عناصر داعش به السویدا در پوشش نیرو‌های قبایل عرب سوریه نفوذ کردند صالحی: با فردای ایران بازی نکنیم آمار کشته‌های السویداء به ۹۴۰ نفر رسید درگیری‌ها در استان السویداء سوریه به کجا رسید؟ احمد توکلی در بیمارستان بستری شد جلسه شورای‌عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا به ریاست پزشکیان برگزار شد (۲۷ تیر ۱۴۰۴) ادعای تازه ترامپ: سه سایت هسته‌ای ایران نابود شده‌اند مردم آمریکا از بازداشت پدر ایرانی در مقابل مهدکوک فرزندش خشمگین شدند آیت الله نعیم آبادی، عضو مجلس خبرگان رهبری درگذشت پزشکیان: تحمیل زور و فشار پذیرفتنی نیست پزشکیان به مناسبت سالگرد انقلاب ساندینیستی نیکاراگوا پیام تبریک صادر کرد تأکید آیت‌الله علم‌الهدی بر لزوم تداوم خط اخلاص شهید رئیسی و جایگاه راهبردی مؤسسه خراسان در جبهه فرهنگی انقلاب | مؤسسات انتشاراتی باید میدان را تصرف کنند، نه‌اینکه صرفاً کتاب بفروشند وزیر امور خارجه: آتش بس فعلی میان ایران و رژیم صهیونیستی شکننده است زینی وند: تقویم انتخابات در ستاد انتخابات کشور نهایی شد پزشکیان با رئیس و معاونان بنیاد شهید و امور ایثارگران دیدار کرد همه چیز درباره ادامه مذاکرات احتمالی ایران با آمریکا | دیپلماسی در گرو منافع ملی حفاظت از اتحاد ملی، مأموریت اهل قلم و کلام نظامیان صهیونیست باز هم شکار القسام شدند + ویدئو پزشکیان موافقت‌نامه انتقال محکومان میان ایران و ونزوئلا را ابلاغ کرد واکنش ریاست معنوی دروزی‌ها در سوریه درباره آتش‌بس فراگیر پوشاندن صورت در کرانه باختری ممنوع شد ویدئو | اعترافات شخصی که عکس و لوکیشن بیمارستان فارابی کرمانشاه را برای هدف قرار دادن به عوامل رژیم اسرائیل ارسال کرده بود کمیسیون امنیت ملی درباره مکانیسم ماشه، ۳۱ تیرماه جلسه برگزار خواهد کرد پاکستان: آمریکا بزرگ‌ترین شریک تجاری ماست اولین واکنش آرژانتین به وحشی‌گری رژیم صهیونیستی در غزه! گفت‌وگوی تلفنی دبیران شورای عالی امنیت ملی ایران و ارمنستان درباره تحولات منطقه‌ای نارسایی مزمن وریدی که ترامپ به آن مبتلا شده چیست؟
سرخط خبرها

حمله جدید ارتش رژیم صهیونیستی به نابلس (۷ بهمن ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۳۱۳۰۵۳
  • ۰۷ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۱:۳۴
حمله جدید ارتش رژیم صهیونیستی به نابلس (۷ بهمن ۱۴۰۳)
نیروی هوایی ارتش رژیم صهیونیستی به یک مراسم تشییع جنازه در نابلس در میان مناطق مسکونی حمله کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، یکشنبه صبح نیروی هوایی ارتش رژیم صهیونیستی به مراسم تشییع جنازه یکی از نیرو‌های مقاومت که هفته پیش به شهادت رسیده بود، حمله کرد.

این حمله در اردوگاه بلاطه در نزدیکی نابلس صورت گرفته است و رژیم صهیونیستی اعلام نکرده است که دقیقا با چه نوع هواپیمایی این حمله صورت گرفته است و از لفظ عمومی پرنده استفاده کرده است.

طبق اعلام رسانه‌های عبری زبان، تنها بهانه ارتش رژیم صهیونیستی برای حمله هوایی به این تشییع جنازه، حضور افرادی با نقاب در میان جمعیت بوده است.

ارتش اسرائیل به صراحتا اعلام کرده است که بر اساس سیاست جدید خود، برای حمله به شبه نظامیان، نیروی هوایی وارد عمل خواهد شد و در همین حمله نیز تخمین می‌زند که افرادی که آنان را شبه نظامی می‌خواند، به شهادت رسیده باشند.

نابلس در کرانه باختری قرار دارد و تحت مدیریت تشکیلات خودگردان است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->