برنامه همشاگردی سلام، با حال و هوای عید روی آنتن تلویزیون + زمان پخش فیلم‌های کوتاه، ایجاد فرم مبتنی بر تکنیک از سرچشمه تا بوم | نمایشگاه گروهی استادان نقاشی مشهد در نگارخانه آسمان شهود الکترونیک برنده جایزه نوبل ادبیات ۲۰۲۴: امیدوارم، چون اینترنت پنهان‌کاری را ناممکن کرده است اولش رحمت است و آخرش آزادی از آتش دوزخ | ماه روزه و روزه داری به روایت تفسیرهای کهن فارسی فیلم سینما متروپل در نوبت اکران ۱۴۰۴ پیام تبریک خانه سینما به برندگان ایرانی جایزه اسکار همه چیز درباره انیمیشن در سایه سرو، برنده اسکار ۲۰۲۵ + خلاصه داستان و عکس سریال تلویزیونی چسب زخم، روی آنتن تلویزیون + زمان پخش آلبوم‌های «آثار کوچک باروک برای ویولا و پیانو» و «آثار کوچک باروک برای ویولن و پیانو» منتشر شد مستند آخرین کوسه نهنگ به کامبوج می‌رود ماجرای آلبوم موسیقی که بدون صدا منتشر شده، چیست؟ برگزیدگان جشن مستقل سینمای ایران معرفی شدند+ اسامی کتاب ایران در سایه سیمرغ، به کتابفروشی‌ها آمد
سرخط خبرها

جزئیات برگزاری نخستین جشنواره موسیقی فجر در خراسان رضوی

  • کد خبر: ۳۱۲۶۷۷
  • ۰۶ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۱:۵۵
جزئیات برگزاری نخستین جشنواره موسیقی فجر در خراسان رضوی
دبیر نخستین جشنواره ملی موسیقی فجر در خراسان رضوی خبر از غیررقابتی بودن این رویداد داد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ «محمد طاهری تهرانیان» اظهار کرد: امسال برای نخستین بار نخستین جشنواره موسیقی فجر با موضوع و محوریت «وفاق ملی» همزمان با تهران از ۲۳ تا ۲۹ بهمن ماه در نیشابور نیز برگزار می‌شود که فراخوان آن با هدف شناسایی، ظرفیت‌سازی و حمایت از فعالیت‌های خلاقانه هنر مردم و گروه‌های موسیقی سراسر استان با اولویت معیار‌های هنری در هر شاخه از موسیقی منتشر و مهلت ارسال آثار برای آن تا ۱۰ بهمن ماه تمدید شده است.

وی اضافه کرد: نیشابور به لحاظ پیشینه فرهنگ و هنر خود و حجم استقبال مردم از کنسرت‌های برگزار شده در آن، شهر آماده‌ای برای برگزاری جشنواره موسیقی فجر است و همه گروه‌های رسمی موسیقی کشور و دارای مجوز می‌توانند در این جشنواره شرکت کنند.

وی گفت: نخستین جشنواره موسیقی فجر در خراسان رضوی از ۲ بخش تشکیل شده که نخستین بخش آن مربوط به جایزه ویژه «نقاره خانه» است و همه گروه‌های موسیقی از سراسر کشور که اثری با موضوع امام رضا (ع) داشته باشند، می‌توانند در این بخش شرکت کنند.

طاهری افزود: بخش دوم مربوط به جایزه ویژه «صلح و مقاومت» با موضوع جبهه مقاومت است و همه گروه‌های موسیقی که در این زمینه اثری داشته باشند می‌توانند به اجرا بپردازند.

دبیر نخستین جشنواره ملی موسیقی فجر در خراسان رضوی ادامه داد: این جشنواره به اجرا‌های گروه‌های موسیقی جشنواره موسیقی فجر تهران و گروه‌های موسیقی فعال در همه استان‌ها و خراسان رضوی اختصاص دارد و همه گروه‌های موسیقی رسمی می‌توانند در آن شرکت کنند.

وی گفت: تاکنون استقبال خوبی از این جشنواره از جمله در شهرستان‌های سبزوار، درگز، قوچان و نیشابور شده و ستادی در این زمینه در نیشابور به ریاست فرماندار این شهرستان تشکیل و مقدمات لازم برای برگزاری این رویداد فراهم شده است.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->