هشدار نماینده مجلس: آینده درمان در خطر و بحران کمبود پزشک در راه است احتمال شنیده شدن صدای انفجار در منطقه اصفهان (۲۲ تیر ۱۴۰۴) لاوروف برای حضور در نشست شورای وزرای خارجه شانگهای وارد چین شد عقب‌نشینی فرستاده ترامپ از اظهاراتش: قصدم تهدید لبنان نبود رسانه‌های عبری از دیدار الشرع با مقامات اسرائیلی در آذربایجان خبر دادند اعتبار بازسازی برج تاریخی «رادکان» خراسان رضوی ۲برابر شد جزئیات جدید از حمله رژیم صهیونیستی به جلسه شورای عالی امنیت جنبش جهاد اسلامی فلسطین: ما زیر بار توافقی که منجر به تسلیم شود، نخواهیم رفت حملات هوایی سنگین رژیم صهیونیستی به شهر بیت‌حانون مکرون خواستار مقابله اروپا با تعرفه‌های ترامپ شد انگلیس خواستار تحقیقات مستقل درباره حملات اسرائیل به صف توزیع غذا در غزه شد مظفری: در حوزه اقتصاد، خراسان رضوی از میانگین کشور فقیر‌تر است | بانوان می‌توانند موتور توسعه استان باشند تظاهرات گسترده علیه سکوت دولت سوئد در قبال جنایات رژیم اسرائیل در غزه عراقچی: زمان و شرایط بازگشت به میز مذاکره را ایران تعیین می‌کند بهروزآذر: حضور زنان در مدیریت، تشریفاتی نیست؛ حاصل اعتماد و شایستگی است | دولت به دنبال توسعه انتصابات در حوزه زنان است مکزیک به تعرفه‌های ترامپ واکنش نشان داد کشف ریزتراشه جاسوسی از کفش بازرسان آژانس بین المللی انرژی اتمی + فیلم دستور معاون اول رئیس جمهور برای اصلاح نرخ پرواز‌های اربعین هیئت‌های سوری و اسرائیلی در باکو دیدار می‌کنند (۲۱ تیر ۱۴۰۴) وزارت ‌کشور: برگه‌های سرشماری اتباع خارجی دیگر اعتبار ندارد | طرد شدگان از خدمات کنسولی محروم می‌شوند ۴ نظامی صهیونیست در غزه زخمی شدند (۲۱ تیرماه ۱۴۰۴) المیادین: هیچ پیشنهادی از روسیه برای توقف غنی‌سازی به ایران نشده است زیرساخت‌های انرژی در دونتسک هدف حملات اوکراین ترامپ: مکزیک و اتحادیه اروپا منتظر تعرفه ۳۰ درصدی باشند علی‌اف با جولانی برای صادرات گاز به سوریه توافق کرد اسکندر مومنی به مجلس خواهد رفت + جزئیات دستورکار هفتگی مجلس ویدئو | رهبر شجاع، محبوب و کاریزماتیک ایران
سرخط خبرها

آیت‌الله علم‌الهدی: نوآوری‌ها و ساختار منسجم حوزه علمیه خراسان برکات فراوانی داشته است

  • کد خبر: ۳۱۳۱۱۰
  • ۰۸ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۰:۱۱
آیت‌الله علم‌الهدی: نوآوری‌ها و ساختار منسجم حوزه علمیه خراسان برکات فراوانی داشته است
نماینده ولی‌فقیه در استان خراسان رضوی، پیشرفت‌های اخیر در حوزه علمیه را گامی بزرگ در راستای تقویت تأثیرگذاری روحانیت در جامعه دانست و بر اهمیت استمرار این تحولات برای پاسخ به نیاز‌های روز جامعه تأکید کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، آیت‌الله سید احمد علم‌الهدی در دیدار با حجت‌الاسلام مهدی رضایی معاون علمی حوزه علمیه خراسان که در دفتر نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی برگزار شد، اظهار کرد: نوآوری‌هایی که امروز در مسائل علمی، آموزشی و مدیریت اجتماعی حوزه علمیه صورت گرفته است باعث شکل‌گیری یک نظم و ساختار منسجمی برای این نهاد مقدس شده که آثار و برکات فراوانی نیز با خود به ارمغان آورده است.

وی  با مقایسه شرایط کنونی حوزه علمیه با گذشته، افزود: امروز، با توجه به اصلاحات و نوآوری‌های صورت‌گرفته در نظام علمی و مدیریتی حوزه، شاهد تغییرات عمده‌ای در ساختار این نهاد هستیم که در مقایسه با گذشته، تفاوت‌های اساسی ایجاد کرده است. حوزه‌ای که امروز با آن روبه‌رو هستیم، در حقیقت، بسیار متفاوت از دوران گذشته است و می‌توان آن را با زندگی و مرگ مقایسه کرد.

نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی بر لزوم توجه به اثربخشی و کارایی بیشتر این تغییرات تأکید کرد و ادامه داد: با وجود پیشرفت‌های ساختاری، متأسفانه هنوز در برخی از دستاورد‌های علمی و اجتماعی حوزه علمیه، تفاوت چشمگیری با گذشته احساس نمی‌شود. تغییرات و تحولات مدیریتی اگرچه رشد زیادی داشته‌اند، اما همچنان نتایج این تغییرات در عملکرد و اثرگذاری نهایی حوزه در سطح جامعه آن‌طور که باید محسوس نیست.

آیت‌الله علم‌الهدی با اشاره به نقش روحانیت در پیروزی انقلاب اسلامی و مبارزه با رژیم شاهنشاهی ابراز کرد: مبارزات انقلابی از جامعه روحانیت آغاز شد و حضور اجتماعی و تأثیرگذاری که ما در زمان انقلاب از جامعه روحانیت و حوزه علمیه مشاهده می‌کردیم، نسبت به امروز کاملاً برجسته‌تر و گسترده‌تر بود.

وی یکی از دستاورد‌ها و موفقیت‌های حوزه علمیه را در مدیریت آستان قدس توسط مرحوم آیت‌الله طبسی معرفی کرد و گفت: از دوره قاجار تا زمانی که آیت‌الله طبسی تولیت آستان قدس رضوی را بر عهده گرفت، این آستان مدیریت قوی و منسجمی نداشت، اما پس از این دوره، تحولات و پیشرفت‌های چشمگیری در این زمینه مشاهده شد.

عضو شورای عالی حوزه علمیه خراسان با بیان اینکه امروز تحقیقات و پژوهش‌های علمی جای خطابه و روش‌های تبلیغی را گرفته است، خاطرنشان کرد: باوجوداین تغییر آیا این تغییرات توانسته‌اند به اندازه روش‌های سنتی و خطابه‌ای در پیشبرد اهداف انقلابی و دینی مؤثر واقع شوند؟ آیا نیاز است که با توجه به چالش‌های موجود، روش‌های جدیدی برای افزایش اثربخشی حوزه علمیه به‌کار گرفته شود؟ 

وی خواستار توجه بیشتر به اصلاحات لازم در این زمینه‌ها شد و افزود: در صورتی که نقاط ضعفی در سیستم جدید وجود دارد که موجب کاهش اثربخشی آن می‌شود، باید راهکار‌هایی برای رفع این مشکلات و افزایش کارآمدی حوزه علمیه در راستای اهداف نظام اسلامی یافت.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->