف یکدیگر می‌روند.

آبی‌ها که وضعیت خوبی در فصل جاری ندارند و نیم فصل نخست را در رده دهمی به پایان رساندند، نیم فصل دوم را هم با شکست در ورزشگاه آزادی آغاز کردند.
وضعیت استقلال با موسیمانه هم تغییری نکرده و این مربی آفریقایی هم نتوانست استقلال را از بحران نجات دهد.

موسیمانه از زمانی که هدایت آبی پوشان تهرانی را برعهده گرفته با این تیم در تمامی رقابت‌ها تنها ۳ پیروزی از ۱۳ بازی کسب کرده است. ۲ برد در لیگ برتر برابر مس رفسنجان و فولاد و یک برد در جام حذفی برابر تیم لیگ یکی مس کرمان.

موسیمانه که تیمی بحران‌زده از نکونام و سهراب بختیارزاده تحویل گرفته بود، به دنبال فرصتی بود تا آبی‌های پایتخت را از وضعیت اسف‌ناک نجات دهد، اما به نظر می‌رسد دیگر طاقت هواداران طاق شده و فرصت موسیمانه هم رو به پایان است. این مربی آفریقایی به خوبی می‌داند که اگر برابر ملوان هم نتیجه نگیرد، علی رغم میل باطنی مدیران استقلال و حمایت آنان از او، کم کم به در‌های خروجی استقلال نزدیک خواهد شد.

حال باید دید شاگردان مازیار زارع که شروع خوبی هم در لیگ داشتند، اما در هفته‌های اخیر از بالای جدول فاصله گرفته‌اند می‌توانند در خانه از پس استقلال بحران زده برآیند، یا در خانه خود به موسیمانه فرصت می‌دهند که بقای خود در استقلال را موقتا چند بازی دیگر تمدید کند!

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->